Widzę, że fotki Wam się spodobały

Można się przy tym dowartościować

A poszczepiennie jest wszystko ok

Chyba objawem u Małej było spanie, bo jak zasnęła o 16, tak miała tylko przerwy na jedzonko i zmianę pieluchy i pobudka o 7 a od 8 do 10 jeszcze ze mną podrzemała

żadnej gorączki ani innych gratisów.
Czy jeszcze dzisiaj mogą być jakieś reakcje czy już nie??
muszę nieco do histori twoich wiadomości zajrzeć i się podszkolić z okresu ciążowego 
ojej jak będzie Ci się chciało... Do 10 tyg. jest wątek w mężatkach a potem to już w potyczkach ciążowych

Pati swiet\na naurolog przyjmuje w Zdrojach, ale ja miesiac temu za;pisywałam do Niej Olę i termin mam na lipiec... Prztjmuje prywatnie za 50zł na Majowym, jest naprawdę bardzo polecana.
Ania prześlesz mi do niej namiary? Ten termin lipiec to prywatnie czy na NFz? Prześlesz mi do niej namiary?
Pati, ja mysle, ze jeszcze spokojnie mozesz smarowac kremem na kazda pogodę np Nivea czy co tam do tej pory smarowalas. Jak przyjdzie wieksze slonce to jest wiele specyfikow z filtrem od Ziajki za pare zloty po Vichy itp. za paredziesiąt. U nas Ziajka się nie sprawdzila bo wysuszala malej skore, królowal Avene (ale tez ponad 60 zl kosztowal
).
Dzięki Aniu, to przynajmniej jeszcze dokończę to opakowanie co mam

Pati, Natalka ma naprawdę cieplutko w gondoli, jeszcze kocyk do tego ..... Pamiętaj, ze jak przegrzewasz, to łatwiej o jakieś choróbsko .
Buziaki 
No wiem, wiem, ale kurcze tak ciężko wyczuć co i jak... Jak dziś ją ubiorę w body na długi rękaw, półśpiochy, skarpetki i na to taka kurteczka wiosenna to będzie ok? Zapowiadają 14 stopni u nas... W razie co wezmę cienki kocyk no i będzie też ta osłonka do wózka. A tą osłonkę to ogólnie długo się używa?