2-3 razy.
Nie mogę tej naszej Klusce tego robić

Zaciska buzię i próbuje ssać! Próbowałam nawet rączkę od łyżeczki owinąć grubo gazikiem ale tak samo nie mogę bo on ssie... Tyle ile się udało to zauważyłam że nie schodzi to z języcz
Elisabeth może jakby ogólnie poród był szybszy, bóle by krócej trwały to może lepiej bym to wspominała. Mój może i nie trwał długo ale jak dla mnie za długo się tak męczyć przy tych mega bolesnych skurczach...
Hej
Ninka! Foty są czaderskie, to fakt i na pewno nie będzie tak jak w przypadku fot ślubnych że gdzie się nie spojrzy tam jest to samo tło tylko inni modele

a jak się kaszlnie albo kichnie to jest dopiero masakryczny ból !!!!
Ela ja miałam to samo! Ani kaszlnać, a ni kichnąć ani nawet smarknąć... A po porodzie bolało mnie gardło od parcia (bo nie dawałam rady) i to był ból...
Wiadomo - są plusy i minusy, a jak ktoś dobrze wspomina swój poród to tak łatwo by sie nie zgodził na inny sposób rozwiązania niż cc czy sn. Ja już swoje zdanie mam
W ogóle chciałam się pochwalić, że Natalka sama potrafi z plecków przewrócić sie na boczki

Czy to jeden czy też drugi

Fakt ten odkryliśmy wczoraj z mężem jak Natalka leżała a wypadał jej smok to sama próbowała po niego sięgnąć przewracając sie na boczki

Ach jakie pocieszne są takie Małe Szkrabki

No i strasznie się cieszę, że tutaj do mnie zaglądacie!!!