Ja mam jutro do wysyłki 5 paczek. I kurcze teraz nie wiem, czy mam odsyłać kapelusz, bo na fakturach jest data 19.04 ale przecież dostaję to po kilku dniach więc teoretycznie jeszcze mogę odesłać, nie??
Adiana to dobrze, ja je sobie wyciągnę i jedne zostawię a drugie odbiorę

Daruda no proszę Cię... Nie chciałam robić z siebie żarłoka, pisząc ile jadłam... Ale tam jedzenie jest takie pyszne i naprawdę warto wszystkiego (albo prawie wszystkiego) smakować. Mi krewetki ani owoce morza nie smakowały - za to R. zajadał się całymi talerzami. Ciasto mają dziwne, nie każde jest dobre, ale mięsko mają pychota!!! I jaka rybka!!! Normalnie aż żal tego w domu robić obiad jednodaniowy

Mysia moja dieta miała się tak, że diety praktycznie nie było

a jeszcze jaka pyszna gorąca czekolada z automatu

no boska!!!
Ilonko mama sobie poradziła, ale była wykończona. Głównie dlatego, że chodziły spać ok 9 a robiły pobudkę ok 4:50... ZObaczymy jak jutro wstaną. Ja podnoszę się najwcześniej o 7 - tak jak musiamy wstawać do przedszkola

Dziękujemy za życzenia

Dzieciaki mi tak urosły przez tydzień, że ich nie poznaję. Natalka kochaniutka, taka wyważona, trochę bardziej przemyśli sprawę zanim coś powie a Dominik rozrabiaka

Trzymał się schodów i nagle się puścił i poszedł sobie bez trzymanki do kuchni

normalnie zadziwiające jest, jak taki mały smyk chodzi i wcale nie chodzi jak frankensztejn na początku a całkiem fajnie

Idę paczeć na zdjęcia. Jest ich tylko 300.