0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kurczaka do slatek polcam marynowac w wodce i sosie sojowym pol na pol
chciałabym sprobowac, ale nie wiem czy to dobry pomysł próbowac na gościach ? mam dzis w planach roladki ze szpinakiem, myslisz, ze mozna je taka miksturą wysmarowac przed włożeniem do piekarnika?
Cytat: zaba w 31 Stycznia 2014, 11:06kurczaka do slatek polcam marynowac w wodce i sosie sojowym pol na pol Ale pół litra na pół litra?
Serduszko, możesz eksperymentować najpierw na mnie
Cytat: AiR w 31 Stycznia 2014, 12:27Serduszko, możesz eksperymentować najpierw na mnie moja ulubiona testerka (razem z Mają)
Cytat: .caril. w 31 Stycznia 2014, 12:29Cytat: AiR w 31 Stycznia 2014, 12:27Serduszko, możesz eksperymentować najpierw na mnie moja ulubiona testerka (razem z Mają) no i Asia w ciązy A Maja sie "sypie"
Ja dziś znów eksperymentuję Miałam polędwiczki z kurczaka i wydumałam że zrobię z nich kotlety. Ugotowałam kaszę jęczmienną z marchewką i selerem po czym zblendowałam i wrzuciłam do posiekanej piersi z czosnkiem papryczką chili i przyprawami + jajko Ciekawe co z tego wyjdzie ostatnie eksperymenty kotletowe wychodziły pyszne
Właśnie oglądam w tv "gordon ramsay home cooking" i tak jak nie cierpię tego pana tak przed chwilą podał przepis na panierkę do ryby. Obtoczyć rybę w mące (żeby wchłonęła wilgoć ryby) następnie w jajku a na koniec w bułce tartej. Wychodzi z tego panierka jak na paluszkach rybnych.