Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42350 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
madziu sprawdzilam wlasnie na stronie aerlingusa bo z doswiadczenia nie wiem, nie latam tymi liniami, i mozna placic w sumie kazda karta visa, mastercard, american express,maestro, delta, visa electron do wyboru do koloru.

ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja.
svene lecimy na Lanzarote, najmniejsza z wysp kanaryjskich.

jejku jaka tu ladna zima jest, taki lekki mrozik, ale jest bardzo przyjemnie od tygpodnia juz nie pada, az sie chce na spacer wyjsc, gdybym tylko nie czula sie taka jakas smetna pewnie przed @ to bym wychopdzila, i gdyby nie te moje felerne biodra wrrrr zycie utrudniaja tylko.  ale wejde do wanny i zaraz przejdzie, uwielbiam takie kapiele z babelkami.
a dla wszystkich  :-* :-* :-* i lece zamawiac stroje kapielowe na necie bo w sklepach to teraz nie kupie zadnych, a do podrozy coraz blizej ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Rety, kobieto, gdzieś Ty to znalazła  ::) ::) ::) Bo my szukaliśmy wczoraj dwie godziny i nie znaleźliśmy, ja też teraz szukałam - i nic ::)
Cudotwórczyni ;D Mam nadzieję, że uda nam się zrobić tą naszą zakupy :)
Fajny suwaczek! :)
No i zdjęcia - co jedne to piękniejsze! :) Śliiczne, nad tym jeziorkiem to jak nad morzem, mało gdzie się znajduje chyba takie miejsca... :) To czarno białe przykuło moją uwagę... :) Ah, cudowna pamiątka! :)

U nas też niby chłodno rano jest, ale potem się rozpogadza. Mało pada, słonko świeci... Fajnie :) Chociaż w Wigilię wolałabym by śniegu pełno było :P

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
 :o :o :o :o Super
Aniu też planujemy Lanzarote lub Malagę, ale co tydzień Pawłowi się zmienia....najważniejsze warunek to, że ma być ciepło i nie musimy zwiedzać.
Lecimy dopiero we wrześniu także jeszcze jest czas na podjęcie decyzji ;)

Madziu_n będzie najlepiej jak wdepniesz do banku i u moich spytasz.....my też latamy lingusem :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No właśnie byliśmy dziś założyć tą kartę debetową i pytaliśmy, ale oni... Nie wiedzą ::) Bo to zależy od stron internetowych.
A Wy też kupujecie bilety na stronie, czy w biurze podróży?

Offline pamela

• Chuck Norris
madziu jak ja to zrobilam? po prostu zrobilam to takl jakbym chciala kupic bilet i przy metodzie platnosci mozna wybrac karte jaka chcesz zaplacic.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
 :glupek: :glupek: :glupek:
Że też na to nie wpadliśmy ;D
Jezu, ostatnio jestem poważnie mega zakręcona :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Może mam krzywego laptopa ;D :P Ale właśnie zrobiłam tak jak Ty, i niestety, ale nie ma w rodzaju karty Maestro :( No, jakoś przeżyjemy :P Już nie męczę ;) i dziękuję za pomoc.

Offline pamela

• Chuck Norris
madziu a u mnie jest jako piaty rodzaj karty pisze MAESTRO/SWITCH/SOLO

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A ja mam tylko, i w dokładnie takiej kolejności: Laser, Visa Card, MasterCard, American Express, Diners Club, Universal Air Travel Card, Visa Electron.
Bez sens ;D Sprawdzę na inne loty, może na innych lotach będą inne karty? To by było bez sensu, ale też by wszystko wyjaśniło ::)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
zdjecia przepiekne, chyba najbardziej ze wszystkich wlasnie te mi sie podobaja :D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
My w podróz chcemy sie wybrac w czerwcu
..zdjęcia są cudowne zwłaszcza te czarno-białe jak siedzicie do nas  ;) tyłem
[/url]
[/url]

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..zgadzam sie z Andżelą w 100%!! to zdjęcie jest Mega-romatyczne!! ;D ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
te plenerkowe zdjęcia są po prostu cudne!!!

buziaczki  :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ale bania z tymi kartami;-)))madziu ja mam taka samą kartę jak ty i nie mogę płacić ani  w Ryanair ani w Wizzair,więcej lotów nie sprawdzałam;-)z tego co mi w banku tłumaczyli to to jest karta typowo do płacenia w sklepach.....a probowałaś czegos takiego jak taka karta co ją ładujesz w sparach czy centrach np to jest chyba 3V -rejestrujesz sobie kartę,ładujesz ją sobie właśnie w sklepie za jakąś kwotę,która potrzebujesz noi kupujesz,na tych liniach,które sprawdzałam jest taka możliwość zakupu biletów takimi właśnie kartami,noi jeszcze przelew bankowy,ale to zawsze parę groszy więcej....a gdzie i skąd latacie dziewczynki aerlingusem????sorki pamelko za prywatę;-)
5 i 6 zdjęcie powala....................

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
popieram, czarno-białe baaaajka :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
O tej karcie o której piszesz Daruda, to nie słyszałam... Ale się "rozejrzę". Chociaż z tego co kojarzę to chyba nie ma takiego czegoś do wyboru na aerlingusie. Wczoraj przewertowaliśmy internet, i czytałam że ta karta Maestro właśnie w BOI to jest też tzw. Laser. A to jest do wyboru na aerlingusie. Więc jak tylko nam karta deb. przyjdzie na pocztę(bo wczoraj ją dopiero zamówiliśmy) to od razu wypróbujemy :) A jak nie pójdzie to będziemy kombinować dalej ;D
Nam w banku powiedziano że na necie też zakupy można nią robić.
Latamy zawsze trasą Dublin-Kraków-Dublin.
Buziaczki Pamelko  :-* :-* :-* Dawaj jeszcze zdjęcia! :) Mam nadzieję, że nie zaśmiecamy ;)  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
nie no co wy nie zasmiecacie, dziwi mnie to bardzo ze ja u siebie moge placic kazda karta a u was jest inaczej, dziwne bardzo nie mialam zielonego pojecia ze w irlandii jest inaczej. a tymi liniami aerlingus ja nie latam bo z Glasgow to tylko do Dublina mozna leciec, a swoja droga fajnie by bylo poleciec moze skorzystamy kiedys i zrobimy mala wycieczke.
no to jeszcze pare plazowych
idziemy na brzeg

eh ten welon sie nie chial trzymac nie mial na czym sie przyczepic

Offline madzia_n

• Chuck Norris
To ostatnie jest cudne! :) Ale wszystkie i tak mi się podobają ;D

Offline andzelika

• Chuck Norris
rewelacyjne
3 fotka  :szczeka: :mdleje: :mdleje:
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Pamelko ślicznie, rewelacyjnie :o :o :o :o Kolory, klimat Wy... no bajka ;D ;D
Ps.- ja latam na trasie Cork-Berlin-Cork-raz z ciekawości polecieliśmy Rianerem z Dublina do Szczecina, ale już nigdy więcej....brrr :-[

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
świetne macie te zdjęcia... widać, że bardzo się kochacie :)

Offline pamela

• Chuck Norris
oj tak bardzo sie kochamy  ;D
lahahaha ale sie usmialam wlasnie ogladalismy dluuuuga walke Pudziana z Najmanem. 44 sekundy ;D ale Pudzian dziada zmiazdzyl. nieznosze Najmana za duzy cwaniak ;D Pudzian natarl na niego jak ciezarowka, hehe dobrze mu tak ze przegral.  ;D ;D ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Też oglądałam Pamelko-nawet drinka nie zdążyłam sobie zrobić..... ;)

Najmana za bardzo nie znam z TV, ale za to Pudziana lubię-oglądam strong man-ów od kilku dobrych lat ;D ;D ;D

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
zdjęcia cudne :) :)
ja dziś wstaje a za oknem śnieg :mdleje: :mdleje: :mdleje:
to widzę ze walkę wszyscy oglądali oprócz mnie :)ale się nie dziwie bo ja takich rzeczy nie lubię ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
kuuuurde pisalam pisalam i sie nagle strona cofnela i dupa wcielo posta. a ja dzisiaj humoru nie mam, @ przylazla nieproszona i caly dzien w lozku musze spedzic, bo nic nie pomaga te ich slabe tabletki do niczego sa. trzeba przecierpiec, dobrze ze mam wolne. chcialam isc na zakupy swiateczne jakies, ale oszczedze sobie tych tlumow dzisiaj i moze pojde w poniedzialek, chociaz i tak nie mam za duzo do kupowania, bo tylko cos mezowi moze gre na PS 3 i kase mu dam, bo zbiera na nowy aparat do nowego zawodu. i bratanicy malej bo w srode ma na dodatek urodzinki sloneczko konczy 2 latka, myslalam ze kupie jej jakas wypasiona lalke co chodzi sika itd. i jaka bajke polska na dvd niech zna takie bajki tez. i to wsio wiecej prezentow nie robie, jeszcze tylko chcialam kupic dekoracje choinki rozowo niebieskie bo takie mi sie wymarzyly w tym roku, zobaczylam w centrum handlowym taka choinke i ja tez bym tak chciala, chociaz w wiekszosci sklepow tylko jakies zlote srebrne bombki no ale poszperam moze znajde cos.
iza ja Pudziana bardzo lubie, a  Najmana nie znosze juz z Big Brothera za te jego glupie gadki, cwaniaczek myslal ze go pokona bardzo sie ciesze ze dostal lomot, chociaz moglo to potrwac troche dluzej. a Pudzian natarl na niego z taka zloscia, ze az sie sedzia na niego rzucil, zeby przestal  ;D no ale przeciez 30 kg roznicy miedzy nimi jest. a swoja droga Pudzian ma 32 lata a wyglada duuuzo starzej wedlug mnie.
karolinko ja tez nie lubie za bardzo, ale maz ogladal to i ja podgladalam troszke, a sniegu zazdroszcze bo ja na zbyt wiele nie moge liczyc tutaj.
buziaki na mily weekend dla wszystkich odwiedzajacych  :-* :-* :-* :-*

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
 ;D ;D ;D też ogladałam walkę Pudziana :) wymiótł totalnie , tylko szkoda , że tak krótko to trwało :(

Pamelko , trzymaj się  :przytul: @ po prostu trzeba przeżyć :(
A swoja drogą to pod tym względem ( i nie tylko ) już sie nie moge doczekać ciąży  ;D spokój przynajmniej na 9 miesięcy  ;D

Zdjęcia- cuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :) Wchodziliście do wody? To jedno tak wygląda , jakbyście w wodzie stali...:)

Taka mnie jakas refleksja naszła , że plenery robione w inny dzień niż dzień ślubu , jakieś takie bardziej na luzie są.......coś w tym chyba jest , co? ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
veronko nie wchodzilismy do wody, a ja chcialam bardzo, bo stwierdzilismy, ze jeszcze pojedziemy na pole na pare zdjec wiec nie moglismy sie zmoczyc. jak dla mnie to i te i te zdjecia byly na luzie, tylko, ze tamte byly typowo ustawiane co do milimetra a te po slubie to takie "robta co chceta" i bardziej naturalne wyszly.tamte znowu wiekszej pracy fotografa wymagaja i czasu, troszke roznia sie fotografowie od siebie umiejetnosciami i sprzetem, ale i tak wszystkie wyszly super.

Offline andzelika

• Chuck Norris
walke też ogladałam ale najsmieszniejsze jest to ze gdy sie padł gong mojego meza wysłałam na dół po alkohol i gdy jak przyszedł było juz po wszystkim ale sie wkurzył heh
zostawiam  :-* :-*
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
najsmieszniejsze jest to ze gdy sie padł gong mojego meza wysłałam na dół po alkohol i gdy jak przyszedł było juz po wszystkim
No nieładnie  ;) ;) ;)

Pewnie już i tak obejrzał w necie...ja tez nie lubię boksu tudzież mordobicia, ale wczoraj to był wyjątek-ciekawość mnie zżerała troszkę.
To tak samo jak walczył Adamek i Gołota-ludzie z ciekawości zasiedli przed TV :D

Aniu ja przeżywam to samo co Ty teraz z tym, że pierwszy dzień@ miałam wczoraj >:( >:( >:(
Ja staram się  być twarda, ale jak już nie daje rady dla mnie rewelacyjny jest nurofen ultra forte ;D
A zakupy nie zając......poleniuchuj dziś :-* :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Boska ta ostatnia fota :)
mi też się welon nie chciał trzymać i musiałam je lekko spiąć żeby się trzymał na sesji...