kuuuurde pisalam pisalam i sie nagle strona cofnela i dupa wcielo posta. a ja dzisiaj humoru nie mam, @ przylazla nieproszona i caly dzien w lozku musze spedzic, bo nic nie pomaga te ich slabe tabletki do niczego sa. trzeba przecierpiec, dobrze ze mam wolne. chcialam isc na zakupy swiateczne jakies, ale oszczedze sobie tych tlumow dzisiaj i moze pojde w poniedzialek, chociaz i tak nie mam za duzo do kupowania, bo tylko cos mezowi moze gre na PS 3 i kase mu dam, bo zbiera na nowy aparat do nowego zawodu. i bratanicy malej bo w srode ma na dodatek urodzinki sloneczko konczy 2 latka, myslalam ze kupie jej jakas wypasiona lalke co chodzi sika itd. i jaka bajke polska na dvd niech zna takie bajki tez. i to wsio wiecej prezentow nie robie, jeszcze tylko chcialam kupic dekoracje choinki rozowo niebieskie bo takie mi sie wymarzyly w tym roku, zobaczylam w centrum handlowym taka choinke i ja tez bym tak chciala, chociaz w wiekszosci sklepow tylko jakies zlote srebrne bombki no ale poszperam moze znajde cos.
iza ja Pudziana bardzo lubie, a Najmana nie znosze juz z Big Brothera za te jego glupie gadki, cwaniaczek myslal ze go pokona bardzo sie ciesze ze dostal lomot, chociaz moglo to potrwac troche dluzej. a Pudzian natarl na niego z taka zloscia, ze az sie sedzia na niego rzucil, zeby przestal

no ale przeciez 30 kg roznicy miedzy nimi jest. a swoja droga Pudzian ma 32 lata a wyglada duuuzo starzej wedlug mnie.
karolinko ja tez nie lubie za bardzo, ale maz ogladal to i ja podgladalam troszke, a sniegu zazdroszcze bo ja na zbyt wiele nie moge liczyc tutaj.
buziaki na mily weekend dla wszystkich odwiedzajacych