Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi śmieszny konkursik

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ostatnia fotka jest przepiękna! A raczej Ty na niej :D

A co do spodni... takie z wysokim stanem są teraz bardzo modne... ale takie z bardzo wysokim :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Popieram Mysię, sa bardzo modne, ale nie każdemu pasują :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie to musiało wyglądać :) na ostatniej fotce masz świetną minkę  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
nowa fryzurka swietna!!!!!!!!!!!

fajna zabawa, pewnie kupa smiechu byla :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9
« Odpowiedź #515 dnia: 18 Listopada 2009, 13:27 »
Aniu, ale fantastycznie w tej fryzurce wyglądasz ;D
Bardzo do Ciebie pasuje ::)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ja tez tego nie znałam :)

nie ma to jak widziec świat w rózowych okularach :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!
jeszcze raz dziekuje za komplementy nowej fryzurki, nadal czuje sie swietnie w niej. ;) konkurs ten byl niespodzianka od zespolu, mielismy przygotowane wczesniej konkursy ale zespol nas przekonal do tych co maja, bo tych naszych nie byli pewni, wiec zostawilismy to im. w sumie konkursow oprocz tego bylo jeszcze 2, nie chcielismy za duzo, bo uwazam to za nudna czesc wesela, wiec te 2 wystarczyly, jutro je opisze dokladniej.a dzisiaj koncze oczepiny, tak wiec
RZUT WELONEM I MUCHA
Nareszcie moglam sie pozbyc welonu!!! hura!!! bardzo mi on przeszkadzal, chociaz czulam sie dziwnie bez niego.

sciaganie

panny ustawione i gotowe do boju, a troche sie ich uzbieralo!!
i rzut!!!

zlapala moja przyjaciolka z dziecinstwa, wpadl jej doslownie prostp w rece!!
ubieranie przyszlej panny mlodej!!

orkiestra miala taka koncepcje, zeby nie zawstydzac tych co zlapia nasze atrybuty, wiec chcieli zebysmy specjalnie wycelowali w chlopaka przyjaciolki, ale ja sie nie zgodzilam, przeciez to los i walka panow ma zadecydowac ;)

panow tez bylo sporo

a niektorzy bardzo sie ekscytowali i chcieli zlapac ;D

muche zlapal moj kuzyn po walce z chlopakiem kolezanki :D
jako nagrode nowa mloda para musiala przejsc przez sale w rytmie marsza weelnego

cdn

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ale podstęp chciał zrobić członek z zespołu ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super Ci w tej nowej fryzurce! :) Jestem pod wrażeniem, wyglądasz świetnie :)
No i fajna zabawa z całowaniem :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Masz rację, że się nie zgodziłaś :) Tak samo bym postąpiła :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja też nie lubię takich ustawianych oczepin ;) dobrze, że się nie zgodziliście... ::)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Pamelko...jak ślicznie jest tobie w nowej fryzurce!! extra!! ;D

..i chciałbym powiedziec..że mozesz mnie pod pachę schowac..bo ja mam wzrostu całe 163 cm... ;D ;D ;D

...świetny ten konkurs z gadżetami!! ;D ;D

buziaki

ps. a wracajac do tematu niefortunnych sukienek naszych gosci-kobiet. A pamiętacie z mojej relacji moją Szwagierkę w sukience ślubnej z terenem??..... ::) ::)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9
« Odpowiedź #523 dnia: 19 Listopada 2009, 14:56 »
Ja pamiętam Aguś ;)

Dobrze, że oczepiny nie były ustawiane :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Aga  pamiętam  :-\ ;)
a co oczepin   :D widać że zabawa udana
[/url]
[/url]

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!
Agulku ja nie pamietam :-[ chyba musze sie cofnac do twojej relacji :P

pozostale dwa konkursy byly w sumie rozdzielone, pierwszy konkurs byl przed polnoca, a drugi po oczepinach, jednak nie od razu, ale o konkursach nastepnym razem. po oczepinach, jak juz sie pozbylam welonu ;) kieca wkurzala coraz bardziej, bo tu bawic sie chce, a ona wredna przeszkadza, spada i spada, stopy bolaly  niemilosiernie juz tak od 1 nie do zniesienia, pomyslalam,ze moze jak zmienie buty bedzie lepiej, a jak sciaglam buta to oczom moim sie ukazala przepiekna dziura w ponczoszce na palcu duzym ;D musiala sie zrobic niedawno, wiec przy okazji trzeba bylo zmienic ponczoszki, maz przylecial za mna, za nami kierowniczka sali nam pomoc, a za nami pare osob na zdjecia. akurat siedzialam na blacie od szatni, niesposob bylo sie uwolnic od paparazzi ;D

DZIURA

widac juz nasze zmeczenie na tych fotach,
z kolega M.

z bratowa

i akcja ponczoszka
maz dzielnie pomagal
pierwsze mezowskie zadanie ;D

a skoro juz ponczoszki sciagniete, stopki gole, panna mloda jeczy, ze boli, to kierowniczka sali, swietna babeczka, wpadla na pomysl, zeby moze popsikac lodem w sprayu, no to psikmy

cdn
no to wam pokazalam sie prawie cala, juz nawet moje stopy widzialyscie ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
haha mi moja siostra psikała tym lodem w trakcie wesela... świetna sprawa :)
tylko na szczęście na naszej sali było takie fajne pomieszczenie oddzielone kotara więc było bardziej intymnie :)

super ta fotka jak mąż Ci pończochy zdejmuje :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ojjjjjjjjj bidna,ale chyba nóżki ci spuchły od tych tanów co????buty też były nie wygodne?

Offline pamela

• Chuck Norris
Daria troszke spuchly, zwlaszcza w kostkach, ktore sa nadwyrezone po zwichnieciach (z czego jedna kostke udalo mi sie zwichnac na pare dni przed slubem, ale na szczescie lekko, wystarczylo, zeby spuchla na chwile, a druga rok temu w wigilie w wypadku ;)) a buty byly wygodne, nic mnie nie obtarlo, ale stopy byly juz zmeczone, i od spodu straaasznie pieklo, juz bym wolala, zeby mnie obtarly, przynajmniej moglabym plaster nakleic i juz, a na to nic sie nie dalo, lod pomogl na chwilke tylko, na filmie mam fajne ujecie, jak okolo 2 siedze przy stole, i nagle znikam, szukam buta, bo sciaglam i zniknal mi gdzies pod suknia ;D a tu wstawac bo toast i calowac sie kaza :D

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
uffffff.... przebrnęłam przez te wszystkie strony relacji....:) trochę mi to zajęło , ale było warto !!!! :)
Mam nadzieje , że jeszcze mogę dołączyć?

Świetna relacja , wyglądaliście cudownie i bardzo mnie cieszy , że tak dużo fotek :)
Super Twoja nowa fryzurka , bardzo twarzowa i taka...hmmm...świeża ( nie mogłam znaleźć odpowiedniego określenia ) ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja mialam lod w sprayu i glupia ni wpadlam na ten pomysł  >:(
 :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
veronka jasne zapraszam serdecznie, fajnie, ze wpadlas, no troche sie juz uzbieralo stron, a to dlatego, ze u mnie to lawina fotek, taki juz moj styl, a bedzie ich jeszcze wiecej, te najlepsze dopiero sie zaczna juz niedlugo jak skoncze relacje z wesela.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj, współczuję problemów ze stopami - wiem co to za ból ;D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
A te buty co tam masz, to ślubne czy na zmianę? bo miałam takie same na zmianę :-)

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Ja tam sie akurat cieszę , że tak nas obdarowujesz fotkami ;) i myślę , że nie ja jedna :)
Czekam więc z niecierpliwością na dalszy ciąg :)

ps. Świdnica się strasznie wyrobiła.....mówię o rynku bynajmniej......byłam tam kiedys , jeszcze w czasach licealnych i tak pieknie sie rynek nie prezentował. Jestem pod wielkim wrażeniem!!! :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
no Kochana...rzeczywiście podzieliłaś sie z nami "wszystkimi" fotkami!!  ;D ;D..ja całe szczęście prócz opadającej pończochy to żadnych dodatkowych atrakcji z nią związanych nie miałam!! ;D ;D

buziole :-*

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
kolejna dla mnie rada -kupić lód w sprayu  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Agulek 163 to nie tak źle ;D

ja mam całe bite 154 ;P

biedne stópki ja też tak miała po ślubie, że mnie strasznie piekło :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!

selenko, to byly buty na panienski, bo byly wyzsze niz slubne, ale ze suknia mi spadala, to ubralam je na zmiane, zeby ja podniesc.
veronka oj tak Swidnica bardzo sie zmienila przez ostatnich pare lat, a najbardziej na tym rynku mnie denerwuje, ze w wiekoszosci zamiast sklepow co drugi to Bank i wielkie napisy kredyty, bardzo to szpeci caly wizerunek, a ryneczek piekny zarowno latem jak i zima.
Agulek, znacie mnie juz na wylot ;D a z ponczocha to tez nie mialam problemow, a  wrecz przeciwnie polecam je bardzo wygodne, mieciutkie. ;D
ada to ja bym cie pod pache mogla schowac ;D

konkursow mielismy malo, nie chcielismy wiecej, nasz zespol zasugerowal oprocz oczepinowego jeszcze konkurs pt. MARYNARKI, znany na forum. panie gdy muzyka sie zatrzymuje zakladaja na lewa strone marynarke panow, i odwrotnie potem, odpada najwolniejsza para. u nas kupa smiechu byla przy tym, byl to pierwszy konkurs przed oczepinami jeszcze, za bardzo ludzie nie chcieli brac udzialu, i w sumie skonczylo sie, ze byli to sami znajomi, rodzina sie wstydzila chyba. za to do drugiego konkursu bylo duuuzo wiecej chetnych.

z tego konkursu nie mam ani jednego zdjecia, wiec zrobilam pare tylko z filmu.

konkurs musial sie odbyc z dogrywka na koncu, bo dziewczyny zrobily to w tym samym czasie, po dogrywce wygrala kolezanka, u ktorej na weselu bylam miesiac temu.
nagroda byla 5l Heineken
nawet pan z orkiestry sie smial, ze dobra nagroda

ostatnim konkursem byl konkurs tanca. po oczepinach, zespol poprosil pare par do udzialu w konkursie tanca, do niego podeszlo chyba z 10 par. mieli zatanczyc najpierw tango, walca, folkstrota, i dzajfa chyba. wszyscy sobie swietnie dawali rade, a my stalismy na scenie obserwujac, nie moglismy sie zdecydowac, bo jedna kolezanka z mezem, ktora kiedys sie uczyla tanczyc, tanczyla tak jak powinno sie tanczyc te tance, co swietnie wygladalo, a kuzyn z bratowa za to tanczyli tak, ze cala rodzina sie smiala, robili to bardzo pomyslowo i smieszne figury wymyslali.
dwoch kolezanek partnerzy nie chcieli tanczyc to same postanowily wziac udzial

nie mogac sie zdecydowac poprosilismy zespol o dogrywke, w dogrywce mialy wziac udzial 3 pary
kuzyn z bratowa

kuzyn z dziewczyna

oraz kolezanka z mezem

poprosilismy ich o zatanczenie samby, po tancu zdecydowalismy, ze wygra kuzyn z bratowa, ktorzy bardzo rozbawili wszystkich gosci, jejku jakie oni pozycje wymyslali, kuzynowi az koszula wyszla ze spodni, targal bratowa na wszystkie strony ;D jak ja poszlam npo nagrode, maz zazadzil jeszcze jedna dogrywke, taniec dowolny.

konkursow malo, ale i ze smakiem, bez macanek, ale i tak smieszne i dla wszystkich, kazdy mogl wziac udzial. a ha a nagroda bylo znowu piwko tym razem !l butelka Warki. ;D nad nagrodami sie nie zastanawialismy zbyt dlugo, poprostu nie mialam glowy do tego, co nam w oko wpadlo, to kupoilismy, a w razie gdyby orkiestra wymyslila wiecej konkursow, to by byly flaszki, dobrze ze jednak nie wymyslili wiecej,. bo nie chcialam wodki rozdawac, uwazam, ze wodke to mozna sie napic na weselu, ewentualnie dostac do domu po weselu, a w konkursach inne nagrody.

no to w ten weekend juz chyba skoncze relacje z wesela, co? juz i tak sie ciagnie w nieskonczonosc, ponad miesiac juz, a jeszcze poprawiny i wszystkie plenerki przedc nami.
weekend zapowiada sie leniwie dosyc, a jutro wieczorkiem robumy nz mezem iomprezke dla 2 osob ;D kupujemy whiskey i ogladamy wesele znowu ;D znajomi nie chca przyjsc, to bedziemy sami, i tak tez fajnie bedzie.  :-* :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
śliczne te Wasze fotki, a poza tym takie wesołe ;D super się je ogląda ;D