Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 38240 razy)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
andzela ;D ;D ale duzo cociaz nie stracil.
iza oj to cierpimy razem. mi nie pomaga nic, najlepiej polezec w lozku, meza tez cos kurka choroba bierze, rodzinki sie pozbylismy w srode ale zostawili nam zarazki, ich corka sie rozchorowala tu lekko i teraz na nas wszystko przeszlo, ja to tam nic ale maz najgorzej jak sie rozchoruje.
dorotko jakos wpielam ale i tak wypadal, wiec dalam sobie spokoj i trzymalam w rekach.
no to teraz juz naprawde spadam zamawiac jakies bikini bo tak odkladam codziennie nie moge sie zebrac. a chce juz miec z glowy i byc spokojna ze cos tam na plaze do zalozenia mam.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Pogoń mężulka do łóżka niech wypocznie.
Paweł dwa tygodnie temu chorował-nafaszerowałam go witaminami lekami do picia i w dwa dni mu przeszło, ale się naprawdę męczył...Taka jakaś leniwa ta sobota.... ::) ::) ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
oj pogonilabym go z checia zeby ze mna polezal, ale biedny w pracy do 20 30 sie musi przemeczyc do srody, oj bo on to taki uparty jest, mamy witaminy rozne gripexy rutinoscorbiny itd kaze mu jogurty pic, ale jak mu pod nos nie podstawie to nie wezmie uparty taki, bo przeciez jemu nic nie bedzie. tak mu sie wydaje, ale teraz mieknie bo go bierze. eh faceci!oj sobota baaardzo leniwa, az wstawal siusiu i patrze a tu 16 25 a za oknem ciemno jak u murzyna w ... az sie zdziwilam bo nie zauwazylam zeby az tak wczesnie sie ciemno robilo, koniec swiata jakis czy co? ;)
ale zamowilam juz chociaz sobie bikini i pare pierdolek z avonu, dla mezulka wpadlam na pomysl, ze na swieta mu kupie, bo byla okazja jakies tam kosmetyki i taka torba na kosmetyczki do wieczaniu na haczyku, przyda mu sie na podroz poslubna.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
oj mi nie było nudno;-)ledwo zipie ,pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.....

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Uwielbiam nadrabiać relacje, bo zawsze jest mega ilość fotek :)

Śliczne te foty pamelko :) A to zdjęcie z mężulkiem czarno-białe - no wypisz wymaluj 007  :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Anuśka miłego wieczorku :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
mysiu hehehe taki moj agencik osobisty ;D
izus daria wam rowniez milego wieczorku zycze  :-* :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-* niedzielne
Oj mnie też coś łapać zaczyna ::) Wczoraj spałam w dwóch bluzach, w tym jedna to mega gruby polar kotka, przytulona do termoforku, pod kołdrą i kocem jeszcze, przy włączonym kaloryferze... Dalej mi było zimno ;D
My bierzemy od dwóch tygodni profilaktycznie tabletki rutinacea, no i na mojego A. chyba działa, bo jeszcze nie jest chory :) A zawsze o tej porze był chory.
A co do @, do mnie też przyszła wczoraj więc mam podwójną chorobową rozrywkę ::)

My też oglądaliśmy Pudziana ;D Nawet od początku walki obejrzałam, z ciekawości, bo też nie lubię tego typu sportów. A tu... Parę ciosów i koniec ;D Rodzice byli wściekli, bo spieszyli się do domu byle tylko zdążyć, ledwo wygodnie się rozsiedli, a tu... koniec walki ;D

Fajnie wam z tą podróżą, oj przydałaby się ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
P.S. Kupiliśmy bilety ;D Okazało się że Maestro to w Irlandii tzw Laser :) :) :)

Offline pamela

• Chuck Norris
no my te bietrzemy centrum i rutinoscorbin, maz juz dzisiaj lepiej, ale wczoraj wrocil mi biedny z goraczka i trzasl sie pol nocy, wypil fervex i wszystkie mozliwe gripexy itd i troche przeszlo. aaa widzisz to tak to sie nazywa u was, nie wiedzialam, no to fajnie, ze juz wiecie kiedy polecicie do Pl. a my bedziemy wygrzewac tylki na sloneczku juz za miesiac i troche ;D oj nie moge sie doczekac. po obiadku wrzuce wam jakies nowe fotki .  :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
i ostatnie z plazy

a jutro reszta

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
super :) zwłaszcza to pierwsze :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
nie bądź tak chytra i daj nam coś jeszcze dzisiaj   :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
no dobrze, anetko specjalnie dla ciebie, zeby nie bylo, ze chytrus jestem juz jak Szkot ;D
po plazy pojechalismy na pole, gdzie sesja trwala dalej.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
wow !!! to ostatnie rewelka !!!! Zresztą wszystkie mi sie bardzo podobają :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
no teraz to ja rozumiem  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Przepiękne zdjęcia :)

Ostatnie super, w ramkę i na ścianę! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
kurde sciany mi zabraknie na te wszystkie zdjecia ;D ;D
jaaa ale u nas mglisto!!! normalnie takiej mgly calodziennej nie widzialam jeszcze, nic nie widac, malo mi autobus nie uciekl dzisiaj bo go nie widzialam!!! a te barany niekotrzy nawet na swiatlach nie jezdza, i to ani przeciwmgielnych ani normalnych!!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
u nas wczoraj była taka mgła że a nic nie widać ale dzisiaj już spoko

Offline Daruda

• Chuck Norris
hihihihi doszłam więc do wniosku dziewczynki,że skoro wczoraj mgła była w Anglii,dziś jest w Szkocji,to jutro stawiam na Nas;-))))) pozdrawiam

Offline pamela

• Chuck Norris
u nas od 3 dni juz taka mgla jest ;D
kurde nie wiem co zrobic szukam prezentu dla bratanicy, 2 latka ma, i nie wiem co lepsze czy lalke Baby Anabell czy takie biureczko, gdzie moze usiasc i porysowac sobie , nie wiem czy na lalke nie jest za mala jeszcze a biurko to nie wiem czy rodzice beda zadowoleni, jak mala zacznie z mazakami po domu latac i po sianach malowac, tak to jest jak dziecko ma wszystko co tylko moze miec i nie wiadomo co kupic.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
a co to za biureczko? jak będzie miała biurko własne to chyba nie będzie latać i po ścianach malować tylko przy biurku właśnie  ::) bardziej bym się zastanawiała czy miejsca im na taki mebelek wystarczy :)

zdjęcia fajniutkie... to ostatnie świetne :)

Offline pamela

• Chuck Norris
biureczko wyglada tak, a miejsce podejrzewam ze sie znajdzie, mala ma swoj pokoik gdzie sa tylko zabawki a to chyba takie duze nie jest, wymiarow na necie nie podaja, ale w sklepie przejde sie jutro zobaczyc.  ja chcialam zeby moj maz sie za mikolaja przebral, kupie mu chyba taki stroj i jak pojedziemy to ubierze ;D i prawdziwy mikolaj mala odwiedzi ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
bardzo fajne to biureczko... jak będzie miała takie ładne to już raczej nie będzie malować po ścianach  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
albo moze taka trampoline

albo taka sofe rozkladana nadmuchiwana z narzuta

By pamela239 at 2009-12-13
jejku ile tych rzeczy jest dla dzieciakow!! tylko wydawac :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
tylko,że takie biureczko i sofka to jak dziewczynka ma tylko 2 latka to chyba za wcześnie.....ona nie będzie potrafiła jeszcze skupić uwagi na rysowaniu noi sofka moim zdaniem nie znajdzie sobie zabawy z tą sofką,to tak dla dziewczynki 3-4 letniej moim zdaniem.....lalka fajna sprawa;-)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Aniu myślę, że na lalkę nie za wcześnie- w końcu to nie barbie ;)

Biureczko jest świetnym pomysłem - w ten sposób właśnie można ją teraz nauczyć, że ma swój kącik do kolorowania i nie będzie spacerowała z kredkami po domku....
Biedny mąż nadal choruje???- życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;)

Zdjęcia śliczne- ale to chyba żadna nowość ;D ;D ;D

Zostawiam :-* :-* :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
dzis mija nam 100 dni :)
gratki  :D :D :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hm, mi się wydaje, że taki stoliczek jest rewelacyjny i najfajnieszy jeśli chodzi o prezencik, ale jakoś bije mnie po oczach brak oparcia przy siedzisku...  ::)