Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 41939 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Tak, Wii jest super. Jedyny minus to ceny gier są strasznie wysokie ::) Ale to w sumie chyba na każdą konsolę tak jest.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no na playa tez nie sa tanie.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Hehe widzę , że nie tylko my maniakalnie gramy ;D
Z kolei ja i Pawełek to wielcy fani x boxa.
Czasami cały dzień można przesiedzieć i macie rację ceny gier są drogawe na wszystkie rodzaje "konsol"

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
no to Pamelko ja też tak miałam, że z 10 flakonów perfum :) a już od ponad roku żadnych nowych i wszystkie są już na wykończeniu  ::)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..ja też słyszałam, ze to wii jest super. może za jakis czas też sobie coś takiego sprawimy!!
..a tak w ogóle to superowe prezenty!! widać byliście grzeczni w tym roku  :P ;D

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Mój mężu ma x boxa i na gwiazdkę dostał ode mnie gta 4 i teraz mam chłopa z głowy  :D :D :D :D :D :D :D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ada1988

• Chuck Norris
tak te perfumy są wspaniałe moja Teściowa je dostała :-)
pięknie one pachną :-)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
zostawiam :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
oo to widze, ze popularne  te perfumy sa, a tak z ciekawosci ile taka buteleczka kosztuje w Pl?

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ja je kupowałam w Irlandii, a w Polsce ceny możesz sprawdzić chyba na ceneo.pl pamelko ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
o to widze, ze ceny mniej wiecej 150 - 250 zl, zalezy od sklepu za najmniejsza butelke, to mniej  wiecej ta sama cena co tu.
kurcze musze isc na miasto, a na dworze straszna szklanka, maz mowil, ze podobno na autostradzie ograniczenia do 30mph dzisiaj, bo strasznie slisko po mrozie w nocy.
coz relacja niedlugo dobiegnie konca, jeszcze pare zdjec z sesji i narzeczenska a potem co?kurcze szkoda jak tak cos sie konczy, przyzwyczailam sie do was, ja w sumie tu nie mam zadnych bliskich znajomych, znajomi w pl maja kazdy swoje zycie, nie ma juz takiego kontaktu, tylko wy mi zostalyscie ;) maz kiedys byl zly ze tak dlugo na forum siedze, ale mu wytlumaczylam ze tak naprawde to forumki sa moimi jedynymi znajomymi tutaj, chociaz wirtualnymi. smutne wiem.
milego dnia  :-* :-* :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Pamelko wiem o czym mówisz- wyjeżdżając za granicę trzeba się z tym liczyć.

Ja wychodzę z założenia że za granicą trzeba ostrożnie dobierać znajomych(nigdy nie spotkałam w Polsce tylu egoistów co tutaj).
Mamy kilku znajomych, ale faktycznie na forum najlepiej :D

Czuję, że zobaczę Twój żonkowy już niebawem.... :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
zonkowy musi byc :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pamelko wiesz ja mam tak samo ::) Też tutaj zero znajomych, bo jest dokładnie tak jak pisze Iza. Kiedyś jeszcze mieliśmy tutaj taką zgraną grupkę ale wszyscy wrócili do Pl ::) A teraz każdy patrzy byle tylko nogę komuś podłożyć. Tacy właśnie są Polacy za granicą ::)
A co do forum no to oczywiście obowiązkowo widzimy Cię w Żonkowie ;) Też było mi trochę smutno kończyć relację :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mam nadzieję, że nas nie zostawisz i założysz żonkowy :)

Offline pamela

• Chuck Norris
my tez na poczatku mielismy tu zgrana grupke swietnych ludzi, ale oni pouciekali do Londynu, albo poprzeprowadzali sie na drugi koniec miasta, albo posciagali rodziny i nie ma juz na nic czasu, a ci co zostali to tez pracuja calymi dniami i nie ma nawet kiedy sie pospotykac, a jak juz czasem sie uda to i tak nie jest to za czesto, a nowych znajomosci nie chce zawierac bo nie raz juz sie zwiodlam, dokladnie tak jak piszecie, kazdy jest egoista i patrzy tylko zeby jemu bylo najlepiej po trupach. owszem liczylam sie z tym i nie narzekalam, juz sie przyzwyczailam ze moje zycie kreci sie dookola tylko meza .
a co do zonkowego to hmmm zastanowie sie, chociaz nie chcialabym zniknac z forum, tu przynajmniej kazdy jest szczery i zawsze mozna o wszystkim pogadac.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
zonkowy musi byc :)

zgadzam się  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mam nadzieję, że będzie żonkowy Pamelko  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
jesli chodzi o znajomości za granicą to tu liczy się przysłowie -Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie......ja kiedyś w ogóle zraziłam się do słowa przyjaźń,więc staram się go nie używać,na szczęście u mnie jest jeszcze kilka osób w gronie którym można zaufać i ich się trzymam,ale tak jak mówicie dziewczyny,czasami jeden drugiemu by nogę podłożył,podłość rodaków nie zna czasami granic,a Ci szczerzy znajomi z piaskownicy zostali w Polsce,dzięki Bogu więzi nadal są silne i można na nich liczyć;-))))

Offline pamela

• Chuck Norris
co do zonkowego to zaloze jak bedziecie chcialy zagladac jak skoncze relacje :P
a ja juz koncze na dzisiaj ten dzien niezbyt milym akcentem, bo wlasnie padla mi prostownica, a miala byc taka niezawodna  >:( >:(
i jutro musze jakos przemknac przez pol dnia jako strach na wroble, bo kupic nowa moge dopiero po poludniu, tak to jest z krotkimi wlosami, teraz to bez prostownicy jak bez reki, z dluzszymi nie bylo tych problemow, zawsze mozna bylo w kucyk zwiazac i gotowe, a teraz jeszcze na dodatek grzywka rany jak ja nie lubie miec ulozonych wlosow. chyba zelazko odpale ;) ;)
dobranoc :-* :-*

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
a może zrobisz jakiegoś koczka i pełno wsuwek wsadzisz we włoski ;) a jest jeszcze reklamacja na prostownicę?

Offline ada1988

• Chuck Norris
no dokładnie to koniecznie zonkowego trzeba założyć!!!!

i już nie będzie Ci smutno ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Jak nie założysz żonkowego, to wtedy będziemy Cię tak nękały i nawiedzały, że założysz ;D ;)
Uuu wiem co to znaczy padnięcie prostownicy w najmniej oczekiwanym momencie ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
prostownicy nie da sie zareklamowac niestety, ale juz nowa kupiona i jest swietna. lepsza niz ta co mialam tak mi sie wydaje, tamta byla taka jak z salonu fryzjerskiego, mozna bylo nia loki robic itd, a ta jest bardziej do domowego uzytku, prostuje na parze, wloski sie swieca po niej, ma regulacje temp. i byla 50% przeceniona, wiec zakup jak najbardziej udany i juz mam proste wloski.
wczesniej mialam dokladnie taka

By pamela239 at 2009-12-29

a teraz juz mam taka

i fajna torbe do niej.

teraz lece pograc z mezem troche potem wroce i ostatnie zdjecia z sesji plenerowej wkleje.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No super ta nowa prostownica! :) Ja mam podobną do tej pierwszej(inna firma, kolorystyka itd ale chodzi mi o te grzałki) ale to tylko dlatego że kupowałam na szybko i nie chciałam za dużo kaski wydać na nią ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
no i masz racje, dobrze ze nie kupilas tej, bo ja wydalam duzo kasy, i po roku nie grzeje. bym wiedziala to bym nie kupowala, ale juz trudno wiecej tego nie zrobie. tylko troche ta nowa za szeroka jest jak na moja grzywke i bardzo ja splaszcza. musze chyba sobie kupic taka specjalna prostownice do grzywki malutka, taka o

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Wcześniej miałam właśnie szeroką, jeszcze szerszą niż masz teraz ;) No, ale kiedyś tylko takie były z tego co kojarzę. A teraz mam właśnie taką zwykłą prostą i jest super :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Śliczne maleństwo.....ja cały czas używam ghd-jest rewelacyjna.

Offline pamela

• Chuck Norris
no mi wlasnie ghd padla po roku teraz i juz jej nie kupie przereklamowana jak dla mnie troche

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Ja myślę pamelko, że nie ma zasady.
Czasami sprzęt podziała ro, a czasami dziesięć lat.
Ja swojej prostownicy używam prawie cztery lata i nie ma się do czego przyczepić.
Ile ludzi tyle opinii.
Ja mam tą ghd