oj laseczki nic wam dzisiaj nie wrzucilam, wybaczcie, ale kiepsko sie dalej czuje. z pracy maz mnie przywiozl, zakupy obiadek i leze wygrzewam sie, maz skacze nade mna, tabletki i herbatke tylko podaje
ale mam newsa!!! nareszcie po 2 miesiacach czekania zagladam na poczte a tam FOTKI Z SESJI NARZECZENSKIEJ I DODATKOWEGO PLENERU!!! nareszcie, fotograf wrzucil je na serwer i juz sa na kompie. prezentacje ma rodzicom zaniesc, ale najwazniejsze ze te foty sa poprostu PRZEPIEKNE. 110 z sesji narzeczenskiej i 115 z pleneru slubnego, a wszystkie wyjatkowe i piekne, takze nie opedzicie sie od moich fotek.
selenko dziekuje bardzo kochana za komplement tylko, ze ja tak nie uwazam, a wrecz przeciwnie.
ale dziekuje, wiadomo, ze dziwnie sie oglada siebie na zdjeciach.
agulku ja mam szczescie w nieszczesciu ze to tak wyglada, i nikt nie zauwazyl, ze to nie tren, a tren sobie spokojnie podpiety "wisial"
madziu a u nas dalej dymia, a tez podobno chca zakazac i w sumie powinni bo te ogniska sa niebezpieczne, wczoraj kierowcy do autobusu wrzucili petarde podobno, nic sie nie stalo, ale moglo. ja tez myslalam, ze bez ramiaczek bedzie mi ciezko, ale dalam rade bo lubie w sumie takiego ksztaltu nawet bluzki, czy sukienki bez ramiaczek.
ide polezec i jeszcze poogladac foty kolejny raz. jutro wrzuce cos napewno.
dobranoc, a ja sama dzis w nocy buuu