Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
no to zwała z tym tortem;-) ja bym nawet nie pomyślała,że mam kogoś karmić;-)za to wepchnęłam mężusiowi do buzi na powitaniu taaaakiiiiii kawał chleba umorusanego w soli;-) ale sie zapchał,.......a z tym tortem jeszcze wrócę to nam nawet orkiestra przyśpiewywała,.....PIERWSZA PORCJA UKROJONA DLA RODZICÓW,DLA RODZICÓW ,DLA RODZICÓW.....potem było dla hmmmmm chrzestnych chyba,.....potem nie pamiętam......noi robiliśmy jak nam grali;-),a sami to sie poczestowalismy nawet nie wiem w którym momencie,chyba kelnerzy Nam wręczyli ,ale zjedliśmy samodzielnie;-)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no to ja jeszcze sie nie spotkalam nigdy z twoja wersja, no jak to nie zjesc wlasnego tortu?

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja przyznam się szczerze, że my też się nie karmiliśmy....

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
co kraj to obyczaj ;)

Pamelko koniecznie nam wklej fotkę po metamorfozie :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
no my jedliśmy tort,ale nie jako pierwsi i nie karmiliśmy sie;-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
pamelko, jak ja Ci zazdroszczę tej radykalnej zmiany u fryzjera! No pojęcia nie masz... No, ale niestety ja zapuszczam..  ;)

Koniecznie się pochwal co wymyśliłaś za zmianę, jak krótko chcesz ściąć włosy? Masz jakąś fryzurkę na wzór?

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!!
mysikroliczku, mam fryzurke na wzor ale tylko mniej wiecej, chce nie tak calkiem krotko, tak do ramion, moze troszke mniej, tak na ukos, krocej z tylu dluzej z przodu, i grzywke.
cos mniej wiecej jak to tylko bardziej ciecie na skos z tylu

ale caly czas szukam dalej przykladowej fryzurki. ;D
albo taka dlugosc mniej wiecej

Offline pamela

• Chuck Norris
po godz 21 to podaniu torta, ktory lepiej wygladal niz smakowal >:( ale tylko dla mnie, nikt nie narzekal :D nastapily kolejne tance, co chwile z mezem wychodzilismy na zewnatrz sie przewietrzyc, bo bylo goraco niesamowicie. a za kazdym razem jak wychodzilismy i wracalismy ktos nas dopadl na zdjecie ;D do wc chodzilam tylko raz lub dwa, juz nie pamietam. musialam zamknac cala ubikacje na chwilke, sciagnac dol kiecy, swiadkowa ja trzymala a ja zalatwilam co trzeba i hop do kiecy ;D szybciej i wygodniej niz trzymanie jej nad glowa ;D

ciotki przylapane na zajadaniu sie cistem

z kolezanka niestosownie ubrana :D i jej mezem

z moimi ciotkami

i ciotka meza

taniec z chrzestnym odbebniony ;D

cdn

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Myślę, że rewelacyjną fryzurkę sobie wybrałaś i że grzywka to jest strzał w dzisiątkę! Obie fryzurki mi się bardzo podobają, ale może 2 troszkę bardziej? ;D

Podpis do zdjęcia z niestosownie ubraną koleżanką mnie rozbawił :D :D :D

Offline pamela

• Chuck Norris
myslicie, ze grzywka bedzie mi pasowac? w sumie juz mialam kiedys grzywke i bardzo ja lubialam.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja uważam, że jak najbardziej :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
moim zdaniem właśnie fajnie będzie Ci pasować,bo ty masz świetne oczy i powinno być właśnie spoko;-)a skoro już miałaś i fajnie się w niej czułaś to tylko potwierdza to co mówię;-)ja miałam też kiedyś grzywkę-ścięcie na Annę Muchę i powiem Ci ,że czułam się w  niej niezbyt-strasznie mi sie rozdwajała,bo ja mam przeważnie przedziałek noi ten przedziałek mi się właśnie robił......

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9
« Odpowiedź #462 dnia: 14 Listopada 2009, 20:39 »
Ja myślę że grzywka to super pomysł.
Strasznie mi się podoba fryzura nr 1 ;)
A wracając jeszcze do tortu to my też kroiliśmy i zjedliśmy  pierwszy kawałek :D

Offline pamela

• Chuck Norris
bo wiecie a slyszalam, ze podobno jak sie ma niskie czolo, a ja mam, to grzywka nie pasuje, ale juz mialam, i wg niektorych niezbyt mi pasuje, ale ja sie upieram zeby miec, bo lubie ;D jejku juz sie nie moge doczekac poniedzialku. a wiecie co ja dzisiaj zrobilam? zapomnialam ze mam wolne i poszlam do pracy :mdleje: :mdleje: :mdleje: normalnie sie zdiwili na moj widok ;D ale juz zostalam. cos zakrecona jestem ostatnio. kurde ciekawe kto przejdzie w mam talent, mi sie pare podobalo.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
haha pamela to ładnie się zakręciłaś z ta praca ;)
czekam na zdjecia fryzurki- napewno sliczniutko wygladasz!! ;*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Tak jak w tamtym tygodniu mam talent nie zachwycał, tak wczoraj podobało mi się kilka osób i aż żal że niektórzy odpadli...

Nie mogę się doczekać Ciebie w fryzurce nowej! :)
Fajne fotki z rodzinką ;D Ja niestety nie mam takich prawie wcale ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
Madziu, ja tez nie mam wiele z rodzina, nie myslalm o tym wcale, kto chcial, podchodzil i robil zdjecie, ja nie latalam specjalnie po nikogo na zdjecia, i w wyniku tego nie mam zdjec nawet z rodzicami  :'( :'( co bardzo mnie zasmucilo juz po weselu, kiedy sobie to uswiadomilam, poprostu nie myslalam o tym.

a do fryzjera jutro lece ;D
no to jeszcze pare fotek z tancow.

przy naszym stole

taniec z mezem

i z kuzynem

maz-dyrygent:)

cdn

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Faktycznie mąż wygląda jak dyrygent ;D ;D ;D :P
Super zdjęcia, świetnie uchwycone momenty zabawy! :)
No to ja zaś na odwrót - mam zdjęcia z rodzicami i siostrą, ale tylko z domu, potem zupełnie  nie było do tego głowy!

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi wlasnie też się inne osoby podobały i byłam niezadowolona że odpadły, i niestety moje zdanie jest takie że to jest z góry ustalone kto ma przejść dalej  :-\ :-\ :-\

co do pracy ;D heh mistrzyni ;D niezła zwała musiała być ;P ja bym o wolnym nie zapomniała nigdy ;D

i fryzurka :brawo: bardzo mi się podoba  :-* :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A u mnie inaczej - przeszli moi faworyci  ;D

Szkoda, że zdjęć z rodzicami nie masz, to fakt, ale suknię jeszcze masz, mężulek garniak też... zróbcie sobie sesję! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
tylko garniak jest ;D i  my ;D kieca wisi w sklepie czeka na nowego nabywce, a rodzicow tez nie ma przy nas. kurde musze jutro po tajniacku do fryzjera sie udac a najpierw zadzwonic, maz mial pracowac jutro, ja mam wolne, ale przychodzi do domu na przerwe o 11 30, a od 12 dopiero fryzjer otwarty i musze zadzwonic o 12, a nie chce zeby cokolwiek podejrzewal, bo to ma byc niespodzianka, bede musiala wyjsc chyba smieci wyrzucic zeby zadzwonic :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Aaa no przecież, faktycznie, rodzice w PL... Szkoda, no ale, masz tyyyyle pięknych fot  :)

A ten plan ze śmieciami... nada się  ;D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Ależ konspiracja :-)

Ja mam zdjęcie z rodzicami tylko w domu, na sali też nie, zapomina się o takich rzeczach...

Offline pamela

• Chuck Norris
fryzjera mam za 2 godziny, ale mam stresa a zeby wam unaocznic obecny stan wlosow, ktory sie radykalnie zmieni juz iedlugo, wklejam fote z drugiego pleneru moich wlosow ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Piękne długie włosy  :)

Powodzenia u fryzjera! :D Już czekam na relację jak tam było i jaki efekt  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Piękne zdjęcie! :) No i fajne, długie włosy... Ja też zapuszczałam do ślubu, i teraz szkoda mi obcinać ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no już się nie mogę doczekać foty nowej fryzury.... ja też zapuszczałam włosy do ślubu ale jak sobie później obejrzałam fotki np.: naszej Agu-S to nie wiem czy było po co... krótka fryzurka świetnie wygląda ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale mam krotkie wlosy!!!! jak dla mnie rewelacja, jest strasznie wygodna, fotka wieczorem jak mezus wroci z pracy, moze dla was nie bedzie ladnie, bo zmiana jest niesamowita, jak zupelnie inna osoba, ale mi jest wygodnie i ja sie czuje w niej rewelacyjnie. ocenicie wieczorkiem.  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Buuu to ja zobaczę dopiero najwcześniej w środę foteczkę! Buuuuu, ja chcę teeeerazzz! :P :P :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Super, że jesteś zadowolona!  :D

Czekam na fotkę z niecierpliwością! :)