KOCHANE moje!!!!!!!!
dziekujemy serdecznie za wszystkie zyczenia i mam nadzieje, ze wasze swieta byly rodzinne, cieple i obfite w milosc, prezenty i duzo pysznego jedzenia. nasze swieta minely szybko, skromnie. wigilia przeleciala migiem, ja pracowalam do 14 potem sprobowalam zakupy ostatnie zrobic, doslownie pare rzeczy w koszyku w asdzie, a kolejka przy kazdej kasie conajmniej ze 20 osob a kazdy pelny wozek

no chyba z 30 min czekalam zeby pare rzeczy kupic, no ale u nich tak to juz jest na dzien przed najwazniejszym dla nich dniem. do domku dotarlam okolo 4 i na szybkiego ostatnie ogarnianie chatki, i szykowanie wigilii, maz wrocil z pracy o 19 i zasiedlismy, oplatek barszcz z uszkami, rybka i..... PREZENTY!!! ja otwieralam pierwsza, dostalam
moje ulubione ferrero rocher

By
pamela239 at 2009-12-26
i jeszcze jedno pudelko ferrero rocher, ale juz z innymi smakami

By
pamela239 at 2009-12-26
gre na ps3 dla mnie, w ktora gramy z mezulkiem rtazem non srop prawie

By
pamela239 at 2009-12-26
i..... najpiekniejsze na swiecie, najladniejsze jakie do tej pory mialam, a mialam i mam juz troszke butelek, PERFUMY
christiana diora j'adore. przecudne sa

By
pamela239 at 2009-12-26
juz pisalam co mezulkowi dalam, cieszyl sie bardzo, od razu gry rozpakowane i wielkie granie, zadzwonilismy do domu zlozyc zyczenia, do brata z Anglii, i siedzielismy sobie i gralismy w tenisa

pierwszy dzien swiat obudzilismy sie okolo 10 po wyczerpujacej nocy

kapiel sniadanko i przyszli do nas goscie, jak przyszli o 1 tak o 9 dopiero wyszli, meza kolega z dziewczyna, ale milo bylo. no i jak dla nas to juz koenic swiat bo dzisiaj juz od rana w pracy obydwoje, maz wrocil o 19, ja konczylam o 13 to szybko skoczylam zerknac na wyprzedaze, no i nie bylabym soba, gdybym, czegos nie kupila, mialam na oku taka sukienke wczesniej ktora chcialam kupic, a teraz byla o polowe tansza, wiec juz jest moja

teraz jeszcze w pierszy dzien przecen mozna cos znalezc, a od jutra to juz beda same poprzevbierane rzeczy i jeszcze potem dwie bluzeczki wynalazlam, kompletuje garderobe na podroz
no i koniec swiat siedzimy sobie i dalej tenisa pilujemy pijemy drineczki i objadamy sie.