Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 41938 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Świetne te fotki macie :) wszystkie mi sie podobają , więc się wcale nie dziwię , że macie problem z wyborem najładniejszych do ramki ;) faktycznie ciężki orzech do zgryzienia :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
świetne zdjęcia ;)

Morgan
  • Gość
ale piekne to pierwsze ujecie!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
nic nie napisze dzisiaj bo mam cholerne zmartwienie i nie mam humoru, tylko pare zdjec zostawie

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ojjjjjj a cóż się to stało pamelko????może wspólnie znajdziemy wyjście z trudnej sytuacji.......jeśli :przytul: :przytul: :przytul: nie masz ochoty Nam tu tego oświadczać to

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
hmmm jakie zdjęcia  :o :o
bardzo mi się podoba 3 fotka super i  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
[/url]
[/url]

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mam nadzieję, że humorek Ci się szybko poprawi  :-*

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Jestem :) nadrobiłam i nie wiem od czego zacząć :):) może od dekoracji : bardzo fajnie wyglądały stoły z tiulem w tym kolorze super, bardzo podobał mi się Twój bukiecik kolorystycznie (jeśli chodzi o kształt to ja wole kuleczkę) no i bardzo ładnie byłaś pomalowana na prawdę super :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
mi się bardzo podoba, gdzie bukiet jest na pierwszym planie,a Wy w oddali :)

Offline pamela

• Chuck Norris
daria kochana nie bede sie rozpisywac nie chce juz o tym myslec, zostalismy oszukani, i juz sie nie da z tym nic zrobic, przezywalam strasznie, plakalam caly dzien normalnie jak juz wszystko jest dobrze, to zawsze sie cos musi wydarzyc co zburzy to szczescie, ale naszescie mam przy sobie najwspanialszego mezczyzne na swiecie, ktory jak myslalam rozwiedzie sie ze mna po tym ;) nie no zart, ale bardzo mi zle bylo, a on mnie pociesza tylko, i powtarza ze nie takie problemy pokonamy razem. jak to dobrze miec kochana osobe przy sobie w takich momentach, ktora nie krzyczy i oskarza tylko stara sie pomoc jak moze. kochany moj, przekonuje mnie z dnia na dzien coraz bardziej ze warto bylo wychodzic za maz za niego :)
no i dzieki niemu juz mi o wiele lepiej, humorek pomalu wraca.  ;D
no to moge wiecej napisac co do zdjec, zdjecie pierwsze to byla kuuupa smiechu, jak cala ta sesja zreszta ;D tak sie smialismy bylo nam bardzo wesolo az fotograf musial nas uspokajac na chwile zeby mogl zdjecie zrobic, jak w szkole "nie rozmawiac" ;D a to ze skokiem bylo swietne, ten fotograf ma standardowa poze taka jak mlodzi biegna, a mi sie to nie podoba, wiec powiedzialam ze nie chce takiego, no to kazal chlopakom podskoczyc, trzeba bylo zrobic to ujecie dwa razy, bo na pierwszym fotograf mowi"podskoczcie na 3" czy 1 2 3 no chlopaki przygotowuja sie, a tu fotograf nagle " 3 4 ry" i sie pomieszali kiedy maja skakac  ;D ;D fotograf zapomnial jak ma liczyc ;D a ja mam wzrok jakbym sie smiala z nich
3 zdjecie jak na titanicu :) fajnie bylo tak pozowac.
a ostatnie tez bardzo lubie.

Karolla witam zapraszam i dziekuje za komplementy.
matrixx oj mi tez sie ta podoba bardzo ale z obraczkami chyba bardziej.
na razie ide spac bo oczy mi spuchly od placzu
do jutra!!!
dobranoc :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajnie, że masz wsparcie w mężu... co prawda nic nie rozumiem z tego, że Wy zostaliście oszukani a On miałby na Ciebie krzyczeć i oskarżać, ale grunt, że nic takiego nie miało miejsca i powoli wychodzi słońce...  :)

Oby taki super humorek na 100% wrócił szybciutko!  :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Oj Biedulka  :przytul:

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
zdjęcia są niesamowite :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
sobotnie :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
eh tam juz lepiej mi, na pocieszenie poszlam na zakupy sukienkowe, zbieram garderobe na podroz ;) i trzeba bylo kupic kurtke zimowa, bo sie coraz zimniej robi, ale najgorsze sa te wiatry normalnie leb idzie zgubic w tym tygodniu najgorzej bylo, dzisiaj troche sie poprawilo, ale przymrozek zlapal -1 bylo ranem co jest niesamoite wow bo tu temp raczej nie spada ponizej 0 nawet w zimie, a dzisiaj niesamowita mgla rano i teraz.
ale sie zdenerwowalam i powiedzialam, ze finalu mam talent nie bede ogladac, to napewno bylo ustawione dzisiaj zeby ludzi przyciagnac!!! przeciez ta laska byla swietna a wybrali takich cieci >:( >:( phi obrazilam sie na tvn ;)
jutro mamy wolne z mezem wiec posiedzimy sobie dluzej dzisiaj, wlasnie kawke pijemy, ja na forum a maz oglada swoje ulubione programy jakies naukowe na BBC knowledge o ludziach  z afryki co jedza robaki albo tvn turbo a ja bede wyszukiwac sobie ciuchow nastepnych w kolejce do kupienia.
oo wlasnie sobie zazyczyl kielbaske i ide zrobic ;D
a reszta zdjec bedzie po weekendzie pewnie.  :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
ja też jestem zła pamelko,też nie rozumiem decyzji zarówno widowni jak i jurorów.......akurat akordeonista-zadziwiał mnie od samego początku i mu kibicuję,ale ten ciec jak to powiedziałaś....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee biedny mój piłkarzyk.....a laska śpiewająca ona ma juz sukces i wydanie płyty na bank zapewnione,poradzi sobie......

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Już wiem kogo mi Twój mąż przypominał! ;D ;D ;D Stachurskiego :P

Kochana, cudne zdjęcia :) Przepiękna pamiątka, przepięknie wyglądacie! :)

A co do mam talent to też nie rozumiem ::) Ta laska naprawdę pięknie śpiewała, no  i ten piłkarz ::) Najlepiej by było gdyby przeszli: akordeonista i piłkarz, bo piosenkarze zawsze sobie jakoś poradzą.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale fajowe to zdjęcie na moście... super razem wyglądacie :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
piękna sesja :)
współczuję zmartwień  :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
fajnie, ze wam sie zdjecia podobaja, no to jeszcze z tej sesji tylko pare mam, potem sesja z plazy i pola i narzeczenska jak bedziecie chcialy.
od srody moge byc troche rzadziej na forum bo przyjezdzaja goscie do nas na tydzien, meza kuzynka z rodzina, wiec bede miala zajecie, no i dzisiaj czeka mnie wielkie sprzatanie. a wczoraj pojechalismy do ikei po szafke do lazienki i do schowka, ja nie moge tam jezdzic, bo za duzo rzeczy mi sie podoba, i juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy urzadzac nasz wlasny domek, do tego jeszcze jakies 2 lata ale jak jestem w ikei nie moge sie opanowac i juz wiem jaka bedzie kuchnia mniej wiecej. ;)

no to teraz dwa z moich najulubienszych

i dwa takie srednie, tez ok ale bez szlu jak dla mnie

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A mi te na trawie się szalenie podobają! :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
te pierwsze zdjecie na trawce  ;) jest świetne
czekamy na więcej  :skacza:
[/url]
[/url]

Offline ada1988

• Chuck Norris
wspaniałe te zdjęcia  :-* :-* :-* :-*

dokładnie co następne to lepsze, piękniejsze :-)

Offline Daruda

• Chuck Norris
o tak to na trawce ........;-)nice

Morgan
  • Gość
Aniu strasznie urokliwe fotki! piekna ostrosc i !

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Pamelko, mnie zachwyciło właśnie to ostatnie zdjęcie! PIĘKNE!

Poza tym to mam nadzieję, że jakoś te problemy się rozwiążą, trzymam mocno kciuki za Ciebie! Za Was!

Buziaczki!  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no a mi właśnie te w trawie się najbardziej podobają... śliczne są :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Mnie również zachwyciło ostatnie zdjecie! Cuuuudowne jest! :) :) :)

Offline pamela

• Chuck Norris
Ula dziekujemy, juz sie polepszylo, najwazniejsze ze mamy siebie :D
dzisiaj juz ostatnia porcja zdjec z parku z dnia slubu, musze wam wyznac, ze taka sesja przed slubem jest niesamowitym rozluznieniem dla s]zestresowanych mlodych, zwlaszcza z takim sympatycznym fotografem i jego zona ktorzy nam pomagali i rozluzniali atmosfere calky czas. ciesze sie ze sie zgodzilam na to, bo na poczatku bardzo nie chcialam, zeby cokolwiek bylo przed samym slubem, nie chcialam popsuc sobie momentu, kiedy Marcin bedzie wchodzil do mnie i po raz pierwszy mnie zobaczy, wydawalo mi sie, ze popsuje caly romantyzm sytuacji, ale stalo sie inaczej i jeszcze nasze samopoczucie sie porawilo i nie zaluje, a moment pierwszego widzenia i tak byl niezapomniany i magiczny.

no dobra te dwa z trawki moga byc, ale teraz beda takie, ktore mi osobiscie sie troszke srednio podobaja, zobaczymy jak wy ocenicie a szczegolnie nastepne 3 zdjecia, bo dwa ostatnie bardzo lubie.

po raz koljeny stojacy na bacznosc welon troche za duzo sukni a za malo nas.

a to zdjecie to juz  powala na lopatki, bezsensowne ciagniecie sie ze swaidkami, ale przynajmniej smiesznie bylo ;)

no to przejdzmy do ladniejszych
dostalismy banki do dmuchania i maz wydmuchal mi serduszko ;D

i na koniec tego pleneru moj skromny portrecik

kolejne beda zdjecia z pleneru dodatkowego po slubie ale to za pare dni jak goscie sie juz rozgoszcza.
a tymczasem  :-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Noo, to pierwsze leżące jest super! Jak może Ci się średnio podobać, skoro jest świetne, co? :P To drugie faktycznie trochę za dużo sukni ma w sobie ;) Ale pierwsze jest super! Ze świadkami przynajmniej zabawny motyw jest! :) No i dwa ostatnie faktycznie rewelacyjne! :) Bańki... Że też na to nie wpadliśmy no :P ;)
Twój portret wygląda jakby był robiony w studio! :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
faktycznie to na drugim jak byś miala taką wielką suknię ze szok ;D

a przed ostatnie, super ta foteczka, bardzo bardzo mi się podoba, taka z pomysłem ;D

a to ostatnie, to jak się nie myle miałaś w awatarku ;D