bardzo się cieszę buraczku,że się Tobie podoba ta biżuteria;-))) właściwie chodziło mi o jakies perełki,no ale tak długo wybieralam się do tego sklepu,że aż przedobrzyłam,noi mój upatrzony wykupili,no ale nic straconego wraz z moim A. wybralismy ten oto naszyjniczek noi dopasowaliśm ydo niego kolczyki;-)))co prawda to nie perełki tak jak chciałam,ale te delikatne listeczki są też śliczniusie.ja się tak nastawiłam na perełki bo jak przymierzałam suknie pierwszy raz,moja-srebrna bizuteria wydawała się brudna jakaś,takie złudzenie to było,bo sukienka nie jest biała,dlatego chodziłam za czymś własnie z perełkami,ale jak bylam teraz na przymiarce mialam delikatną bizuterię z białego złota i było spoko,zapytałam tez panią z salonu jaka powinna być biżuteria,czy może być srebrna noi stwierdziła,że jasne że tak,że to będzie jednak pasowało,nie wiem dlaczego pierwszy raz było takie zludzenie
właściwie nie mogłam się zdecydować,no ale wybrałam tą której fotki wkleiłam;-))))tak tak buraczku na pierwszych dwóch fotkach sa dwie pary kolczyków,tak mi się te delikatne serduszka z perelka podobaluy,że nie mogłam sie oprzeć,noi w sumie jeszcze nie wiem które założe w tym dniu;-)))mi się wydaje,że nie powinnam mieszać perelek i tych listków,ale mój A. patrzył,patrzył i powiedział,że to wszystko jest tak delikatne,że nikt nie zauważy,że to nie komplet......a zresztą kto powiedzial,że to musi byc komplet?

a gdzie można coś takiego kupić?
w Polsce i na allegro nic jakoś nie znalazłam,dlatego zaczęłam się rozglądać tu w Irlandii i tu też kupiłam w znanym na wyspach sklepie Debenhams.