Autor Wątek: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))  (Przeczytany 49682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Odp: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))
« Odpowiedź #210 dnia: 4 Marca 2009, 22:58 »
Ja też oglądałam You Can dance  ;D
a na wesele chetnie wpadne ;)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #211 dnia: 4 Marca 2009, 23:01 »
Ja tez ogladalam You can Dance :) rewelacyjny program :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #212 dnia: 4 Marca 2009, 23:48 »
noi czym my sie tu zamartwiamy jak forumki takie chętne;-0))))spokojnych snów wam życzę i do juterka papapap

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #213 dnia: 5 Marca 2009, 00:12 »
To ja tez chętna ;D dopisuje sie do Was dziewczyny... tez oglądałam You can dance...ten koleś co tańczył do Britney mnie powalił na kolana ::)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #214 dnia: 5 Marca 2009, 09:08 »
buziole czwartkowe zostawiam  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #215 dnia: 5 Marca 2009, 11:34 »
Witam czwartkowo ...

Faktycznie szkoda jak kotś odmiawia przyjscia na wesele .... niekiedy naprawde tak sie zdarzy i nie ma za co winic pary ktora z roznych wzgledow nie moze przybyc ale napewno to smutne :(:(:(
Mam nadzieje ze u mnie nikt nie bedzie chcial odmówic, chodz pewnie to nieuniknione  :-\

Ja wczoraj nie ogladalam ycd - ja mam tak ze jak juz jakis progrm leci ktoras tam edycje to nie chce mi sie ogladac, ale i tak jak bede w nastena sobote w domku to pewnie obejrze  :P hehehe

Pozdrawiam :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #216 dnia: 5 Marca 2009, 11:46 »
Dzien dobry  ;)
a czy dzisiaj nie miałobyć fotek sukni  ::) ::) ::)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #217 dnia: 5 Marca 2009, 12:02 »
Czwartkowe buziole :)

Nie cierpię programów typu You can dance, Jak oni śpiewają, Taniec z gwiazdami itp itd Zwłaszcza, gdy leci enta edycja wrrrrr
Jedyny program jaki tolerowałam to Idol (można było się pośmiać :) ) oraz Mam talent, ale tylko dlatego, że mój znajomy brał udział :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 5 Marca 2009, 13:07 »
Witam czwartkowo;-)))dziś mam wolne i wyobraźcie sobie,że nawet śnieg nie pada;-))wczoraj tak sypnęło,że znowu cała Irlandia zablokowana;-))))a dziś zimko,ale piękne słoneczko świeci,zjadłam właśnie śniadanko i pije kawkę a zaraz lecę po zakupki.mój A. poprosił mnie,żebym na obiadek zrobiła makaronik z piersiami kurczaczka i warzywkami.hmmmm jeszcze tak nigdy nie robiłam i nawet nie wiem jak wyjdzie...a może macie jakieś ciekawe propozycje na takie danie????
You can dance...ten koleś co tańczył do Britney mnie powalił na kolana
uwierz mi,że mnie też;-)))a kolo,który miał czerwoną bluzkę i chustę a na niej liścia to the beściak odcinka ;D ;D ;D ;D o rany a dziewczyna ,która wpadła w ta dziurę :o :o :o :o ja nie wiedziałam co się dzieje.
Nie cierpię programów typu You can dance, Jak oni śpiewają, Taniec z gwiazdami itp it
moim zdaniem japcio to programy zupełnie innej klasy,chyba bym ich nie chciała porównywać :P bo tańce były ok jako pierwsza edycja czasem oglądałam-to było coś innego po Big Brotherze;-)))ale sie znudziły ;) ;) ;) ;)te śpiewy to bezsens dla mnie,ale You can dance i mam talent mnie powalaja po prostu-uwielbiam je i czekam tylko do kolejnego odcinka;-)))jak leciał talent w soboty to jak mieliśmy iść na imprezę,wszyscy wiedzieli,że pojawimy się dopiero po programie;-)))no ale każdy lubi to co lubi;)))buziaki posyłam noi szukam fotek sukienki;- :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #219 dnia: 5 Marca 2009, 14:05 »
noi obiecana kwestia sukienki!!! :D :D :D

jak pewnie większość z nas ,długo,długo bawiłam się na necie i szukałam czegoś dla siebie na ten piękny dzień!!!jednak po jakimś czasie doszłam do wniosku,że na nic mi takie oglądanie na ekranie komputera ,muszę po prostu poczuć to na sobie ;D ;D ;D ;D ;D
Wiedziałam mniej więcej,czego chcę i w czym bym się w miarę dobrze czuła ;)jako osobę,która miała mi pomóc w wyborze wybrałam sobie kuzynkę,ona biedna spać już od tygodnia nie mogła z wrażenia,że w końcu będzie mogła sobie wejść do salonu sukien ślubnych;-)))byłyśmy tylko w dwóch salonach,decyzje podjęłam już w tym drugim,co bardzo zawiodło kuzynkę,że więcej już sobie nie pochodzimy!!!!!hihihih w pierwszym salonie w sumie dla zwały przymierzałam jakieś bombki ,które mi się nie podobają !!! no ale chciałam się przekonać,dlaczego ich nie lubię;-)))w drugim salonie pani przeprowadziła ze mną dłuuuuugi wywiad,noi wybrałam kilka sukienek.jak ubrałam pierwszą,w oczach kuzynki pojawiły się łzy-była akurat dla mnie jak na mnie szyta!!!miała jednak gorset i się niezbyt w niej czułam :P :P :P,przymierzyłam drugą i  :brewki: :brewki: :brewki: była mi za mała niestety;-((( ale pospinaliśmy agrafkami i kuzynce ręce opadły!!!wiedziałam już,że wybór będzie miedzy tymi dwoma  ??? ??? ??? ??? ??? a one zupełnie inne;-)pierwsza gorset i spódnica,druga jednoczęściowa z trenem;-)) chociaż nie było dla mnie jak to przeważnie bywa wielkiego WOW i że to ta na pewno,czułam się lepiej w jednoczęściowej...pojechałam do salonu jeszcze raz z bratową i mamą i wybór padł;-))) oglądając foki,musicie się uzbroić w odrobinę wyobraźni,bo sukienka była mi za mała ,pospinana agrafkami,więc wszystko się podniosło do góry...a więc...

noi fotki chyba wkleję potem,bo sa jakieś problemiki z programem do przeróbki;-(((sorki

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 5 Marca 2009, 14:07 »
Jesli chodzi o obiadek to ja zawsze kupuje warzywa na patelnie (chinskie najbardziej lubie) i do tego kurczaczka kroje na male kawalki.
Kurczaczka podsmarzam na pateli i potem juz delikatnie podsmarzone warzywaka dodaje na patelnie z kurczakiem, przyprawiam zawsze złocista przyprawa do kurczaka no i przyprawa z warzyw (zawsze w paczce jest przyprawa) :)
My akurat uwielbiamy takie warzywa z kurczakiem i do tego frytki  ;D
Mniam mniam  :Obiad: ale mam ochotkę na ten zestawik  ;D

To miłego pichcenia :):):)
Pa pa

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 5 Marca 2009, 14:19 »
no nie wiem co jest grane,program nie odpowiada :-\ :-\ idę po zakupki i spróbuje potem;-)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #222 dnia: 5 Marca 2009, 14:27 »
z niecierpliwoscia czekam :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #223 dnia: 5 Marca 2009, 14:44 »
ja rowniez  :Tuptup:  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 5 Marca 2009, 16:05 »
no nic się nie zmieniło niestety ::) ::) ::) ::), nie wiem co jest grane,w ogóle coś mi dziś słabo net chodzi. ale u nas dziś fajne słoneczko i cieplucho :D :D :D a jeszcze wczoraj śnieg.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 5 Marca 2009, 16:11 »
Ojojoj  :D
czekamy z niecierpliwością  ;)
mam nadzieję ze niedługo programik ruszy  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 5 Marca 2009, 16:48 »
nie będę zapeszać,ale cos tam się udało;-)))
...kolorek mniej więcej taki właśnie zostanie-oto góra sukienki,spięta agrafkami jak widać i wszystko się troszeczkę podniosło do góry i teraz wasza wyobraźnia musi zadziałać;-0)wyobraźcie sobie,że.... hihihih  dekolt się obniży troszeczkę,więc ten pas co jest po środku ładnie podkreśli figurkę;-)ramiączka będą nieco węższe i troszeczkę odsłoni się biust...

..tu zobaczycie więcej górnej części;-)))i tak jak pisałam wszystko pójdzie w dół,pokazując troszeczkę więcej ciałka;-)))oczywiście nie patrzcie na welon,bo jeszcze nawet nie wiem czy chcę mieć coś na głowie;-)a jeśli tak to na pewno nie tak podpięty;-) :D :D :D

...całość (oczywiście biżuteria zostaje  ;D ;D ;D ;D ) bardzo skromna z niewielkim kołem z aplikacjami z koronki na piersiach i nieregularne rzuty koronki na całości

...koroneczka właśnie taka

....tył troszeczkę będzie inny,gdyż będzie miał wiązanie gorsetowe jakby-będzie tam sznurek i plecy odkryte,także zrezygnowałam z tej koronki

...krojem będzie troszke przypominała taką-bez trenu

trochę śmieszne te fotki jak teraz nią nie patrzę,miny strzelałam niesamowite;-)))szkoda,że była za mała dla mnie >:( ale ja już ją podrajcuję jakoś;-))) Pierwsza przymiarka już tuz tuż-za dwa tygodnie z kawałkiem jak pojedziemy na urlopik;-)))) hurrraaaa

czekam na opinie;-)))

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 5 Marca 2009, 16:54 »
Sukieneczka bardzo ładna ;)
a jak bedzie dopasowana do Twojej figury, cód miód  :D łatwiej mi sobie wyobrazic bo będę mieć podobną góre  ;D

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #228 dnia: 5 Marca 2009, 17:21 »
Daruda sukienka prezentuje sie bardzo ciekawie, dopasowana rzeczywiscie bedzie fajnie podkreslac figure.

Material ciekawie sie prezentuje, co to jest - atlas?

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 5 Marca 2009, 17:28 »
Material ciekawie sie prezentuje, co to jest - atlas?
z tym materiałem to sama nie wiem co to jest.babka mówiła,że sukienka będzie z troszeczkę innego materiału,wspominała coś o atłasie,tafcie,jakiejś tafcie amerykańskiej czy angielskiej,mi się wsio już teraz pokręciło co jest co;-)))ten materiał był fajnyi to była własnie chyba ta tafta,ale pewna nie jestem;-)))wszystko będe wiedziała na przymiarce;-)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #230 dnia: 5 Marca 2009, 18:12 »
Ciekawa ta Twoja sukienusia   ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 5 Marca 2009, 19:35 »
Bardzo ładna! A góra super  ;D A kiedy lecicie na urlop ?

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 5 Marca 2009, 20:46 »
a my lecimy dokładnie 20 marca,czyli troszeczkę przed Tobą;-))) noi zahaczymy też o Śląsk;-) musimy odebrać dokumenty,a ja poznam resztę rodzinki A,zostaniemy jednak tylko na weekend i potem prujemy do Bydgoszczy noi zacznie się kongo-za dużo spraw w tak krótkim czasie musimy załatwić,ale jak się sprężymy powinno być spox  ;) ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #233 dnia: 5 Marca 2009, 21:10 »
Ja też lubię You can dance, i Mam talent. Bo przychodza nie sławni ludzie i w ogóle... Taniec z gwiazdami lubię, bo lubię patrzeć jak ładnie tańczą :) Ale Jak oni spiewają dla mnie katastrofą jest ;) robić z aktorów piosenkarzy i w ogóle...

Sukienka ładna :) Ja osobiście od takich uciekałam(bo mi nie pasowały...), ale Ty jak ją będziesz miała dopasowaną to będzie idealna :)

20 marca mam pierwszą przymiarkę, ale ją przezywam, hehe ;D ;D ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 5 Marca 2009, 21:49 »
Ja tez 20 marca pierwsza przymiarka - u mnie w odliczanku jest cala lista 20 marcowych spraw  ;) Troche sie tam nazbieralo  ;D

Pozdrawiam :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #235 dnia: 6 Marca 2009, 00:45 »
minki Twoje faktycznie super :D
sukienka bardzo ladna :) ta koroneczka ktora usunelas tez mi sie podoba ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #236 dnia: 6 Marca 2009, 10:57 »
bardzo fajna ta sukienka  a Twoje minki to po prostu bomba  ;D
to marszczenie w pasie bardzo wyszczupla.. wiem bo sama mierzyłam takie suknie i byłam bardzo zdziwiona efektem  :D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #237 dnia: 6 Marca 2009, 12:31 »
Witam serdecznie w piątkowy poranek;-))),no u was to już w sumie nie taki poranek;-))) :-* :-* :-* :-*Pije sobie kawkę i zajrzałam,chociaż tylko na chwilkę,bo muszę się zacząć szykować do pracy,nie lubię tej piątkowej zmiany,bo kończę o 21 i sie pokrzątam troszkę i idę spać;-)))
no z tymi minami to już tak mam;-)))
a teraz poproszę was o radę ;) jak myślicie jaka biżuteria by fajnie do sukienki pasowała,ja myślałam o delikatnych koralikch(temat już był poruszany u kogoś-teraz nie pamiętam o jakie mi koraliki chodzi)dla nie wtajemniczonych nie babcine korale tylko delikatniusia biżuteria z motywami koralików;-)))jak widać na fotkach-srebro nie pasuje..no w sumie tu tak tego nie widać,ale wrażenie srebra robi się przy kolorze sukienki i własnie tych aplikacjach z koraliczków na koronce,że jest  brudne!!!
noi jaki naszyjniczek by pasował,taki zupełnie wokół szyi czy zwisający troszeczkę???i kolczyli???zwisające???(dodam tylko,że nie lubię kolczyków zapinanych na takie zapięcie jak kiedyś,nie wiem jak to nazwać,w grę wchodzą raczej śrubki,bo i długie kolczyk na śrubkach są możliwe).włoski będę miała PRAWDOPODOBNIE zakręcone i luźno podpięte z tyłu,także uszy raczej będą odsłonięte.
no dobra,muszę się już do pracki wybierać,miłego dnia życzę ;-)))) :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #238 dnia: 6 Marca 2009, 13:59 »
ja niestety nie pomogę bo sama jestem zagubiona w temacie biżuterii i nie wiem co mi pasuje a co nie
ale obstawiałabym jakiś bardzo delikatny wisiorek bo ten dekolt jest zabudowany (chociaż jak mówiłaś to po dopasowaniu będzie większy)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 6 Marca 2009, 16:52 »
Ładniutka Twoja kiecuszka :D Mówisz ze trochę cieńsze ramiączka - ja też bym za tym była ;) a z tym dopasowaniem, to jak wsio już będzie na swoim miejscu to będziesz naprawdę ślicznie wyglądać!! :D
Co do biżu - u mnie był poruszany jej temat ;) ja wiem o jakie "koraliki" Ci chodzi :) myślę, że krótkie, przy szyi ładnie by pasowały. Tzn nie takie zupełnie przy szyi, jak obroża ;) noo, wicie o co chodzi ;) byle nie takie długie, wiszące... ::) chyba masz rację z tym srebrem, akurat do Twojej sukni mogłoby nie do końca pasować... No ale przecież wszystko można sprawdzić ;)
Buziaka zostawiam :-*