cieszę się dziewczynki,że wam się podoba miejsce naszego weselicha,
japcioluzik-każdy lubi to co lubi;-))) rozpędziłam się już z miejscem wesela ,a nie wspomniałam o ślubie;-)))a więc ślub odbędzie się 20 czerwca o godzinie 16,00 w
BAZYLICE w Bydgoszczy.Bazylika jest bardzo kontrowersyjnym miejscem na śluby.jedni są bardzo,bardzo za inni stanowczo odradzają,ja chyba wybrałam to miejsce,bo podobało się mojemu A. Przeciwnicy twierdzą,że jest to za wielka przestrzeń,ze ludzie się rozpraszają,że wychodzą słabe zdjęcia,nie mówiąc już o jakiś dziwnych schizach księdza,czy ślub po ślubie...zwolennicy natomiast twierdzą,że jest świetna akustyka,piękne wnętrze....Szczerze mówiąc wydaje mi się,że wszystko będzie ok przy dobrej organizacji,ze wszystkim (mam nadzieję) sobie poradzimy.przede wszystkim poprosimy gości podczas wręczania zaproszeń i zawiadomień,aby siadali tylko w przystrojonych ławkach,a jeszcze przed samym ślubem świadkowa będzie jakby rozsadzać gości;-)))fotografa mamy świetnego,także wierzę w niego i jego umiejętności...z księdzem jestem juz po pewnych przejściach i też damy mu radę;-))))w chwilę zadumy wprowadzi nas skrzypek i sopranistka;-)))no a że ślub po ślubie hmmmm jakos to będzie....
dla tych,którzy nigdy nie widzieli Naszej Bazyliki fotka: