ten prezent ślubny do aluzja do bydgoszczanek
dobre natalko;-))))
ale dziś byłam zła,przychodzę do pracy,patrzę na grafik noi tam grafik z kosmosu normalnie

babka chyba zapomniała,że muszę mieć wolne sobotę i niedzielę i dała mi wtorek-jako święto Patryka tu w Irlandii ,środe i niedziele wolną,a sobotę(jak już przecież będę w Polsce)dała mi pracującą,a na dodatek piątek do 9 wieczorem co już muszę być o tej porze na lotnisku!!!!o ranyyyyyyy tyle gaf zrobiła.zastanawiam sie po co w takim wypadku mamy do niej chodzić z biletami lotniczymi jak lecimy do Polski???wszystko wpisuje se do zeszytu i tak do niego nie zagląda i grafik robi na oko!!!wkurzyłam się i poszłam do menagera ,powiedział że wyjaśni to w poniedziałek;)))noi tak zamotałam go,że chyba zostawi mi ten wtorek wolny i wtedy jeszcze sobotę i niedzielę a piątek da mi na rano;-))))bo u nas jest tak,że mam dwa dni w tyg wolne,a jesli nie pracuję w święto jakieś,to dostaje jeszcze jeden dzień wolny dodatkowo a to święto mam płatne,nawet jak mnie nie ma w pracy;-))))także nie bylo by tak źlę,bo może wtorek mi dadzą wolny,alllle bym chciała........zamotałam jak zwykle;-))))