tak tak jeśli chodzi o dzidzię,będziemy się starać zaraz po ślubie,chciałbym urodzić jeszcze przed 30 więc to musi sie wszystko szybko dziać;-)))))nie nie troszke będzie trzeba odczekać-no taka juz kolej rzeczy,ale to zostaje do wyjaśnienia z lekarzem....
dziewczynki,wczoraj zabukowaliśmy sobie miejsce nad morzem

, pokazałam wczoraj A. moje propozycje,a wlaściwie ta lepszą według mnie,poczytał,noi sie zdecydowaliśmy,że spędzimy ten szybki MIESIĄC MIODOWY nad polskim morzem ,a dokładnie w Wilii Wanda w Chłapowie;-)ale fajno będzie,może się uda,że pojedziemy nawet na 5 dni;-)))))zalezy to wszystko od naszej sesji,kiedy sie ona odbędzie-czy w poniedziałek-oby,czy we wtorek...

Wczoraj tez bratowa napisała mi,że mój chrześniak-Oskarek postawił pierwsze kroki

Kochany......już trenuje przed tańcami;-))))ma dopiero 9 miesięcy i kilka dni,nie ma jeszcze ząbków,nawet nie raczkował,ani na dupce nie jeździł(mój brat tak przygotowywal sie do pierwszych kroczkow;-)))))a tu nagle ona mi pisze,że stanąl na nóżkach i poszedł do przodu,aż mi się łezka zakręciła.....
no same zobaczcie,jaki kochaniutki;-)))

a kolejna dobra nowinka,to dostałam zwrot podatku w Polsce,który płaciłam-choć niepowinnam- ABOLICJA pracując w Szkocji....tak tak kiedys było takie głupie prawo,że pracując na stałe w Szkocji i placąc tam podatki,przebywając w Polsce z jakies 3 tygodnie w roku,musiałam i tu placic podatki!!!!!!!chore to po prostu bylo,no ale mus to mus,ze łzami w oczach oddawalam moje cięzko zarobione pieniążki,bo podatek był obliczany od chorendalnie wysokich zarobków na polskie realia,noi po dlugich przeprawach z polskim urzędem dziś ODDALI MI WSZYSTKO

a bylo tego trochę,a nawet więcej.....