Autor Wątek: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))  (Przeczytany 49776 razy)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))
« Odpowiedź #690 dnia: 18 Maja 2009, 21:35 »
To ja z innej beczki :) bo właśnie zauważyłam, że......
Twoje dzisiejsze 33 dni do ślubu razy 3 = moje 96 dni :)
wiem wiem, czasem mi odbija ;)
Dobranoc :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #691 dnia: 18 Maja 2009, 21:50 »
hmmmmm no japcio,wynik jakby nie ten,ale......może sie inni nie skapną ;D ;D ;D ;D ;D ;D naprawdę świetne spostrzeżenie;-)hihihih
taki co lubi się urywać nie potrzebuje wieczoru kawalerskiego do tego
mam dokładnie takie samo zdanie;-)))) jak go chu.....swędzi to żaden wieczór mu do tego nie potrzebny;-))))
dziś mam samotną nockę znowu,kurde A. pojechał tak dlaeko do pracy,że szef stwierdził,że nie opłaca im się wracać do domu i zamówił im spanko na miejscu tam,trochę zła byłam,no ale to przecież nie A. wina.....stęskniłam się za nim i jak go jutro przytulęęęęę to już nie wypuszczę;-))))
Dziś w pracy spotkał mnie wielki suprise mianowicie menager przeniósł mnie na inny dział,tak mi dobrze było .....przyzwyczaiłam się już kurde no ,byłam na tym dziale od początku pracy-prawie dwa lata,wszystkich jakoś po kilku miesiącach przenosili,a mnie to jakoś omijal....aż do dzisiaj,noi zmienili mi z działu-Dziewczynki od 2-6 lat na Household czyli wsio dla domu....no zobaczymy jak to będzie....a teraz lecę do was;-))))

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #692 dnia: 18 Maja 2009, 22:27 »
hmmmmm no japcio,wynik jakby nie ten,ale......może sie inni nie skapną ;D ;D ;D ;D ;D ;D naprawdę świetne spostrzeżenie;-)hihihih
taki co lubi się urywać nie potrzebuje wieczoru kawalerskiego do tego
mam dokładnie takie samo zdanie;-)))) jak go chu.....swędzi to żaden wieczór mu do tego nie potrzebny;-))))
Też jestem tego samego zdania. Ja swojemu ufam a nawet jak ktoś będzie się przed nim rozbierać to i tak nie zrobi tego tak jak JA ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #693 dnia: 18 Maja 2009, 22:46 »
obleśny striptizer  :-X tfuuu w stringach  :-\
panna gdyby była na wieczorze kawalerskim mojego P. i by go chociaż tknęła ... to by już więcej w zawodzie robić nie mogła!  >:(
rozbierać niech się rozbiera, no trudno... ale żadna mi ne będzie dotykać faceta MOJEGO  ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #694 dnia: 18 Maja 2009, 23:23 »
hihihi Castia rozbawiłaś mnie  ;D

buziaczki na dobranoc zostawiam  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #695 dnia: 19 Maja 2009, 00:26 »
Ojjj ja też bym nie chciała gdyby jakaś goła baba dobierała się do mojego M.  :-\ W sensie siadała mu na kolanach  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #696 dnia: 19 Maja 2009, 06:35 »
Daruda, ale wtopa :( :( :( nigdy nie byłam dobra z matematyki. Poza tym, usprawiedliwiam się strasznym bólem głowy i wykończeniem przez dzieciaki. Mam nadzieję, że nikt nie zauważy :)
Pozdrawiam :)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #697 dnia: 19 Maja 2009, 08:49 »
Ja nie zauważyłam :) Dopiero jak napisałas :)
WIdze sie rozwineła debata o striptizerach ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #698 dnia: 19 Maja 2009, 17:25 »
dziwne że piszecie co zrobiłybyście tancerce za dotykanie Waszych PM lub siadanie im na kolanach ::) przecież to duzi chłopcy i zawsze mogą powiedzieć takiej pannie że sobie nie życzą dotykania itp... w końcu to facet w takiej sytuacji jest zaręczony a panna jest po prostu w pracy...  ;) przecież facet to istota rozumna (a wierzę że takich właśnie wybrałyśmy, skoro szykujemy się do małżeństwa) i nie musi się jarać każdą gołą babką, którą zobaczy a tym bardziej jej macać czy samemu dawać się macać :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #699 dnia: 19 Maja 2009, 20:01 »
o ranyyy dziewczynki jeden dzień nie widziałam mojego A. i sie tak stęskniłam,że hohoho,juz będzie za kilka minut a ja się ciesze normalnie jak na randkę;-))))ten jego wieczór kawalerski i tas wczorajsza noc spwodowała u mnie zupełny jakiś mętlik;-)))))buziaki i lecę jeszcze na chwilke do was;-)))  :-* :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #700 dnia: 19 Maja 2009, 20:08 »
chyba fajnie się tak troszkę stęsknić, PM będzie miał gorące powitanie  :brewki:

:-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #701 dnia: 19 Maja 2009, 22:22 »
wiśniowa, ale to swoja drogą wszystko :) a swoja drogą to, że rączki bym powyrywała takiej  ::)

Offline Diankusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #702 dnia: 20 Maja 2009, 09:21 »
A ja się zgadzam z Wiśniową :) Te panny są w pracy i robią to o co je się poprosi (np swiadek) a skoro młodemu coś nie odpowiada to niech się odezwie, przeciez ta panna nie musi z powietrza wyczytac co mu odpowiada a co nie. A poza tym nie bedzmy tak zazdrosne, to nam beda slubowac milosc i wiernosc do konca, niech sobie ten ostatni raz popatrza ;)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #703 dnia: 20 Maja 2009, 19:45 »
Całkowicie popierram i Wiśniową i Diankusię.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #704 dnia: 20 Maja 2009, 23:23 »
Mojego P. sie zapytałam co by zrobił jakby jego kumple zaprosili jednak striptizerkę na jego wieczór panieński (bo zawsze mówił, że nie chce), powiedział, że tańczyć by sobie mogła, ale gdyby mu chociaż na kolana usiąść próbowała to by od razu wstał  :Serduszka: Macie racje, kochanych mamy tych naszych facetów :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #705 dnia: 20 Maja 2009, 23:26 »
Dokładnie w tej sytuacji to facet ma głos decydujący i mówi na co może ona sobie pozwolić a na co nie  :) dziewczyna robi to za co jej kasę dali :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #706 dnia: 20 Maja 2009, 23:36 »
ale się dyskusja wywiązała  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D a tu juz mój panieński tuż tuż i może jakis przystojniak mi sie trafi na kolanach?????kto wie  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? hihihihiih a jesli chodzi o to co by zrobił wasz facet jakby mu panna na kolanach usiadła......dziewczyny w takich sytuacjach facet nie myśli i rzadko który by tę pannę że tak powiem zwalił z tych kolan;-))))takie jest moje zdanie,przeważnie chłopcy mają już nieźle w bańce......a pomyślcie w drugą stronę-jakby wam koleżanki zamówiły striptizera to co????nie dotykałybyście go????nie pozwoliłybyście ,żeby przed wami tańczył i sie szczerzył?????ojjjj cos mi się nie chce wierzyć,żebyście były ozięble;-))))
a tak odbiegając od tematu,to wczorajszy wieczorek był bardzo sympatyczny,taki przytulaśny  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: tak fajnie bylo sie zobaczyć ,bo serio sie stęskniłam,tyyyyle mieliśmy sobie do opowiadania bo i u mnie i u A. się dużo działo w pracy......no ale niestety dziś znowu musi nocować poza domem...mówi,że juz ma tego dosyć,praca go wykańcza,za ciężko pracuje,żeby wychodzić z domu o 6 i kończyć o 21.....bo ślubie namówię go,żeby szukał sobie coś innego......także znowu mam samotną nockę,zimno mi wtedy tak bez A........kurcze u Was tak ładnie a ja wam zdradzę tajemnicę,że jak śpię bez A. to skarpety normalnie zakładam i przykrywam się po sam czubek głowy;-)))))dobranoc kochane.....

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #707 dnia: 20 Maja 2009, 23:41 »
a ja jak bez P. śpię to przytulam jego poduszkę  ;D
jak jest Twój A. niezbyt zadowolony z pracy to faktycznie namawiaj go na zmianę, nie ma na co czekać...

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #708 dnia: 20 Maja 2009, 23:45 »
a ja jak bez P. śpię to przytulam jego poduszkę
a ja uwielbiam jego zapach,dlatego śpię na jego połowie...zapach zawsze się na pościeli utrzymuje jakis czas a dodatkowo na moja stronę kładę sobie piżamkę A.;-)))))) jakby to wiedział,to by mnie wyłachał hihihiihiihih

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #709 dnia: 20 Maja 2009, 23:49 »
ja akurat bym nie macała bo mnie striptizerzy obrzydzają... w sumie to bardziej mnie kręci facet, który ma fajną gadkę, jest inteligentny, oczytany i dowcipny niż taki co ma mięśnie i z gołym tyłkiem lata... i takiego prędzej już bym pomacała (tylko czemu koleżanki nigdy takich na panieńskie nie zamawiają  :P)

a co do facetów to akurat mój napity ostro powiedział, że sobie nie życzy macania go przez pannę bo go to nie kręci... panna i koledzy byli niepocieszeni... zwłaszcza kumpel PMa, który potem miał na tyle tupetu żeby mi jeszcze biadolić że oni tyle na pannę wydali (panna była zamówiona z opcją dodatkową ale o tym dowiedziałam się później) a Kocur nic  ;D faceci są okropni  ;) za to świadek mojego PMa obraził się na wszystkich, że mi powiedzieli :D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #710 dnia: 20 Maja 2009, 23:53 »
no ta opcja dodatkowa to troszkę nieładnie i przesadzili!!!!!mnie to obrzydził ten SZKOT  ;D ;D ;D ;D ;D ;D więcej na żywca nie widziałam;-)))

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #711 dnia: 20 Maja 2009, 23:56 »
szkot był bezbłędny... na rozbawienie panien  :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #712 dnia: 21 Maja 2009, 06:57 »
jakby to wiedział,to by mnie wyłachał hihihiihiihih
mój wie, ale ma świadomość, że mam lekkiego bzika, więc się tylko uśmiechnął

wiśniowa, masz porządnego Kocura :)
a co do striptizera, jest bardzo mały krąg facetów który mnie kręci... J.Depp, A.Banderas i mój P.   :D więc ... pewnie bym się striptizera przestraszyła i speszyła strasznie  ::)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #713 dnia: 21 Maja 2009, 09:46 »
nie no w szkou jestem  :o wiśniowa jak udało Ci się dowiedzieć wszystkiego o wieczorze kawalerskim? zazwyczaj chłopy milczą na ten temat jak grób  :P a ta opcja dodatkowa... bardzo nieładnie ze strony tych kolegów!!! dobrze, że Twój PM zachował trzeźwość umysłu  ;)

buziaki zostawiam :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #714 dnia: 21 Maja 2009, 09:52 »
a jesli chodzi o to co by zrobił wasz facet jakby mu panna na kolanach usiadła......dziewczyny w takich sytuacjach facet nie myśli i rzadko który by tę pannę że tak powiem zwalił z tych kolan;-))))takie jest moje zdanie,przeważnie chłopcy mają już nieźle w bańce
hmm szczerze mowiac popieram to co mowi Daruda. Ja gdybym "macała" Pana z mojego wieczoru panienskiego napewno nie przyznałabym sie mojemu M do tego zeby mu nie robic przykrosci, wiec watpie zeby facet tez sie do tego tak otwarcie przyznał. Mam 2 braci, wychowalam sie w meskim towarzystwie i duzo widzialam. poprostu mam nutke "nieufnosci"
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #715 dnia: 21 Maja 2009, 11:19 »
ja mówię Kocurowi o wszystkim a Kocur mi... od początku tak było i on pierwszy mi powiedział co było na wieczorze... a potem dwóch jego "kolegów" mi powiedziało, żeby zobaczyć jak zareaguję  ;) nawet fotki z wieczoru widziałam  :P to nawet nie chodzi o trzeźwość umysłu bo wcięty był i to bardzo... tylko, że jak on się napije to mu się jeszcze bardziej korba zakręca i o niczym innym nie jest w stanie rozmawiać tylko o mnie... taki się romantyk wtedy robi  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #716 dnia: 21 Maja 2009, 11:24 »
no dzis jestem po kolejnej nocce bez A. i nawet nie śniło mi się nic głupiego......fajnie się spało.....a zaraz do robotki trza lecieć.....

Offline Diankusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #717 dnia: 21 Maja 2009, 16:33 »
Czy opcja dodatkowa to to co mysle? Tzn zeby poszła z nim na closc jakby chcial? Jesli tak to brak mi słów.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #718 dnia: 21 Maja 2009, 16:40 »
wiesz co wisniowa, masz racje striptizerzy mnie tez obrzydzaja, zaden nie dorowna cialem i ruchami naszym narzeczonym i tak samo zadna striptizerka nie zadowoli naszych panow tak jak my!!

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #719 dnia: 21 Maja 2009, 22:52 »
kurde,ale jestem zła i to z dwóch powodów,przyszłam z pracy a tu mojego A. znowu nie ma....powiedział,że to już ostatnia nocka,muszą to skończyć i od poniedziałku zaczynają w innym miejscu......kurde już tak nie chcę,czuję się fatalnie w domu jak on tak daleko.....nie chcę żeby zostawał w jakiś dziwnych miejscach na noc,kurde musi zmienić ta głupia robotę....szefowi się może spodobały takie wyjazdy,ale mi nie!!!!!!
noi druga sprawa,dziś zadzwonił do mamy organista i stwierdził,że on jednak nie zgadza się na skrzypki i śpiew zewnątrz(tzn spoza bandy organisty)......po wielu wielu rozmowach i prośbach się w końcu zgodził a tu jednak dziś dzwoni,że jednak nie!!!!!!!no co za dupek!!!!!!jeśli bardzo chcemy to on ma ekipę i oni mogą zagrać i zaśpiewać bo on ich zna i wie jak grają i że wsio będzie ok....cholera no, co za facio.....on się rozmyślił ...no jak tak można,jenyyyy ile z tym przejść już miałam aż mi się wszystkiego odechciewa .......dobranoc dziewczynki