po pierwsze
STRIPTIZERA NIE BYŁO;-)))))hihihihih

Wieczór był całkiem sympatyczny i udany;-))) niestety nie dopisało kilka osób,bo zapraszałam 15 dziewczyn,a pojawiło się jedynie 7 ,ze mną była nas ósemka,ale i tak było spoczko;-)))najpierw kilka dziewczynek przyszło do mnie,ale okazało się,że żadna nie jest jeszcze gotowa noi zaczęło się wielkie malowanie,kręcenie włosów,ubieranie.....noi wyruszyłyśmy na miasto;-))) na dworzu dziewczynki ubrały takie różowe krawaty z napisami świadczącymi o
wieczorze panieńskim a mi wręczyły welon z rogami noi tak musiałyśmy przejść przez caaaaałe centrum miasta

ale Nas ludzie zaczepiali uuuuu,a my miałyśmy wielka polewkę,no ale co o to chodzi no nieeee????taak się uśmiałyśmy...Jak doszłyśmy do baru okazało się ze są średnio przygotowani do naszego przyjścia,dopiero musieli pododawać stoliki,krzesełka (wynajęłam taka ma salkę) no ale potem było już wsio git;-) odbyło się bez żadnych większych rewelacji;-))oczywiście popiłyśmy sobie,bawiłyśmy się na parkiecie,muza niestety była niezbyt,ale i tak potańcowałyśmy,trzeba było przecież wytańczyć troszkę te procenty,bo ciężko by z nami było;-) na parkiecie w dodatku sami obcokrajowcy-mnóstwo ciapatych,murzynów ,trochę chińczyków....ogólnie wielka zwała z nich bo ja niestety za nimi nie przepadam......ale przecież
TEN WIECZÓR NALEŻAŁ DO NAS!!!!!! faceci byli tam w sumie zbędni;-) duzo ludzi podchodziło i składało życzonka,życzyli mi pomyślności......to było miłe;-)))aaaaaaa i jeszcze zapomniałam dodać,że jak juz sie wszystkie zebrałyśmy to dziewczynki mnie przeprały,ale tak,że

z tym było też mnóstwo śmiechu bowiem ubrały mnie w strój pokojówki

noi tak musiałam świrować przez cały wieczór ;-)trudno mnie było przegapić hihihi dostałam też kilka miłych upominków,a do nich należał tort ......zgadnijcie w jakim kształcie?

???upiekła go moja kumpela,mówię wam dziewczynki jeden pomysł przebijał na łeb następny hihihihih Prosiłyście o fotki,teraz je szybciutko przejżę,bo sama nie widziałam noi wkleje troszkę,więc cierpliwości troszeczkę;-))))