No witam dziewczynki,witam;-)))nie nie nie nie opalam, się,chociaz jest pieknie ,super naprawdę super!!!!!takie słoneczko,cieplucho,az miło i nastrój lepszy. Margolko-pytałaś,gdzie byliśmy na wycieczkach z rodzicami,nie wiem czy miejscowości będą Ci coś mowiły,bo ja jestem z Cork a to jest kawałek od Dublina-zupełnie na południu,no ale jak zobaczysz forki to może Ci się coś aż tak spodoba,że przyjedziecie sobie na wycieczkę,fotkami się zajmę poźniej a miejsca w jakich byliśmy to- Zoo w Cork,Blarney castle, Youghal-śliczna miescinka nad morzem, duzo spacerowalismy tez po Cork,na wycieczki daleko nie wyruszalismy,bo mamy vana i i tak ktos zawsze musiał siedziec na pace;-))))
wczoraj natomiast byliśmy na koncercie T Love,oj dziewczynki Muniek był taki fajniusi i tak fajnie spiewał jeszcze kilka lat temu,teraz.......te nowsze płytki i muza moim zdaniem,nie ma to jak Stokrotka, 4 liceum...... zaśpiewał te klasyki także,ale tak to ...hmmmm faflunił jakoś i wróciliśmy do domku,na dodatek nie sprzedawali piwka,a co to za koncert bez piwka...hihih zdenerwowalismy sie,poszliśmy po kilkunastu piosenkach po piwko i do domciu, włączyliśmy sobie filmik SLUMDOG MILIONER i tak se siedzieliśmy,FILMIK ZA TO BARDZO POLECAM
No a dziś wstaliśmy sobie spokojnie,wyspaliśmy się,poszliśmy na spacerek po sniadanku,noi kupiłam sobie przy okazji biżuterię ślubną,fotki będą,będą ale we wtrek albo środę,bo mam te dwa dni wolne,a teraz lecę do was i zostawiam buziaki,szczególnie dla Ciebie Natalko,bo ty sie tak nabuziakowalaś