Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 144050 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #870 dnia: 24 Lutego 2009, 13:45 »
P.S. Mam nadzieję, że Cie nie nastraszyłam :przytul: jeśli tak to przepraszam :-\ a jutro jak pójdziesz do tego masażysty to powiedz mu o ciąży, na pewno coś fajnego dla Ciebie wymyśli :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #871 dnia: 24 Lutego 2009, 13:49 »
Olucha- no to zgapiaj i czekam na wymierne efekty- wtedy obie bezalkoholowo będziemy drinkować ;D ;D ;D

Haniu, widzisz no, nie można tak długo nie odwiedzać forum :D Bo omijają Cię najlepsze forumowe imprezki ;)

Japcio, co z tego, że spóźnione?? Kochana, to naprawdę nie jest ważne...
A zazdrościć, hmmm, nie ma czego- jeszcze długa droga przede mną i wiele rzeczy może się nie powieść...  ::)

Madziulka tylko widzisz, ja żeby móc ćwiczyć muszę mieć najpierw nastawiony dysk, bo teraz to żadne ćwiczenia mi nie pomogą jak dysk nie jest na miejscu i uciska nerwy...  Ten Pan jest rehabilitantem, kręgarzem, na pewno nie da mi zrobić krzywdy, tym bardziej, że o naszych staraniach wiedział i teraz o ciąży też wie. :) Jeśli uzna, że nie da się teraz nic zrobić, to po prostu 9 miesięcy będę kuśtykać i narzekać na ból pleców- trudno, ale dziecko najważniejsze. Spokojnie kochana, za długo się o tą ciążę starałam, żeby teraz na coś się narazić :) Nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby coś się stało złego przez moją głupotę lub niedoinformowanie...

Paooolka, no oni są chłonni wiedzy i to bardzo, nie chcemy ich od tego wyjazdu mentalnie odciągać... :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #872 dnia: 24 Lutego 2009, 13:55 »
Podoba mi się Twoje podejście  do tego Kochana:) i jestem już spokojna, tym bardziej, że pan wie o ciąży- coś wymyśli na pewno, więc będzie dobrze :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #873 dnia: 24 Lutego 2009, 14:12 »
Madziulka  :-* :-* :-* :-* Ja to się tylko cieszę, że się o mnie troszczysz- bo tak odbieram Twoje posty :) Mimo, że w sumie nie jest to Twoim obowiązkiem, tylko raczej odruchem powodowanym dobrocią serduszka :D

Kochane, analizuję swoje odczucia od samego rana, i teraz wiem, że się nie mylę- zaliczam pierwsze mdłości (na szczęście delikatne)- tylko miały być poranne, a póki co to nie zanosi się na koniec... :P
Jakby to moja ginka powiedziała :"to dobrze, że Pani niedobrze- znaczy, że hormony dobrze działają..."
W życiu nie sądziłam, że będę się cieszyć z kiepskiego samopoczucia :hahahaha:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #874 dnia: 24 Lutego 2009, 15:16 »
kurcze niesamowite to jest  :) jak się tak o tym pomyśli, że w środku tworzy się malutki człowieczek to aż się tak jakoś ciepło robi... mam nadzieję, że za jakieś dwa latka poczuje też takie mdłości  :uscisk:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #875 dnia: 24 Lutego 2009, 15:19 »
Jednak nie zgapię, doszłam do wniosku że jak będą dwie kreseczki to zacznę o nich pisać, nie chcę się nastawiać na czekanie, żeby nie przeżywać rozczarowań  ;) raczej przyjmuję to tak że , że nie wiem co chciałam napisać  ;)  ;)w każdym razie że to dopiero początek i że nie czekamy  ;)
swoją drogą wcześnie masz te mdłości, choć pewnie u każdego jest inaczej  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #876 dnia: 24 Lutego 2009, 15:23 »
Kochane, w sumei to przepraszam, że zamiast o ślubnych sprawach piszę tu o czymś zupełnie innym... Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza....Po prostu na chwilę obecną ślub, mimo że dalej bardzo dla mnie ważny, przyćmiły wczorajsze wydarzenia :)

Olucha, to piąty tydzień już leci, wg dnia ostatniej @, więc jest wszystko ok, mogę się już gorzej czuć...A w czwartek będę już w 6 tygodniu, to dopiero szok... :o

Dobra, idę jakieś warzywko wymyślić do mięcha ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #877 dnia: 24 Lutego 2009, 15:40 »
no a czemu miałoby nam to przeszkadzać  ::) wątek 2w1 jest ciekawszy  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #878 dnia: 24 Lutego 2009, 16:04 »
Wiśniowa, no może coś w tym jest ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #879 dnia: 24 Lutego 2009, 16:21 »
MNie też nie przeszkadza :) pisz co Ci się "na palce nawinie"  :P

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #880 dnia: 24 Lutego 2009, 16:24 »
Fasolku, gratuluje raz jeszcze :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #881 dnia: 24 Lutego 2009, 17:23 »
Buziaki dla Was Fasolki  :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #882 dnia: 24 Lutego 2009, 17:27 »
Pisz, pisz....a my będziemy czytać i uczyć się na przyszłość :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #883 dnia: 24 Lutego 2009, 18:46 »
buziaki kochane kobitki  :*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #884 dnia: 24 Lutego 2009, 18:52 »
kochana to Twoj watek :) teraz juz odliczamy podwojnie  :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #885 dnia: 24 Lutego 2009, 18:59 »
oj jakbysmy mialy tylko o slubach pisac to za duzo bysmy w sumie nie pisaly bo jednak nie codziennie cos tam sie załatwia zwiazanego ze slubem  i by raczej nie bylo o czym pisac wiadomo to temat przewodni
ale ja sie tam ciesze ze w watkach piszemy o wszystkim zwalszcza jak sa takie dobre wiesci :)
no i teraz tez jest to watek 2 w1 :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #886 dnia: 24 Lutego 2009, 20:01 »
Mi osobiście ślub wydaje się bardzo maleńki przy tym czym jest ciąża i posiadanie dziecka, bez porównania  :) także pisz o swoim cudzie jak najwięcej  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #887 dnia: 24 Lutego 2009, 20:38 »
Fasolku, to Twój watek i to tym bardziej wszystkie "chwyty" (tematy) dozwolone  ;D

Ja tak jak Japcio - tez cholernie Ci zazdroszcze  ;D Ale oczywiście tak zdrowo - juz sie nie moge doczekam jak ja będe w takim momencie zycia, gdzie bede w sobie taka fasoleczke nosiła  ;D

Pozdrawiam cieplutko :)

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #888 dnia: 24 Lutego 2009, 21:09 »
I ja się tutaj dopisuje do Twojego odliczanka a dzieje się tutaj oj dzieje.
Jesteście super parą a wasze poznanie się i historia zaręczyn boska.
Przez wątek przebrnęłam jednym tchem :)
A ostatnia wiadomość mnie ucieszyła najbardziej wiedząc jak bardzo tego chciałaś aż się poryczałam ze szczęścia jak bober normalnie  :buu:
Bardzo się cieszę że zostaniesz MAMĄ  :skacza: i moje WIELKIE WIELKIE GRATULACJE
 :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #889 dnia: 24 Lutego 2009, 22:30 »
Kochane, dziękuję za zrozumienie, naprawdę :)

KasiaR- witam i gratuluję przeczytania całego wątku- sama nadrabiałam nie raz po 30 stron, to wiem ile czasu i chęci na to trzeba :D :-* :D

Właśnie wróciliśmy od moich rodziców z "imprezki"  śledzikowej. Język mnie świerzbił, ale wytrwaliśmy... K pomagą tacie coś z obsługą kompa a ja podsypiałam na fotelu, trochę kiepsko się czuję w sumie, słabo mi i w głowie się kręci, a tu matula ciągle pyta co mi jest, a dlaczego taka cicha jestem (normalnie to się nie zamykam i gadam z mamą, jak ją widzę), dlaczego tak podsypiam, no ściemniłam jej, że widocznie jeszcze po chorobie osłabiona jestem, ale ciężko było- w końcu mama zna swoje dziecko doskonale i wie, kiedy coś nie tak ;) Ale w pewnym momencie miałam ochotę powiedzieć, byleby dała mi w końcu pospać w fotelu :P
Dzisiaj z K oglądaliśmy zdjęcia, jak wygląda zarodek na moim etapie rozwoju, jest wielkości pestki jabłka i ma ok 2mm a już w ciągu tygodnia podwaja swoją wielkość...Niesamowite ::)
Jutro idę powtórzyć betę, żeby sprawdzić, czy ładnie przyrasta, co ma być wskaźnikiem, że wszystko ok :) Trochę się boję, ale w sumie jestem pozytywnie nastawiona :)
A teraz kochane wybaczcie, ale zmykam lulać- jestem wykończona, choć w sumie niewiele dziś zrobiłam- nawet zmywarki nie rozładowałam- stoi od wczoraj :mdleje: Leżałam prawie cały dzień, aby kręgosłup oszczędzać, obiad był- tylko warzywka jakieś zrobić, a czuję się, jakbym zaliczyła bardzo aktywny, pełen emocji i spraw do załatwienia, dzień. Jak ja bym chciała mieć miejsce na baterie...
No nic, buziaczki złotka :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #890 dnia: 24 Lutego 2009, 22:38 »
Odpoczywaj Fasolku   ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #891 dnia: 24 Lutego 2009, 23:07 »
Fasolku, mama napewno już przeczuwa co się święci :)
Moja mama o siostrze wiedziała od razu, mimo że nigdy niemiały dobrego kontaktu nawet. Ale wiedziała. Nie wiem skąd... ;)
Kochana pisz o dzidzi ile tylko chcesz, to Twój wątek i w końcu wszystkie piszemy tu także o innych sprawach, nie tylko ślubnych :)
Wyśpij sie, odpoczywaj :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #892 dnia: 24 Lutego 2009, 23:18 »
pisz Kochana jak najwiecej-o wszystkim :) a temat "malutkiej Fasolki" jest dla nas mega ciekawy :)))))
buziaki-dwa-dla mamusi i dzieciatka :D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #893 dnia: 25 Lutego 2009, 08:34 »
no to jeszcze chyba ja nie pogratulowalam malej fasolki  ;D  :brawo_2: a co do mamy to moze warto jej powiedziec aby potem nie bylo jej przykro

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #894 dnia: 25 Lutego 2009, 08:40 »
Kochana pisz o wszystkim-my to wszystko chętnie czytamy, bo tu takie prawdziwe i życiowe historie się dzieją  :)

Co do nie mówienia rodzicom-wyobrażam sobie jakie to musi być trudne-z jednej strony chcesz  krzyczeć o Waszej radości, a tu postanowiliście, że poczekacie na odpowiedni moment. Cierpliwość wyćwiczysz dzięki temu na szóstkę  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #895 dnia: 25 Lutego 2009, 10:57 »
 :-* :-*zostawiam dla dwóch fasolek  :D :D

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #896 dnia: 25 Lutego 2009, 11:06 »
jak już dostaniesz wyniki drugiej bety, to chyba pora na coś, co jest tutaj całkiem ważne:

nowy suwaczek !!!

moja kuzynka wymiotowała kilka razy dziennie do 6 miesiąca, a dziś prawdopodobnie urodzi się Szymonek  ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #897 dnia: 25 Lutego 2009, 11:22 »
no ja mam tylko nadzieje , że ta mała fasolka będzie na tyle grzeczna, że pozwoli mamusi na forum siedzieć , że nie będzie powodowąc za dużych mdłości :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #898 dnia: 25 Lutego 2009, 12:27 »
Kochane, chciałam wstawić suwaczek, ale niestety mi się trzeci nie mieści ::) Poza tym wolę nie zapeszać i wstawię suwaczek po 1 usg, jak się okaże że wszystko ok  :P Ale tak na przyszłość mam pytanie do Madzi- jak zmieściłaś 3 suwaczki?? ::) Podziel się tą wiedzą, bo mi się oba moje ślubne tak podobają, że nie umiem z żadnego zrezygnować ;D
Byłam na becie, pani laborantka mnie pocieszyła, że jak pierwsza taka wysoka to druga będzie na pewno odpowiednio wyższa :) I tego się na razie trzymam :D
A wczoraj sobie leżę w łóżku, śpię i nagle mnie olśniło, co prawda nie wiem co by to miało znaczyć, ale to taka ciekawostka przyrodnicza ;)
Data, kiedy robiłam 1 betę : 23.02.2009, suma tych cyfr daje 16  
Wynik bety 3733- suma cyfr daje 16
Nieźle, co? :P Co prawda nie sądzę, aby to cokolwiek miało znaczyć, ale to takie jakiś niesamowite mi się wydało ::)
Justynko, nie mam zamiaru rezygnować z forum, nawet przez taką błahostkę jak nudności czy żyganko ;D
Diunia- no cierpliwość poćwiczyć się przyda- a końcu podczas porodu nie powiem bobikowi- no wyłaź, bo się niecierpliwię już i chcę cię przytulić ;D :P
Akayu, nie powiem jej teraz, bo zaraz tacie wypapla a tata to taki plotkarz, że zaraz pół miasta będzie wiedziało ;D
Po kwiatku dla Was :Daje_kwiatka: że zaglądacie :D
A na 15 masaż, ufff, w końcu przestanę kuleć ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #899 dnia: 25 Lutego 2009, 12:57 »
No no no.. jakbym wiedziała, że takie rewelacje u Ciebie to zaczęłabym nadrabianie moich forumkowych zaległości od Twojego wątku.. A tak dopiero dzisiaj przeczytałam..
Nie pozostaje mi nic innego jak z całego serducha Ci serdecznie pogratulować i życzyć wszystkiego najlepszego!!!!

A z pozostałych rzeczy które chciałam napisać.. Kurcze, przez tą rewelacyjna nowinę zapomniałam co chciałam napisać.. Napisze więc tylko, że śliczna biżu i ładniutkie butki :D No a z ta sukienką to chyba podświadomie coś przeczuwałaś..

Buziaki dla Was :-* :-*