Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej :)

justys, króliczku mam w nosie co pomyślą, na rozmowie nie było mowy o dźwiganiu hm.... jak tak to powinni faceta przyjęć albo silną kobietkę :P :P nio ja do takich nie zaliczam się   ;D ;D a u mnie to długa historia z tym  ::)

a tak szczerze mówiąc, to coraz więcej zauważam negatywnych stron tego stanowiska.... i szczerze mówiąc to nie wiem co o tym myśleć hm.... wiem, ze teraz jest ciężko o pracę dlatego nie wiem....

po pierwsze w tej firmie nie mam możliwości rozwoju, nie wysyłają pracowników na szkolenia... a nawet o te podstawowe jak okresowe BHP trzeba stoczyć batalię
nie mam możliwości awansu, są małe szanse na to.... hm... raczej z tego stanowiska porostu osoby się zwalniają....

cały magazyn, podlega pode mnie.... jakoś nie mogę zaczaić o co w tym wszystkim biega (faktury, procedury przyjęcia towaru, zbytu i takie tam pierdoły) a prezes podchodzi hm... do sprawy bardzo nie poważnie.... no tak w sumie o co ma się martwic jak odpowiedzialność ponoszę ja a to nie są małe pieniądze....  ::)

no i papierosy.... mam stanowisko pracy w sekretariacie i bezpośrednio obok jego gabinetu, boże jak on smrodzi tymi fajami.... mnie normalnie aż skręca (nie palę), czasami do domu przychodzę i śmierdzę jakbym w jakimś prymitywnym barze siedziała feeee........  :-\

plus to kadry, prawo cywilne i handlowe, administracja i ciepełko  ;)

ze zdrowiem jak sobie.... antybiotyki hm.... prawie nie działają, już będzie we wtorek 3 tydzień jak się się smaram, pęcherz lepiej ale nadal czasem odczuwam dyskomfort przy siku i pieczenie, w dodatku poszło mi chyba na tchawice bo jak oddycham czuję powietrze i kaszlę... także lipa, ale jak można sie wykurować jak człowiek wciąż lata, nie dosypia itp.  ??? ::) jak do czwartku nie przejdzie albo zrobi sie gorzej mam w nosie prace i ide na badania moczu, bo mogą wyjść dopiero jaja  :-\

poza tym przygotowania stoją w miejscu, nawet godziny nie potwierdziliśmy, nie mamy zaproszeń, wódki, napoi a o butach to juz nie wspomnę... zatem u mnie jedna wielka LIPA :-\

sorki ze marudzę ale jakoś nie widzę pozytywnych aspektów w tym co sie w koło dzieje.... nio kochany mąż, który wziął się do roboty  ;) :Serduszka: :Serduszka: i wczoraj egzamin zaliczyłam na 4.5 :hopsa:
wkurza mnie tylko to, ze dla niego to wszystko takie proste ale nie stara sie mnie zrozumieć mam na mysli pracę  ::)

:-* :-* slę z mroźnego Wrocławia.... eh... później jadę po jakieś buty bo mi sie rozkleiły wrrr.... i ciepła czapę   ;D ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No badania idź zrób koniecznie...!!! ::) ::)

Co do pracy..mhm..faktycznie trochę to mało motywujące jak nie ma możliwości awansu, szkoleń...popracuj tyle ile dasz radę-dla doświadczenia ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
mka umowe mam na razie do 28 lutego i hm.... nie wiem czy ją przedłużać :-\

czytałam coś o możliwości praktyk w  zakładach pracy, nawet jeśli uczelnia nie kieruje na nie.... zastanawiam sie nad tą opcją.... i jak mówisz doświadczenie jest ważne ale czy warto je zdobywać w kierunku innym niż wykształcenie i moje wymarzone public relations? po prostu ten magazyn mnie wykańcza i wnerwia.... nie chce za niego odpowiadać  :'( :'( :'( eh.....  

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
po prostu ten magazyn mnie wykańcza i wnerwia.... nie chce za niego odpowiadać  :'( :'( :'( eh.....  [/b]

To już masz odpowiedź co z umową...ja bym nie robiła nic na siłę...ale też do niczego nie namawiam, żeby na mnie nie było ::) ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj tak, wydaje mi się że nie ma co na siłę robić jeśli robota jest nie dla Ciebie. No ale z drugiej strony każdy grosz się liczy ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
no tak, dziewczyny odpowiedź nasuwa się sama  ::)  tylko szkoda mi troche tego etatu bo tak, bez tego magazynu pracuje się oki...... pytanie.....tylko jak M. to powiedzieć, jak dla niego np. powiedzenie dyrkowi, że np. papierowy mi przeszkadzają, jest takie proste  ::)  :'( dla niego wszytko jest proste, nawet uwagę zwrócić dyrkowi ze wydaje towar bez pokwitowań czy robi zamówienia przez telefon  :-\

mogę ewentualnie zrezygnować a mu powiedzieć, że umowy mi nie przedłużyli... ale kłamać ???  ::)  

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Co jak co, ale kłamać nie ma sensu kochana...

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werka na jakim stanowisku ty pracujesz że odpowidasz za magazyn a do tego masz znać prawo cywilne, handlowe i administracyjne ? Bo nie umiem sobie tego wyobrazić  ::)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Oj nieciekawie z tą pracą  :-\.
Badania moczu zrób koniecznie . Mi jak miałam problemy z siusianiem bo biegałam często , nawet po 5 minutach od poprzedniej wizyty w wc  :-\,i piekło, to brałam furosemid 3x1 w ciągu dnia przez tydzień i pomogło. trzymam kciuki mocno żeby Ci się polepszyło w zdowiu, no i w pracy.buziaki :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Oj Wercia widze że się męczysz w pracy jak ja w jednej z aptek  ::) hmmm a może warto szukać czegoś innego w między czasie  ;)

Z tego co mi się wydaję to jest zakaz palenia w biurze , powinny być wydzielone do tego palarnie, hmm ja bym się odezwała na Twoim miejscu bo tu chodzi o Towje zdrowie - bierne palenie jest jeszcze gorsze  :-\

Izabela82 a nie brałas przypadkiem furaginy ?? bo furosemid to moczopędnie w nadciśnieniu  ;)

Offline mka

• Chuck Norris
Furagina pomaga w lekkich stanach, a na takie zakarzenia jak opisyywała Werka zazwyczaj nie działa...skoro keflex nie pomógł to koniecznie badanie moczu!! ::)
Po co kłamac..powiesz, że nie spełniasz się w tej pracy, nie widzisz się w niej za rok czy dwa i chcesz szukać czegoś w zawodzie...ja wiem, że to tak łatwo pisać ale przecież u chodzi o Twoją przyszłość... :przytul:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Wercia z doświadczenia wiem że jeśli męczysz się w pracy to szybko poszukaj nowej. Nie warto sie meczyc. Ja w poprzedniej pracowałam prawie 2 lata. najpierw staz 6-miesiecy potem praca normalna ale nerwowo wysiadałam. Ciagle jak spotykałam sie z moim Skarbkiem ciągle mu płakałam na ramieniu a on biedulek mnie pocieszał az w konu sprowadził mnie do siebie (zamieszkaliśmy razem), pomógł załatwić formalności z wypowiedzeniem i wspólnie poszukalismy dla mnie innej pracy. teraz to jestem napradwe zadowolona. I w koncu czuje sie doceniana w pracy nikt mną nie pomiata.

Offline werka23

• Chuck Norris
witam już w domku :)

widzę ze mnie doskonale rozumiecie, o czym piszę.... w sumie myślałam ze spotkam tu krytykę, ze marudzę, że nie ma idealnej pracy itd.... powiem wam, że dziękuje za zrozumienie i miłe słowo  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: tak tez zrobię w miedzy czasie będę szukać pracy nowej, jeśli wytrzymam dłużej niz te dwa miesiące  ::)

z tym kłamaniem, hm... ze mi to do głowy przyszło.... dzis M. powiedział, że moge z tej pracy zrezygnować jak będę szukać dalej, tej w której bedę sie dobrze czuć  ;) wiecie co ulżyło mi.... przynajmniej wiem, na czym stoję.... ach wytłumaczyłam mu dzis wszystko jak wam i zapytałam czy on by chciał odpowiadać za coś, o czym nie ma pojęcia  i czy pracował by w firmie w której nie ma możliwości rozwoju.... powiedział ze nie.... i zapytał czy za 5 lat musiałabym zaczynać od nowa, a ja że właśnie tak....

olu powiem tak, pracuje w sekretariacie ale jestem inspektorem do spraw administracji, kadr i gospodarki materiałowej, ponadto prowadzę sekretariat, całą spółkę mianowicie Zgromadzenie wspólników, Zarząd, KRS, KRK itp. zajmuje się przygotowaniem papierów oraz pod sprzedaż mieszkań czyli ciągły kontakt z notariuszem i ten cholerny magazyn  ::) a tam faktury, jakies PZ, WZ, listy przewozowe aaaaaa...... i nie wiem co jeszcze....

z tym paleniem to wiem, ze jest zakaz ale hm... ciężko powiedzieć prezesowi firmy, ze hm.... żeby nie palił przy mnie czy otwierał dzwi, bo mi to przeszkadza  ::)

ach dzis mam dajny suwaczek pozostało do ślubu TYLKO 111 dni  :serce: :serce:

ide sie myć, i prasować

:-* :-* sle na dobranoc

Offline werka23

• Chuck Norris
acha.... ja na furagine jestem uczulona, dlatego hm... od razu poszedł kefleks.... jutro rano mam ostatnia tabletkę i zobaczymy jak bedzie sie siku zachowywało, jak bedzie gorzej ide na badania  ;)

:id_juz: :id_juz: :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no to ładne masz to stanowisko... sporo na głowie  :o :o :o

Morgan
  • Gość
tak tak slub juz blisko :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Wypasione stanowisko szkoda że nie dodano ci do tego jeszcze sprzątania firmy i sprawowania funkcji prezesa  :o

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A mi to wygląda na to, że po prostu firma oszczędza biorąc jedną osobę i dając jej tyle obowiązków! ::) Zamiast zatrudnić kilka osób odpowiedzialnych za poszczególne rzeczy ::) Ehh....
Kochana w między czasie szukaj innej pracy :) Może akurat się uda :)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Werka wybacz że mnie tak dawno nie było  :oops: jak tylko będę miała wszystko nadrobię bo widzę że się dużo działo pod moją nieobecność :-)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-* :-*

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Justys851-masz rację to była furagina :P :P
Werka trzymam za Ciebie kciuki, zostawiam  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej kochane  :-* :-* :-*

mało ostatnio mam czasu  ::)

wczoraj byliśmy na avatar 3D  :ok: :ok: :ok: super film, polecam!!!

dziś byłam u fryzjera  ;) pocięłam tylko włoski bo zapuszczam do maja  ;)

i szukamy kiciusia.... nie mogę sie zdecydować na rasę.... błądzimy pomiędzy Brytyjczykiem,rosyjskim, norweskim leśnym, maine coon, i snowshoe  ::) qurcze nie wiem który najbardziej nadaje sie do bloku na 4 piętro, przytulanie i kolanka ale i hm.... pozostanie w domku samemu na 8 godzin  ::) ::)

zmykam odpocząć, moje kochanie sie rozchorowało  :-\

:-* :-* buziaczki kochane postaram sie do was zajrzec w wolnej chwili  :id_juz: :id_juz:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja ogólnie jestem bardziej psią mamą niż kocią :P ;) Więc nie doradzę, no może po za tym że szefowa mojego A. ma dwa koty, też pracuje po 8 godzin i mieszka sama, kotki zostają same. Teraz przez tydzień jej nie było w ogóle w domu, i chodziłam do nich tylko na pół godzinki, nakarmić itp. No, ale na kotach to ja się nie znam i nie wiem czy to wskazane takie zostawianie kociaków :P ;)
Mój A. też chory.... Nie ma nic gorszego niż chory facet :P

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
o kotka chcecie, ja sie nie znam na rasach wiec nie pomoge wiem ze jak widze tutaj czasem w Norwegii koty (nie wiem czy to rasowe) to takei sa wielkie i puszyste jak lisy

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja kocham brytyjczyki :) niestety nie moglabym sie narazie zdecydowac na kota z dluga sierscia, miałam persa wiec swoje juz przezyłam :)
norewskie tez sa boskie :) jeju wszystkie sa boskie :)
marzy mi sie tez angora :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
ja wole psy wiec nie pomoge :)

Offline mka

• Chuck Norris
Z kotów to ja polecam psy... ::) ::) ::) :D :D :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
moja siostra ma norweskiego... właśnie w bloku (nigdy nie był na podwórko... latem tylko na balkon wychodzi)... fajna rasa ale trochę dzika... nie będzie się spoufalał z nikim poza swoim państwem ;)

ja polecam syjama... bardzo towarzyskie, schludne (myją się dwa razy więcej niż inne koty) i mądre :) ale nie wiem jak zachowują się w bloku... moje kochały/kochają polować :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

hehe ze mnie dziewczyny, jest kociara  :P :P

wisniowa syjamy sie nie nadają do bloku  ;) to koty, które lubią biegać..... są cudne ale nie na 4 piętro  ;)

jutro jedziemy po brytyjczyka  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: kupiłam właśnie transporter, kuwetę zamykaną i myszki  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: jutro miseczkę i żwirek dokupimy  :D :D

a i kolejny zakup do ślubu,..........księga gości!!!!!  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajnie, ale gdzie fotka tej księgi, co?  ::) ??? :P Jutro mam rozumieć zasypiesz nas fotkami kociaka ;D Gdy kiedyś oglądałam sobie z głupot rasy kotów, to właśnie brytyjczyki mi sie z wyglądu bardzo spodobały. Ale idealnie moją postawę obrazują słowa mka:
Z kotów to ja polecam psy... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Cheesy Cheesy Cheesy