anulla_p, masz dobrą pamięć- tak jestem -pielęgniarką:) Tylko, że nie za wiele mi to daje, bo specjalizuję się w innej "dziedzinie" medycyny, a w ciąży jestem pierwszy raz:) Oczywiśćie, że wiem, jak niebezpieczne jest zatrucie ciążowe. Chciałam tylko się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze ma podobnie jak ja ... Dziś np. tylko palce u rak mam spuchnięte, a stopy mniej... Podejrzewam , że sporo miesza nam tutaj pogoda...Ciśnienie mi nie skacze, mierzę sama i jest ok 110/70. Ze służbą zdrowia to niestety tak już jest, że najpierw próbuje "zdiagnozować" się sama, a dopiero na końcu jedzie na szpital, żeby nie wyjśc na przysłowiowego "głupka", czy panikarę

Ale oczywiście macie rację- zdrowie dzidziusia najważniejsze, wiec podjadę zrobić badania, w tym mocz i wtedy będę myśleć co dalej... Pozdrawiam:)
P.S. Z tym pasem poporodowym nie za bardzo pomogę,nie wiem od kiedy można go założyć, ale ogólnie nie słyszy się za dobrych opinii na jego temat. Można używać np. na jakieś większe wyjścia, ale nie non stop...