wczoraj jak na siebie sporo do kibelka latalam
ale pewnie to przypadek. 
Jezeli to chodzi o siusianie

to w nocy ostatnio wstaje od 6-8 razy..doslownie co godzine i mam za kazdym razem wrazenie, ze szybciej sie posikam niz zdarze

Żanetko podsunelas mi fajny pomysl z ta ksiazka, moj małz ma niedlugo urodzinki to kupie mu jako dodatek taka ksiazeczke niech sie edukuje

No u nas tez tak jest ze razem nie mielismy nigdy do czynienia z niemowlakiem, gadalam z moja gin i zaraz po cc na sali operacyjnej mezus dostanie dzidziola do karmienia i przebierania kiedy ja bede musiala odpoczywac- mina mojego meza bezcenna jak sie o tym dowiedzial ale po chwili twardo zakomunikowal DAM RADE KOCHANIE!!

Paulincia - Laura bardzo ładne i mało spotykane imię
Wlasnie o takie imie chodzilo

Tylko musze meza do konca przekonac

Dziewczyny ktore maja juz swoje dzidzie mam do was pytanko...
Otoz mamy 3 pokojowe mieszkanko, urzadzilismy pokoik dla malutkiej gdzie jest wszystko, kosmetyki, przewijaki, wanienki itd,itp...
planowalam ze malutka bedzie spala u siebie w pokoiku a my w sypialni(doslownie 7 krokow dzieli jeden pokoj od drugiego

)moja mama oczywiscie zlapala sie za glowe ze powinnam przez najblizsze kilka miesiecy spac z mala w pokoju, mam tam normalnie lozko wstawione ale nawet jak z mezem sie tam przeniesiemy to to juz nie nasze wieelkie malzenskie łoże

noi kregoslup mnie po tamtym lozku boli bo materac juz troche wyrobiony...
Jak to u was wyglada?? Czy powinno sie przez te pierwsze kilka miesiecy spac w dzieckiem w pokoju??..niestety do nas lozeczko do sypialni chocbym niewiem co zrobila to sie nie zmiesci...bedziemy musieli isc do malej, ja planowalam ze jak mala bedzie bardziej marudna to czasem tam przespie sie z nia w pokoju ale ogolnie na codzien bedziemy spac oddzielnie przy pootwieranych drzwiach...