Do do płci dziecka to ja chciałam mieć dziewczynke, okazało się, że jest chłopak mały zawód ale w końcu planujemy drugie dziecko więc okazja znów będzie na dziewczynkę

Mimo tego, że teraz mam syna to później chciałabym mieć córkę, właśnie po to aby zobaczyć jak to jest, a po za tym wydaje mi się, że np. w okresie dojrzewania bardziej ją zrozumię i będę w stanie pomóc niż synowi oczywiście teraz to mój najukochańszy mamusi syneczek i aż mnie łaskocze w dołku jak jest u taty na rękach, a jednak wyciąga łapki do mnie wiem, że może się to kiedyś zmienić więc cieszę się każdą taką chwilą i całuję go ściskam, aż mąż łazi za mną i mi mówi żebym nie robiła z niego mami synka, ale co on tam wie
Ale jednak uważam, że co do wyboru ubranek dla dziewczynek jest dużo większy wybór ciuszków, to widać nawet po miejscu przeznaczonym dla ubrań, dziewczęce ubrania zajmują więcej miejsca w sklepie i są dużo ciekawsze, kolore i takie wymyślne. Dla chłopców to tak trochę szaro, buro i ponuro a czym straszy tym gorzej, bo jeszcze takiego maluszka idzie ubrać w różne fajne rzeczy.