Daj znać co powiedział neurolog!
wczoraj dzwoniłam do pani neurolog i przeczytałam jej opis usg. powiedziała, że narazi to nic grożnego i za 6 tygodni mamy powtórzyć badanie usg i z tym wynikiem przyjść do niej. Mała ma jakieś wodniaki ale jeszcze mieszczące się w granicach normy. Tak poza tym to trochę mnie denerwuje małomówność pani doktor i następnym razem pójdziemy do innego neurologa. pytanie tylko do jakiego |?!?!
Pewnie kaszelek wieczorem sie nasila...?
z kaszelkeim nieco lepiej. wczoraj tylko dwa razy zakaszlała i raz to wieczorkiem.
A sprawdz czy można go podac w mleczku
sprawdziłam i nie można, należy zachować 30 minut odstępu między jedzeniem lub piciem a podaniem syropu.
wczoraj byłyśmy na spacerku po raz pierwszy od tygodnia. Była fantastyczna pogoda. Dziś też się na taką zanosi (świeci słonko) wiec koło południa wybywamy.
nie wiem czy wam pisałam ale ostatnio zauważyłam, że Zuzia robi kupę zawsze podczas jedzenia zupki lub kaszki w krzesełku. wczoraj znowu były dwie i każda zrobiona podczas "posiedzenia" w krzesełku. Chyba kupimy jej nocnik i koło południa zacznę ją na niego sadzać....co o tym sądzicie ?