0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A tym cabrio sami będziecie jechać czy z kierowcą?
halo - juz po weekendzie ?? Where are you ANdzia ?? A jakies fotki makijażu - to miały byc teraz czy kiedy indziej, bo sie pogubiłam ??
Tak fotki miały być dziś, ale nie będzie wogóle narazie. Mojej panci od makijażu rozchorowała się dzidzia i makijaża niebyło Mamy się umówic na imnny termin jak wyjdą ze szpitala.....
jeja jeja ale sie porobilo, nie ma makijaza i jeszcze dzidzia chora do tego Miajemy nadzieje, ze za drugim razem sie uda
andzia furyy super i czarna NAJLEPSZA Ja tez chciałam jechac czarna bm-ą ale W. powiedział ,ze jak mamu Audice za darmo to nie pojedziemy tym a była prawie identyczna jak ta Twoja Ja w ogóle marze o czarnym BMW M7 - BOSKIIIIII
Autko oczywiscie pikne kochane
Ale auuuuta Cholero
auta ale oczywiście czarne
AndziaK, do mnie mozesz na makijaz przyjsc
Wkleję butki ale białe i nie moje
piatek mamy do odbioru obrączki, poprosiłam R by zamienił się zmianami tak byśmy pojechali popołudniu odebrać, a on żebym ja wzięła wolne, bo pojedziemy rano, bo on chce za garniturem pochodzić, a salony do 17.00 to popołudniu nie zdążymy
no to super...bierz kobieto wolne i wykorzystaj okazje, bo nie wiadomo, kiedy następna sie trafi
Ja mam właśnie takie same butki, tylko satynowe
Teraz R był u mnie w pracy i wyszliśmy do banku. Po drodze zaczepiła nas kumpela, która pracuje w salonie z garniakami i powiedziała, że czeka na niego i jak teraz nie zamówi to będzie klapa bo na niektóre fasony trzeba miesiąc czekać
a co to za salon, że tyle trzeba czekać
AndziaK napisał/a:piatek mamy do odbioru obrączki, poprosiłam R by zamienił się zmianami tak byśmy pojechali popołudniu odebrać, a on żebym ja wzięła wolne, bo pojedziemy rano, bo on chce za garniturem pochodzić, a salony do 17.00 to popołudniu nie zdążymy no to super...bierz kobieto wolne i wykorzystaj okazje, bo nie wiadomo, kiedy następna sie trafi
oosta napisał/a:AndziaK napisał/a: piatek mamy do odbioru obrączki, poprosiłam R by zamienił się zmianami tak byśmy pojechali popołudniu odebrać, a on żebym ja wzięła wolne, bo pojedziemy rano, bo on chce za garniturem pochodzić, a salony do 17.00 to popołudniu nie zdążymy no to super...bierz kobieto wolne i wykorzystaj okazje, bo nie wiadomo, kiedy następna sie trafi dokladnie!
Anus butki bardzo mi sie podobają...tez takie chciałam ale nie było 35 rozm a auto-*cenzura*
AndziaK nareszcie kupiłaś butki ,jeden problem mniej,a teraz jeszcze garnitur może uda się upolować-tu trzymam kciuki ,no i nie moge się doczekać Waszych obrączek "na żywo"
własnie dostałam wiadomość, że w piątek ide na przymiarkę sukienki na sekent dej
jupiiii (i nie musisz iść po jajka
A butki wyglądaja na wygodne - szkoda tylko, ze kolorku nie widzimy takiego jak nalezy
Butki świetne, a skoro twierdzisz, że wygodne to już w ogóle super I z garniturem się ułożyło - mówiłam przeczekać. A tym "przyjdę za tydzień" się nie przejmuj - na mój gust znaczy to "zajrzę w piątek"
Ale to tylko takie gdybanie
AndziaK, jeżeli róż to trochę inny... i kto powiedział że nie pasuje z pomarańczowym? mogę znaleźć Ci dowod
Zaraz będą buty