Ja byłam teraz na kilka dni pod koniec maja w Chłapowie w "Zielonym Zakątku" mogę spokojnie polecić, domki do wynajęcia w zależności od ilości osób, pokoje , pozatym raj dla dzieci, 3 duze place zabaw ( takie wypasione i kazdy jeden dostosowany do róznego wieku dziecka), boisko do siadki, do koszykówki, do kopania piłki. W budynku gdyby padało kest mala sala kinowa i kącik dla dzieciaczków.
Bylismy z dwójką dzieciaczków, może nie było jeszcze sezonu to był spokoj choc było ok 7 par z dziecmi.
Mogę z czystym sumieniem polecic, obok Wladysławowo ( i tu atrakcje jakie moge polecic Ocean Park), do Karwi równiez nie jest daleko autkiem oczywiście, bo do Władysławowa to z buta z 15 min.
Gorzej z zejsciem na plaże bo sa strome schody drewniane, ale mój synek mial frajde, a ja przynajmniej troche poćwiczyłam - nie ćwicząc.
Jak ktos bedzie chcial zdjecia z checia wysle, bo na stronce zdjecia tego nie oddają.
Ahh noi z ośrodka do morza to 15 min drogi ale my lubimy spacerowac.
Jedzenie polecam restauracja pod samolotem, dobre i tanie jedzenie (choć dla mnie za duże porcje, ale dla faceta w sam raz

)