ha sloneczko oczywiscie wiecie ze 2 pozycje sa koscielne jedna misjonarska a drugiej nie moglam sobie wyobrazic czytalam jej opis chyba z 3 razy i nic

hehe
masakra ta pani ma do tego taki komiczny turban na glowie i jak mowi o sprawdzaniu papierem toaletowym dni plodnych to malo nie opadlam

przestrzegali mnie przed nia ale ja nie wiedzialam czego sie spodziewac
kurcze wiecie co myslalam ze poradnie da sie jakos szybko zaltwic typu 3 w jednym a tu doopa nie dosc ze masakra to jeszcze trzeba na wszystko chodzic

i pani sie pyta kiedy slub my w lipcu....-ona na to to siwetnie bedziemy mieli duzo czasu na zalatwienie szystkiego...ze niby jak?

nastepne spotkanie 23.03 niestety bo pani wyjezdza...kurcze zaganiana kobitka
Kllusiu nie z tym swiatopogladem trzeba sie urodzic
a wiecie tak slucham tv (muzycznej) i podoba mi sie piosenka brodki-mial byc slub
verba- i fragment (...)zbuduj sobie most bedziesz mial gdzie mieszkac(...) hmmm jak to odzwierciedla sytuacje Polakow
albo nasz HIT na eurowizje
albo zman przepis na gotowy hicior tekst z jednej piosenki muzyka z innej i szybsze tempo ...nie lubie przerobek a teraz tylko takie cos sie'robi' wrrr
oki juz nie marudze a ktos widzial taniec z gwiazdami ja w kratke bo skazany tulal sie pod sufitem i nie moglam sie zdecydowac
ale moj R kochany nagral mi cala 1 serie 22 odcinki i tylko zacieram raczki kiedy bede miala czas

hihi
i chyba jutro odbierzemy nasze tablice ale jestem ciekawa jak beda wygladac
aaa i w skrocie bylismy z r w piatek w czarnej perle ( czytaj lokomotywa) pierwszy raz wiec lokal fajnie zrobiony juz nie tak surowy klimatyzacja jest ale laski chodza w samych bluzkach i rajstopach wystawiaja tylki i szukaja sponsora

ubaw po pachy choc nie powiem nastepnym razem ojawie sie za jakies 10 kilo mniej

eh ta mlodziez

czulam sie staro...spotkalam moja kolezanke z Lo w sumie pogadalysmy troche i dowiedzialam sie ze wyszla za maz w sierpniu

fajnie i teraz ona sie bawi a maz zarabia za granicami kraju eh zycie
o chce wam sie pochwalic moj kuzyn byl tydzien w Vegas dostal wyjazd z firmy wiecie wszystko oplacone bomba

wiedzili kapliczki slubne kasyna a mieszkali w tym chotelu co Wisniewski bedzie sie zenil

opowiadal ze tam bajka inne zycie ludzie sie tak nie spiesza...i maja tam wlasny londyn-big ben,paryz-wieze eiffla i pare innych miast to wszystko w vegas...hehe a oni lecieli z przesiadka w paryzu
i po jego opowiesci doszlam do wniosku ze wszystko tam kosztuje taniej...nawet samochody...po ilosci hammerow-limuzyn po miescie...tylko zarabiaja duzo wiecej...mowil ze nawet sprzatacze sa szczesliwsi...bo wiedza ze zarabiaja wystarczajaco...a u nas

eh
ps. nie pisalam o tym wczesniej ale mamy dylemat...wyjechac po slubie z kraju czy zostac i zyc na kredytach

czemu nie moze byc prosto??
za to pogoda troszke lepsza...mialam zaczac diete-tak juz od pol roku- czy pizza moze byc jej skladnikiem

nie bardzo-tak myslalam
buziaki