Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82643 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #240 dnia: 22 Stycznia 2007, 08:25 »
Tyluś, rękawiczki są śliczne!  :brawo_2:

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #241 dnia: 22 Stycznia 2007, 08:33 »
Witaj Tylunia!

Rękawiczki naprwdę śliczne!Ja się zastanawiam wogóle czy mieć rękawiczki i nie wiem....

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #242 dnia: 22 Stycznia 2007, 11:31 »
Tyluniu jesteś prześliczną dziewczyną!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sala bardzo mi się podoba, jest świetna, za to rękawiczki nie bardzo, za dużo w nich "ozdóbek" ;) ale wiesz, ja z natury jestem ich przeciwniczką, tak jak są przeciwniczki welonów ;), więc się mną nie przejmuj, tym bardziej, ze jeszcze raz napiszę jesteś śliczna, a ślicznemu we wszystkim slicznie ;) :)!!! :brawo_2:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #243 dnia: 22 Stycznia 2007, 13:07 »
hoooo ale fotek :shock:  

Sala- bardzo efektowna
Rekawiczki sliczne- zreszta wszystko co bylo Uli kojarzy mi sie ze slowem "sliczne" ;)
Jestes bardzo ladna osobka :)

no a gala...ja nie bylam, ale widac, ze mozna bylo duzo zobaczyc

Pozdrowionka

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #244 dnia: 22 Stycznia 2007, 17:19 »
Hej tylunia poszukiwalam Cie ale za duzo ludu bylo i nie udalo sie, z 3 razy specjalnie wychodzilam zeby byc moze spotkac Cie przed wejsciem trzeba bylo wymienic sie nr tel kurcze :( I jak oceniasz gale?? Mi sie podobalo zwlaszcza ze dostalam tort (mniam mniam) i zalatwilam fotografa bo byla okazja :) Dowiadywalam sie ile kosztuje wynajecie pokrowcow na krzesla (18 zl) przy ilosci 100 osob to dla mnie za duzy koszt :( A i tego kotka tez widzialam!!!
Pozdrawiam serdecznie :) :) :)
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #245 dnia: 22 Stycznia 2007, 18:36 »
hej Laseczki dziekuje za wszystkie mile slowa :brewki:  :brewki:  :brewki:

dzieki za wiadomosc na priv cos mi forum nie chcialo wejsc i dopiero teraz moge wszystko nadrobic :skacza:

dzieki Ula za mile slowa i za rozmowe bardzo fajnie nam sie gadalo :skacza:  ciesze sie ze Cie poznalam  :brawo_2:

Izunia ja tez cie wygladalam ale faktycznie goraco i tyle ludzi :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
18 zl za krzeslo to duzo moze cos same wykombinujemy  :brewki:  :brewki:  :brewki: jeszce sie pomysli :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

Gosiu dzieki za swoja opinie wiem ze kazdy ma inny gust i to dobrze bo bysmy chodzili jednakowo ubrani :brawo_2:  :brawo_2:  :los:  :los: no i uklony za wyznanie  :los:  :los: dzieki dzieki

Cytat: "olkahof"
Rekawiczki sliczne- zreszta wszystko co bylo Uli kojarzy mi sie ze slowem "sliczne"

mi tez   :los:

a co do gali to mi tez sie podobalo i wydaje mi sie ze faktycznie bylo co ogladac zwlaszcza piekne sukienki wystawione bardzo duzo ich bylo..udawalam ze nie patrze i tak 3 zauwazylam  :mdleje:
 bylo duzo przestrzeni no i 3 pietra zamku mozna bylo zwiedzic...oczywiscie mam reklamowke ulotek  :taktak:
ale tortu nie jadlam na zadnej gali j :blant: ak ja weszlam na zamek tam hdzie byl wybieg to prawie mnie zabil zapach win :blant: az sie z R smialam ze nie trzeba pic :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

a teraz New z Ostatniej chwili jak to dzis na uczelni uslyszalam myslalam ze padne :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

prawdopodobnie mamy BAL ABSOLWENTA .....w HETMANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. Pani B pomysli ze juz ja na dobre osaczylam :skacza:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

buziaki :brewki:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #246 dnia: 22 Stycznia 2007, 18:51 »
a do hetmana, to ja jak mala byłam to na choinki i do kina chodziłam w tej sali, a poza tytm to też na balet i zajęcia plastyczne oraz była tam biblioteka, ale to dawne czasy były ;)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #247 dnia: 22 Stycznia 2007, 19:45 »
to widze bylas stala bywalczynia :los:  ja dopiero teraz tam trafilam  :brewki:  i jak widac rozgoscilam sie na dobre :drapanie:
buziaki

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #248 dnia: 22 Stycznia 2007, 19:56 »
Tyluniu, rzeczywiście Hetman prezentuje się teraz świetnie!! Ja tez pamiętam jego "stare" czasy więc tymbardziej doceniam jego teraźniejszy wygląd  :taktak:

Co do rękawiczek jestem podbnego zdania co Gosia, ale masz racje- gdyby wszystkim się to samo podobało byłoby nieciekawie ;) A Uli rzeczywiscie "do twarzy" było" w tych rękawiczkach  :brawo_2:

Szalenie podobają mi się te namioty weselne!! gdyby była jeszcze przed swoim ślubem mocno bym się nad nimi zastanawiała!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #249 dnia: 22 Stycznia 2007, 20:35 »
Cytat: "dziubasek"
Szalenie podobają mi się te namioty weselne

mi tez sie bardzo podobaja a w srodku bylo bardzo cieplo :los:
ja kiedys bylam  weselu  we Wloszech gdzie bawilo sie 300osob w takim namiocie :brewki:  :brewki:  :brewki:
 :los:
Cytat: "dziubasek"
A Uli rzeczywiscie "do twarzy" było" w tych rękawiczkach

tez tak uwazam  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

ja nie widzialam starego hetmana a ten mi sie podoba :brewki:  :brewki:
buziaki

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #250 dnia: 22 Stycznia 2007, 20:40 »
Namioty fajne. Kiedyś marzyłam o takim ślubie.
Ślub na plazy w drewnianym hm.. czymś :P
A potem weselne przyjęcie w takim ogromnym namiocie.

A bal absolwenta kiedy? :>

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #251 dnia: 22 Stycznia 2007, 20:46 »
Cytat: "met"
A bal absolwenta kiedy?

dzis nam tylko powiedzieli ze w marcu dokladnej daty jeszcze nie ma  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
buziaki

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #252 dnia: 22 Stycznia 2007, 22:23 »
Tylunia - zawitałam właśnie doTwojego odliczanka :) Jestem pod wrażeniem tego, że już tak wiele rzeczy macie załatwionych. Muszę powiedziec, ze sala na wesele prezentuje się świetnie :) Na pewno impreza sie uda :) Super, że chodzicie na kurs tańca :) Oczarujecie wszyskich gości :) Pozdrawiam serdecznie!

Offline irishania

• entuzjasta
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #253 dnia: 23 Stycznia 2007, 00:10 »
a kolezanka mojej siostry miala wesele w namiocie, jakies dwadziescia lat temu! tylko ze w takim zielonym wojskowym ze specjalnie zbudowanym "parkietem" na tance, ludziska sie bawili do dzis wspominaja :brewki:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #254 dnia: 23 Stycznia 2007, 10:13 »
mi też się podobają namioty :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #255 dnia: 23 Stycznia 2007, 10:51 »
Tylunia rekawiczki bardzo ładne :) jak dla mnie która rękawiczek nie lubi to podobaja mi sie :D

Cytat: "met"
Ślub na plazy w drewnianym hm.. czymś  
A potem weselne przyjęcie w takim ogromnym namiocie.

hmmm miło powsponinać nastoletnie pomysły :d ja też o tym myślałam... :hahahaha:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #256 dnia: 23 Stycznia 2007, 17:38 »
:hello:
slub na plazy bajka :skacza:
a 20 lat temu to rzeczywiscie mieli inny namiot...hehe :los:
dziekuje za uznanie :brewki:  :brewki:  :brewki:

dzisiaj ogolnie padam  :mdleje:  dzis mialam 2 zaliczenie w tym tygodniu z 4 :brewki:  :brewki:
ipo raz 2  uslyszelismy jak komus starczy 3 to indeksy..rany musialam przez te 4 lata cierpiec i uczyc sie po nocach zeby teraz uslyszec te cudowne slowa i to juz 3 raz :skacza: ale co zrobilam zostalam  :taktak:  i napisalam tes bo 3 za darmo nie styka gdyby dawali 4 to bym sie zastanowila :los: zwlaszcza ze spalam dzis 4 godziny :los:zaraz z Panem obgadalismy ze jak komus test "nie pojdzie" to i tak ma 3 wiec relax :blant:  wyniki w cztartek tego testu zaliczenia z innego przedmiotu i z egzaminu...a teraz najlesze  jak cos nie pojdzie to od razy poprawki ale to chyba fizycznie nie mozliwe.... :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: i mozliwe ze o 1 godzinie :skacza: jak ja kocham ta szkole :los:

zachecona tak poieknym zakonczeniem w szkole ( pomimo ze 10 metrow od szkoly stalam przez 20 minut w korku :mdleje: a pan i tak sie o poltora godziny spoznil na zaliczenie  :mdleje: wiec mieslismy juz dosc) poszlam do swojego profesora...po dane do mojej pracy,...ktorej jeszcze nie mam nie mowiac juz o tytule :drapanie: a pan mnie zobaczyl i co powiedzial....przyjdz kiedy indziej   :boks_4:  :mdleje:  no jie w koncu zovbaczyl moja mine wipisal mi zal z seminarium magisterskiego i dal tabelki do kserowania wiec do domu wrocilam obladowana :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: ale chociaz juz cos mam :przytul:

a teraz serdeczne podziekowania dla TETE gdyz po jej zachecajacymch postach udalam sie do sklepu Best i zakupilam wystrzalowa czerwona dluga kiecke poprawiniwa :los:  :los:  :los:  :los:  :los:  :los:
ale sie ciesze  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:

mierzylam ich chyba z 30 Pani byla bardzo mila i sluzyla pomoca i rada :brewki:  :brewki:  :brewki:
ja od razu jak wpadlam do sklepu to tylko koor czerwony mierzylam inne ale przy czerwonym tamte byly mdle :los:  :los:  :los:
i kiedy w koncu jak juz wszystkie przymierzylam powiedzialam mamie ze najbardziej podoba mi sie   :skacza: PIERWSZA :skacza:  czy kazdy tak ma :drapanie:  :drapanie:  mama powiedziala cytuje" szkoda ze nie wzielas aparatu bys puscila dziewczyna jak TETE"  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  w sumie czemu nie wzielam aparatu nie wiem :brewki:  :drapanie:  :drapanie: ale spokojnie nadrobie to jak tylko ja odbiore bo musiala byc zrobiona jedna mala poprawka ( byla za szeroka z boku biustu) :przytul:
jak ja bede miala to cykne fote :skacza: i pokaze :brewki:
tete serdeczne dzieki :przytul:
a gdy juz wyszlysmy z mama ze sklepu mowi do mnie tak: "sylwia to juz twoja 2 poprawinowa mam nadzieje ze juz nie bedziesz sie rozgladac za innymi do lipca jeszcze troche czasu" :skacza:  hehe a gdzie tam odkad widzialam czerwone kiecki na gali nie moglam o nich przestac myslec :drapanie:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

pozniej poszlismy do deichmanna i widzialam tetus te sandalki rzeczywiscie bardzo efektywne ...nawet ja mierzylam :drapanie:  co dziwne w butach mam 3 rozmiary kozaki najwieksze adidasy mniejsze sandalki...najmniejsze :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: takze buty z netu odpadaja :drapanie:

rany Boskie dlaczego ja tak sie rozpisuje :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
nie mam pojecia w ogole ostatnio mam taki humor  :skacza:  :los:  :brawo_2:  :hahahaha:  :brewki:  :taktak: i nic mi go nie moze zepsuc :afro:

a najlepsze natym wykladzie pan sie pyta czy byla jakas lista a laska mowi ze tak i wyciaga...uwaga uwaga ze swojej torby :mdleje: i  mu podaje...i tamci maja ocene wyzej...ale co za laska w ogole...przesada oczywiscie slowa nie powiedziala a swoje wszystkie kolezaneczki powpisywala :nerwus:  :nie:  :szczeka: wszyscy tak :szczeka:  :Kill:
ale jej i tak nikt nie lubi wiec niech ma ta 4 ja pisalam test ...pomijam ze top z prawa  :brawo_2:

oki oki juz koncze :los:

buziaki

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #257 dnia: 23 Stycznia 2007, 19:21 »
a widzieliscie ten kontenerowiec co osiadl na mielznie w poludniowej Aglii :drapanie:
kurcze morze wyrzuca motory kosmetyki same markowe rzeczy i ludzie je zbieraja...ale najleosze to bylo jak pokazali beczki z piwem....BOSMAN caly kontenet i ludzie je toczyli  :skacza: :los:  Nasz Szczecinski Browar :los:  ale jaja :mdleje:
tez bym chciala zeby mi morze cos wyrzucilo...jakies markowe kosmetyki...albo samochod :drapanie:  hehe buziaki :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #258 dnia: 23 Stycznia 2007, 19:25 »
a teraz mysle o bieliznie... :drapanie:  i dostalam zniszke na bielizne w pewnym sklepie :skacza:  co za zbieg okolicznosci :skacza:
i juz iwem ze bal bedzie moim balem sprawdzajacym bielizne..tzn wkladki lub biustonosz jakies majteczki no i oczywiscie wkladki w buty :skacza: ...ale sie ciesze ze wszystko przetestuje :los:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #259 dnia: 23 Stycznia 2007, 19:34 »
Tylunia, wiesz co strzelę focha!!!!!!!

Ja byłam dzisiaj w BEST'ie i wypatrzyłam jedną kiecę...220 zł, tylko nie wiem czy to przed czy po obniżce...Tylko, że jak powiedziałam mamie i siostrze, że chcę mieć czerwoną kiecę, to zrobiiły tak :||  :glupek:  :frajer:  :bredzisz:  Po krótce...
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #260 dnia: 23 Stycznia 2007, 20:31 »
Uwielbiam tu zagladac!! Nawet nie wiesz jak bardzo Tylunia poprawiasz mi humorek a rozpisuj sie kobietko jak najwiecej!!!
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #261 dnia: 23 Stycznia 2007, 21:35 »
Tyluniu...i znów udany zakup :brawo_2: ...tylko jeszcze musimy go ocenic :brewki: hihihi :tupot:

Jak czytam o Twoich perypetiach studentki...to aż mi się "miska" cieszy i przypominają mi się czasy studiów...ale bardziej wspomninam wypady naszej ukochanej grupy na pifko  :hahahaha: ...może jeszcze bym postudiowała....jakieś podyplomowe...albo doktorat :drapanie:

P.S. ...Dziewuszki dziękuję za miłe opinie... :los:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #262 dnia: 23 Stycznia 2007, 21:46 »
Cytat: "tylunia"
i dostalam zniszke na bielizne w pewnym sklepie
e no to superowo  :brawo_2:

A tą laskę z grupy to bym chyba  :biczowanie: oj nie miałoby dziewcze życia

A mamcia to ma racje tyluniu, jak bedziesz w takim tę[ie kupować sukienki poprawinowe to niedługo bedziesz musiała sprawić sobie jakąś dodatkową szafę na te kreacje  :brewki:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #263 dnia: 23 Stycznia 2007, 23:08 »
Cytat: "**sloneczko**"
A mamcia to ma racje tyluniu, jak bedziesz w takim tę[ie kupować sukienki poprawinowe to niedługo bedziesz musiała sprawić sobie jakąś dodatkową szafę na te kreacje

wiem sloneczko wiem dlatego obiecalam ze przestaje na nie juz patrzec :drapanie:

A tą laskę z grupy to bym chyba  oj nie miałoby dziewcze życia

ale juz nikt z nia nie gada mimo to byl szok :brewki:  :brewki:  :brewki:

Cytat: "urszula_k"
tylko jeszcze musimy go ocenic  hihihi

pewnie Ula pewnie  :brewki:  :brewki:  :brewki:  tylko musze schudnac  :brewki:  :drapanie:

dzieki Izunia  :los: wiesz co :drapanie:  jak bedziemy miec bal w Hetmanie to napisze kiedy  moze wpadniesz posluchac zespolu...bo wtedy bedzie Twoj gral :brewki:  :brewki:  :brewki:

Cytat: "lady_yes"
Tylunia, wiesz co strzelę focha!!!!!!!

nie Olcia nie  :blagam:
umowimy sie na kawke i obgadamy :los:

Cytat: "lady_yes"
Ja byłam dzisiaj w BEST'ie i wypatrzyłam jedną kiecę...220 zł

uuuuu a moze taka sama moja tyle kosztowala :los:  :los:  :los:  :los:  :los:

Tylko, że jak powiedziałam mamie i siostrze, że chcę mieć czerwoną kiecę, to zrobiiły tak     Po krótce...

a to czemu?? :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

ps. czy ktos oglada w TVN z Rodzicami tych chlopakow oskarzonych o gnebienie Ani??
wlasnie wypowiadala sie mamusia...ze nic sie nie stalo??? hallo to ze ja macali sciagali spodnie i molestowali...nic sie nie stalo???????? co za SWIAT :nie:  :nerwus:  :blagam:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #264 dnia: 23 Stycznia 2007, 23:27 »
tyluniu - foteczki plisss  :skacza:

Cytat: "tylunia"
a gdy juz wyszlysmy z mama ze sklepu mowi do mnie tak: "sylwia to juz twoja 2 poprawinowa mam nadzieje ze juz nie bedziesz sie rozgladac za innymi do lipca jeszcze troche czasu"

ech rozgladaj sie  :skacza:  ponoc od przybytku glowa nie boli  :skacza:

A mamcia to ma racje tyluniu, jak bedziesz w takim tę[ie kupować sukienki poprawinowe to niedługo bedziesz musiała sprawić sobie jakąś dodatkową szafę na te kreacje

w koncu slub bierzesz to i szafa sie przyda  :skacza:
a serio takie sukienusie zawsze znajda okazje  :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #265 dnia: 24 Stycznia 2007, 00:06 »
No to w takim razie czekamy na fotki sukienki poprawinowej :skacza:

Oby jak najszybciej :skacza:

Oglądałam właśnie "Teraz my" i ręce mi opadły. Doszłam do wniosku, że może te dzieci zrozumieją co zrobiły, ale Ci rodzice już chyba nigdy. Smutne to.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #266 dnia: 24 Stycznia 2007, 00:55 »
Ja tez ogladałam iaz mie trafiało jak matki sie wypowiadały...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #267 dnia: 24 Stycznia 2007, 13:29 »
Cytat: "ela"
Ja tez ogladałam iaz mie trafiało jak matki sie wypowiadały...

mnie tez troche podniosla mnie Sedzia swoja wypowiedzia Madra Kobieta trzeba te dzieci chronic przed ich rodzicami :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :mdleje:
co za swiat

ps. fotki beda po weekendzie...bo wybywam :los:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #268 dnia: 24 Stycznia 2007, 13:40 »
ciekawe co by mowily gdyby to ich corki tak byly traktowane albo ich synowie przez innych kolegow.

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #269 dnia: 24 Stycznia 2007, 16:20 »
Cytat: "Gemini"
Oglądałam właśnie "Teraz my" i ręce mi opadły. Doszłam do wniosku, że może te dzieci zrozumieją co zrobiły, ale Ci rodzice już chyba nigdy. Smutne to.
Cytat: "rajdowka"
ciekawe co by mowily gdyby to ich corki tak byly traktowane albo ich synowie przez innych kolegow.

Włos się na głowie jezy....co to się wyprawia