Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82482 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #270 dnia: 25 Stycznia 2007, 08:30 »
Wooow - przebrnęłam przez wszytskie pościaki :0 Tylunia ty nam tu całe eseje zapodajesz :)

Perypetie ze studiów sa prawie jak dejavu - chyba kązyd przechodził przez taką "szkołe' :) Potem się to bardzo miło wspoina :)

Kiecunia porpawiona - obowiązkowo musi znaleśc sie w wąteczku, zebysmy mogły sie powypowiadać, abstrahując od tego -ze jestem przekonana ze wybór musiłą być właściwy :)

czerwień króuje musze przynać - niemal w kazdym wątku porpawinowa jest czerwoniutka :)
Tyle, ze do tej pory nei były to sukienki długiej, a ty masz długą z tego co piszesz- strasnzie jestem ciekawa :) :tupot:  :tupot:  :tupot:
A kiedy będzies zmie cjuż gotową ta kiecunie :)???

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #271 dnia: 25 Stycznia 2007, 09:08 »
ja też czekam z niecierpliwością na foteczkę, zważywszy , że jesteś taką sliczną dziewczyną :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #272 dnia: 25 Stycznia 2007, 09:24 »
ja też czekam i czekam i doczekac się nie mogę :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #273 dnia: 25 Stycznia 2007, 16:56 »
:tupot:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #274 dnia: 25 Stycznia 2007, 19:03 »
:blant:  no właśnie czekamy i czekamy i nic  :pogrzeb:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #275 dnia: 25 Stycznia 2007, 22:34 »
hej hej uch ale ciezko mi dzis forum wchodzi :blant:

co do fotek niestety po weekendzie bylam dzis odebrac sukienke ale okazalo sie ze zle ja poprawili...i jeszcze raz to zrobia wiec jak wroce w pon to ja dopiero odbiore :skacza:

a dzis mialam wyniki spoko same 4 jakos kujonstwem daje??? :blant:  nie to tylko wypadki przy pracy hehe :skacza:

a chcialam sie wam pochwalic...ze jade na weekend do R do domku... :blant: hehe i troche sie denetrwuje wiecie jade dopiero 2 raz :tupot:  i troche sie krepuje  :afro:

pewnie porobie troche fotek  :skacza:  to pozniej wkleje

pa. ale nie wiem jak bede nadrabiac wateczki z 4 dni ojojoj jakos tego nie widze  :taktak:  pewnie cala noc mi zajmie :blant:

oki zmykam mam nadzieje ze jeszcze tu zajrze pozniej ciaoooo :skacza:  :przytul:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #276 dnia: 27 Stycznia 2007, 20:31 »
Ja się za każdym razem boję jak tam jadę  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Czekamy na foty :P

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #277 dnia: 27 Stycznia 2007, 23:39 »
Cytat: "met"
Ja się za każdym razem boję jak tam jadę :skacza: :skacza: :skacza:

Kiedys sie nie balam a teraz boje sie...samej siebie. Ze nie bede w stanie utrzymac jezyka za zebami :drapanie: Na szczescie narazie wyjazd mi sie nie szykuje, ale trzeba bedzie sie gdzies zatrzymac jak pojedziemy z zaproszeniami :drapanie: ALe bede miala czas zeby sie psychicznie przygotowac ;)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #278 dnia: 28 Stycznia 2007, 21:46 »
juz wrocilam...bylo fajnie  :afro:

lepiej niz myslalam...ogolnie temat sluby nie byl porusany...tylko takie ogolne... :los:

ale bardzo sie ciesze ze byla siostra R i nawiazalysmy  kontakt :blant:  
ogolnie bylo fajnie ale padam 2 dni w pocaigu wczoraj troszke pochodzilismy po runeczku przy granicy :brawo_2: ale wkurzalo mnie to ze gadali do nas na tym rynku po niemiecku :drapanie:  bo to przy granicy...i pierwszy raz w zyciu widzialam tirowki :mdleje:

a jutro mam zaliczenie i pojutrez najgorsze ze wszystkich :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

ale najlepsze juz egzamin zadalam na 4 i z reszty jestem na czysto eh  :blant:

a fokti beda tylko czy... :drapanie:  R wzial aparat?? :drapanie:  :drapanie:

a babcia R bardzo chce zebysmy przyjechali na ferie na dluzej... :brewki:  :brewki:  :brewki: pewnie pojedziemy :brawo_2:

ale co jak co ale...3 przedsiadki zeby dojechac w okolice zielonej gory to przesada :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

buziaki lece nadrabiac watki :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #279 dnia: 30 Stycznia 2007, 13:18 »
oki moge na chwile zajrzec do mnie :los:  
rany boskie mam z 50 wiadomosci do nadrobienia a usunieto mi ponad 700 :mdleje: normalnie czuje sie jak po odwyku :los:  teraz na te wyjazdy laptop by sie przydal :brewki:

oki dzisiaj juz jestem po ostatnim zaliczeniu..(mam nadzieje).narazie wszystko do przodu i to najladniej :skacza: juz po egzaminach takze jak beda wyniki zaliczenia to zloze indeks po dopuszczenie...wlacznie z  zaliczeniem semestru...extra :skacza:

oki ale zacznimy od wczoraj rano mialam zaliczenie z ; degradacja srodowiska a zdrowie czlowieka" pikna nazwa jak zwla tak zwal...kupa niepotrzebnych rzeczy...i nazw na ktorych mozna jezyk polamac ale ci na rolniczej widocznie mysla ze ochrona to wszystko mozna nam wsadzic :drapanie:
byl test 33 pytanie kosmos...10 mielismy odpowiedzi :brawo_2:  a reszta strzelanka i bingo... :los:
ale wczoraj nie bylam taka zadowolona po tym tescie...pozniej juz poprawilam sobie humor bo mialam jechac odebrac moja sukienke poprawinowa ( wkoncu :taktak: ) i zakupic butki ktore polecila mi TETE :skacza:
po drodze stwierdzilam ze NIKT nie jezdzi przepisowo :boks_4: i troche mnie to nerwow kosztowalo...kiedy juz zajechalismy na postoj...platny nigdzie nie bylo zadnego kiosku ani pana pani u ktorej kupuje sie bilety postojowe :mdleje: czekalismy dobre 10 minut w koncu wygrzebalam stary dobry bilet na pol godziny :drapanie: co bylo bez sensu bo nie zdaze przez ten czas ale po kolejnych 10 nimutach wlozylismy go i ruszylismy po kiecke :los:
po drodze kupilismy 2 bilet( pani sie znalazla) i od razu zalozylismy...ja poszlam kupilam butki ( zeby mierzyc w nich od razu) jak sie okazalo mam w tych butkach 2 rozmiary mniej niz normalnie :los:
gdy poszlam w koncu :brawo_2: po kiecke...zonk pani nie moze jej znalezc na magazynie :popija:  :dno:  :boks_4:  :drapanie:  nie no ona powinna byc gotowa na piatek a jest poniedzialek i jej nie ma :mdleje:
pani byla tak miloa i zadzwonila gdzie ta suknienka okazalo sie ze w galaxy wrrr bylismy tam wczesniej....ale oki mowie ze nie bede juz na nia czekac w nieskonczonosc i sama podjade... :mdleje:  pojechalismy
na parkingu galaxy kociol jak zawsze :pogrzeb:  nie ma sie gdzie zatrzymac i tuz przed nami wyjechal pan samochodem wiec zaparkowalismy po czym podchodzi do mnie ochroniarz ( nienawidze ochroniarzy :boks_4: ) ze nie moge tu stanac ja na to jak to przede mna i za mna sa samochody zaparkowane...a on tak ale oni lamia przepisy i pani tez chce zlamac,..zagotowalo sie we mnie bo uprzejmnie tego nie powiedzial... :boks_4: mialam ochote mu walnac...wszystko nie tak :drapanie:  przejechalismy dalej i R normalnie zaparkowal...po czym przechodzimy do wejscia a tam gdzie ja stalam kolejne 2 samochody i co oni moga????????????????????? :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  wrrrrr :ban:
udalismy sie do sklepu ja juz niezle wkur....w sklepie pani sie pyta czy mierze...no pewnie przeciez juz 2 poprawki skonocili...mierze super...mowie do R zrob mi zdjecie a on aparat w samochodzie :afro: wlosy mi sie zjerzyly ale wdech wydech poszedl po aparat a jak czekalam :tupot:  :tupot:  :tupot:  jak wrocil i chcial mi zrobic fote panie rzucily sie na mnie z krzykiem ze nie wolno....chwileczke jak to nie wolno to moja kiecka i ma mi zrobic fote a one ze nie ...ja bez sensu a jedna na mnie z ryjem wcale nie bez sensu to sie grzecznie pytam dlaczego???? :ban: i tu zonk panie nie umialy odpowiedziec ups...to po co one tam sa??????? :mdleje:  NIE CHCE DODAWAC ZE GLUPIE...PIP PIP PIP SLYSZALY JAK MOWILAM DO R ZE CHCE ZROBIC FOTY...I WTEDY NIC POCZEKALY AZ SIE PRZELECI PO APARAT :ban:  :ban:  :ban:  :ban:  :ban:

wiec zla na caly swiat chce zebyscie omijali sklep na B w galaxy...bo carefour to juz inna bajka :afro:

wrocilam do domu i zaczelam sie uczyc na dzisiaj a raczej robic milon rzeczy byleby tego nie robic :mdleje:

ktos widzial m jak milosc...leszek ma tak jakby 2 zony i 2 dzieci  :mdleje:  myslalam ze padne to jego romans trwa dluzej niz ich  malzenstwo :boks_4: dala bym mu porzadny  :Kill:

a z milych rzeczy idziemy dzisiaj na :skacza:  dlaczego nie  :skacza: i mam nadzieje ze sie odpreze :afro:  :blant:

a jutro  R ma 25 lat i mamy tance wiec trzeba bedzie pozniej gdzies wyskoczyc  :piwo_2:

no i moja kolezanka podworkowa urodzila 26 .01.2007 synka Grzesia  :brawo_2:

kurcze jak w zegarku mial byc 26 i sie zjawil...naturalnie :los:

buziaki

ps. ide nadrabiac watki jak wczesniej nie   :mdleje: padne

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #280 dnia: 30 Stycznia 2007, 13:37 »
aaa chcialam jeeszcze dodac ze ktos mi szepnal ze moja dobra kolezanka wychodzi za maz i juz wczoraj zaatakowalam :afro: mowie Agata slyszalam ze za maz w wakacje wychodzisz?? a ona tak siodmego :drapanie:  ja siodmego?? ona tak 7.07 a ja o kurcze to tak jak ja  :skacza: a ona na to to ty za maz wychodzisz :drapanie:  :drapanie: hmm bylam pewna ze wie...a ta wypalila a zareczyliscie sie mowie no w maju :mdleje: myalalm ze padnie ...pozniej byly wyrzuty i nic nie mowielas...itd :brewki:  :brewki:  :brewki:
wiem ze ma na 17.30 w kosciele a ja na 17 wiec gdy my juz bedziemy mezem i zonka ona bedzie zaczynama slubowanie :skacza:

swietnie :los:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #281 dnia: 30 Stycznia 2007, 13:41 »
tylunia, ja też ze swoją koleżanką ślubowałam tego samego dnia  :taktak:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #282 dnia: 30 Stycznia 2007, 13:47 »
Cytat: "tylunia"
z milych rzeczy idziemy dzisiaj na  dlaczego nie  i mam nadzieje ze sie odpreze

My tez dzisiaj na to idziemy!!!

Tylko nie mow ze na 20 do Multikina?? hihihi

jak tak to na pewno nas zauwazysz- idziemy całą rodziną!!  :hahahaha:

my, moi rodzice, siostra i tesciowa  :hahahaha:

Pozdrawiam :brewki:

Offline **sloneczko**

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #283 dnia: 30 Stycznia 2007, 15:19 »
tylunia, aleś miała babko przeżycia. Te babska w sklepie to chyba jakieś niespełna rozumu    :bredzisz:  :bredzisz:  :bredzisz: podziwiam za cierpliwość  :brawo_2:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #284 dnia: 30 Stycznia 2007, 16:02 »
ta ja juz bym dawno wybuchla :) albo wyszla stamtad :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #285 dnia: 30 Stycznia 2007, 16:23 »
wiec zla na caly swiat chce zebyscie omijali sklep na B w galaxy...bo carefour to juz inna bajka
Tam jest tylko jedna miła babeczka, Pani Anita...

Skoro to już Twoja kieca to nie miały prawa zabronić robienia zdjęć, kretynki....
Ja też tam zostałam niemile obsłużona i oszukana...Poza jednym wyjątkiem, kiedy to Pani odłożyła komplecik dla mojej siostry - ten który miała na studniówce :brewki:
Cytat: "dziubasek"
jak tak to na pewno nas zauwazysz- idziemy całą rodziną!! :hahahaha:
Ja poszłam sama, znaczy się z siostrzyczką, a wypatrujcie jeszcze jedną osobę z forum :brewki:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #286 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:21 »
hej laseczki my bylismy na 16.45 i nikogo nie widzialam :drapanie:
film fajny zwlaszcza jak Prezes przerwacal oczkami  :los:

a wracajac do kiecki dzieki za mile slowa mnie tez malo cos nie trafilo...wrrr a teraz pare obiecanych fotek   :brewki:  :brewki:
tylko cos to forum zle dziala wczoraj przez 5 godzin probowalam tu sie dostac i nic...a teraz juz mnie 2 razy wywalilo...zobaczymy  :drapanie:
buziaki :afro:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #287 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:27 »
tylko cos to forum zle dziala wczoraj przez 5 godzin probowalam tu sie dostac i nic...a teraz juz mnie 2 razy wywalilo...zobaczymy

to tak jak ja!!!!!!!!!!!!! :pogrzeb:

na foty czekamy of corks :taktak:

nieładny sklepik nieładny :los:  :los:  :los:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #288 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:31 »
oki skoro moj wczesniejszy post doszedl ( za 3 razem) wklejam fotki :brewki:

tylko sie nie smiac :tupot:

to wlasnie moja sukienka poprawinowa

tyl

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #289 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:37 »
a ta sukienka miala byc wczesniej foty troche nie wyrazne...eh  :drapanie:

z bliska nie widac ale u gory i na dole jest taka swiecaca koronka miodzio :brewki:

i tyl...ogolnie podobny do Red

teraz wiem ze jak zgubie pare kilo to w tej bede swiadkowala chyba :drapanie:  w kazdym razie sluby sie sypnely wiec kiedek nigdy za malo :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #290 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:43 »
oki a teraz butki zakreklamowane przez tete  w 3 odslonach :skacza:

sa sliczne boskie i na nogach wygladaja extra a przy tym nie za wysokie dzieki tetus :przytul:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #291 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:49 »
Buciki superanckie,w tym stylu bede szukala na poprawiny tylko cos z kremowych albo zlotych...A co do sukienek to ta czerwona superancka a wygladasz w niej bosko:)
Ta krotko to faktycznie podobna do tej jeden co ja ostatnio kupilam:)Tylko z innego materialu i Ty masz ramiazka a ja na szyjce:)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #292 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:52 »
:szczeka: :szczeka:  :mdleje:

Jej... jaka Ty kobieca!!!

...wiem, ze dziwnie to brzmi z ust baby, ale bez kitu- podobujesz mi się ;)

A co do filmu... oprócz Maciusia (którego urody jestem wielką fanką :ok: ) nic mnie nie zachwyciło... a wręcz przeciwnie! Było w tym filmie tyle nieścisłości,że hej... ale przynajmniej sobie na Zakościelnego popatrzyłam...a mój małż na Jabłczyńską, która mu się podoba :evil: ;)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #293 dnia: 31 Stycznia 2007, 09:54 »
oki a teraz pokaze wam nasza podusie na obraczki

jest ona biala a na fotce jakis dziwny kolrek wyszedl :drapanie:

a to praca mojej kuzyneczki poniewaz mam lokal kolorowy pomyslalam o jakims bialym akcencie i zanioslam kuzynce bryze papieru a teraz gdy jej sie nudzi robi mi takie cudenka ktore pozniej powiesimy na sali...i przy wejsciu ( hehe ciekawe ile do lipca bede tego miala) powiedzialam jej ze ma zrobic tyle ile jej sie bedzie chcialo...ale bez przesady... :drapanie:  co otym myslicie :los:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #294 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:16 »
tylunia,  ta czerwona te rewela  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

wygladasz normalnie jak do rumby w tancu z gwiazdami  :tupot:

Podusia sliczniusia no i te papierowe ozdoby kurcze to trzeba miec rece czarodziejskie :shock:

Offline **sloneczko**

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #295 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:22 »
Cytat: "olkahof"
wygladasz normalnie jak do rumby w tancu z gwiazdami

dokładnie  :taktak:

Ta druga sukienusia nie za bardzo widoczna jka dla mnie  :drapanie:

Poduszeczka śliczna  :brawo_2:

A jaka z Ciebie laska  :mdleje:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #296 dnia: 31 Stycznia 2007, 10:29 »
Juz to pisałam, zle napiszę jeszcze raz jesteś przepiekną dziewczyną, a te kreacje prezentują się na Tobie wspaniale!!!!!!!!!!!!!
Ale przyznam Ci się skrycie, że ta krótsza lepiej prezentuje się na twoejj figurce niż czerwona...
buty superos :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #297 dnia: 31 Stycznia 2007, 11:00 »
Wyglądasz rewelacyjnie w tych kieckach  :brawo_2:  Baaardzo mi się podoba!
Podusia śliczna - taka romantyczna.

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #298 dnia: 31 Stycznia 2007, 11:10 »
To teraz ja!! Suknia czerwona wygrywa!! Tylko sie zastanawiam po co teraz ja przerabialas  :drapanie:  Ja na calkowite dopasowanie ide dopiero gdzies max m-c przed weselem - strasznie chudne z nerwow, a znajac mnie moja waga w ciagu pol roku jeszcze pewnie bedzie skakac :) Buciki pikne w moim stylu!! A gwiazdka super naprawde slicznie bedzie wygladac teraz sala  :brawo_2:
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #299 dnia: 31 Stycznia 2007, 11:25 »
Jej... jaka Ty kobieca!!!

...wiem, ze dziwnie to brzmi z ust baby, ale bez kitu- podobujesz mi się ;)

A co do filmu... oprócz Maciusia (którego urody jestem wielką fanką :ok: ) nic mnie nie zachwyciło... a wręcz przeciwnie! Było w tym filmie tyle nieścisłości,że hej... ale przynajmniej sobie na Zakościelnego popatrzyłam...a mój małż na Jabłczyńską, która mu się podoba :evil: ;)

A dziewczynka ma jkieś dziwne kompleksy....Odchudzać się chce...
Ania...Jabłczyńska nie paradoewała po pomoście w samych bokserkach, czy co on tam miał na tyłku...Zastanów się, jak czuł się Tomek, bo ja w tym momencie "achowałam" i moja siostra się ze mnie śmiała....Dobrze, że Mariusza nie było :brewki:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...