Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82954 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewak
  • bywalec
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #930 dnia: 24 Kwietnia 2007, 03:50 »
Ale cudne fotki i jakie piekne okolicznosci przyrody. Strasznie fajny ten sojusz kocio-psi. Slodkie masz zwierzaki Tylus.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #931 dnia: 24 Kwietnia 2007, 13:54 »
Fociaki cudne z działeczki - się okazji nazbierało  :brewki: i z imprezki...tylko czekamy na pozostałe  :skacza:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #932 dnia: 24 Kwietnia 2007, 14:50 »
Klusiu Ula beda fotki z imprezki tylko musza mi przeslac bo nasze wyszly do bani :dno:
a dzisiaj mam wizyte tesciowej  :mdleje: Rysia mam przyjechala wczoraj i dzis nas nawiedzi :brewki:  :brewki: mam nadzieje ze bedzie ok :los: jak narazie mam dola i tak sie zastanawiam po co to wszystko...czy ni lepiej zamiejszkac najpierw razem zobaczyc jak bedzie  :przytul: czasami mam taka chwile zwatpienia :drapanie:  :popija:
ale gdzies przeczytalam ze kiedys bralo sie slub raz a pozniej staralo sie aby bylo dobrze :popija:  :popija:  :popija:

ps. a propos dody podoba mi sie jej stwierdzenie... :taktak: ze kazdy mezczyzna zasluguje na druga szanse ale juz u innej kobiety :los:  trafione jak na nia :drapanie:  :brewki:  :brewki:

wiecie co weszlam na forum na minutke mialam sie nad soba pouzalac i zobaczylam Was Kochane w moim wateczku i moje liczniczki i znowu mam usmiech na sobie :brewki:  :brewki:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #933 dnia: 24 Kwietnia 2007, 17:52 »
Tyluś nie wolno tak się smutkać...zabraniam :boks_4: Wszystko będzie dobrze...uporasz się z teściówką i po krzyku  :skacza: a po co to wszystko...bo się KOCHACIE... :uscisk:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #934 dnia: 24 Kwietnia 2007, 18:12 »
Cytat: "urszula_k"
po co to wszystko...bo się KOCHACIE...

ale czy to wystarczy :drapanie:

mam nadzieje ze bedzie ok jeszcze nie ma Rysia z mama :brewki:  :brewki: czekamy :tupot:  :tupot:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Teście i teściowie...
« Odpowiedź #935 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:05 »
To ja Cię pocieszę!
Pomyśl sobie, że moi rodzice prawdopodobnie poznają rodziców Piotrka dopiero na naszym ślubie - na to sie zanosi!
Rodzice Piotrka mieszkają i pracują we Włoszech i mają do nas kawałeczek, a wątpie, aby moi rodzice pojechali ich odwiedzic do Mediolanu!
Na szczęści mój Piotrek pomyślał i na Sylwestra 2006 pojechaliśmy ich odwiedzić, no i poznałam moich przyszłych teściów.
Ja im przypadłam do gustu, a jak będzie z moimi rodzicami?
Będę miała stresy na ślubie, ale z drugiej strony, to co to zmieni....

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #936 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:23 »
Cytat: "tylunia"
ps. a propos dody

Widzialam jej "oredzie" na zywo na TVN ale sie usmialam boona to tak mowila jakby o zakupach wspominala a nie o rozwodzie...ehhh wielce byli zakochani :ban:

Zdjecia zwierzakow sa zajefajne a ten kociak ma sliczne oczka....przez to forum co raz bardziej lubie kotki...najpierw Vall'owy kot, teraz twoj :skacza:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #937 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:25 »
Halo, halo, jak tam po wizycie teściowej  :brewki:

tylunia, co to za chwile zwątpienia?? pewnie @ nadchodzi, co? No i żeby mi to było ostatni raz takie samopoczucie bo  :bicz: będzie.

urszula_k napisał/a:   

ale czy to wystarczy :drapanie:

to chyba oczywiste, że wystarczy!!

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #938 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:29 »
Tylunia: zdjatka zwierzaczkow super :skacza: Na temat tesciow napisze tylko tyle: ciesze sie ze mieszkaja daleko :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #939 dnia: 24 Kwietnia 2007, 22:19 »
urszula_k napisał/a:

ale czy to wystarczy  

mam nadzieje ze bedzie ok jeszcze nie ma Rysia z mama   czekamy

tyluniu a JAK MA NIE WYSTARCZYC  :drapanie:  :drapanie:  - milosc jest jak kwiat czy ogrodek czy jakiekolwiek inne zbiorowisko roslin - podlewac trzeba i pielegnowac i nawozic ... czyli jednym slowem pracowac nad nia a wtedy mimo uplywu lat jest nadal piekna, fascynujaca i bujna  :los:

nie martw sie - spotkania na szczycie sa zwsze stresujace dla wszystkich stron - bedziesz miec to za soba i smiac sie ze sie denerwowalas  :los:
nie ma czym sie martwic w koncu to ty z Rysiem slub bierzesz a nie wasi rodzice  :blant:

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #940 dnia: 24 Kwietnia 2007, 23:08 »
Tylunia zostawilam twoj wateczek na 2 tyg i juz sie pogubilam  :drapanie:  Nadrobie :) Widzialam zdjecia z balu - laska z ciebie niesamowita!! Zwierzaki super, a kwiaty az milusio mi sie zrobilo. Tesciowa sie nie przejmuj, pomysl sobie ze moi rodzice poznali R matke na parkingu w tesko jakis tydzien temu - to dopiero lipa. Akurat odebralismy ja ze szpitala i zajechalismy tylko do apteki i tak jakos trafilismy na moich rodzicow.
Co do hasla ze masz chwile zwatpienia powiem Ci ze kazda z nas je ma. Trzymaj sie kobitko i napisz jak tam spotkanie przezylas :)
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #941 dnia: 24 Kwietnia 2007, 23:18 »
Cytat: "megan"
milosc jest jak kwiat czy ogrodek czy jakiekolwiek inne zbiorowisko roslin - podlewac trzeba i pielegnowac i nawozic ... czyli jednym slowem pracowac nad nia a wtedy mimo uplywu lat jest nadal piekna, fascynujaca i bujna
- Tyluniu Megan ujęła to wyśmienicie. A ja tylko dodam, że najcudowniejsza roślina bez stosownej pielęgnacji uschnie.
Co prawda nikt nie zagwarantuje, że nigdy nie będzie przykro, żle a nawet rozpaczliwie, ale wszystko można ratować: wzajemnym szacunkiem, przyjażnią, troska o siebie, nawet wtedy, gdy pierwszy płomień troche przygaśnie. I to tez jest wspaniałe, czasem nawet lepsze od tej krótkotrwałej namiętności, nagłych porywów i wielkiego ognia. A chwile zwątpienia będą zawsze, bo taka jest po prostu konstrukcja wrażliwego człowieka
 :przytul:   :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #942 dnia: 24 Kwietnia 2007, 23:23 »
Oj, chyba się tesciowie zasiedzieli :) a My tu czekamy na relację ze spotkania :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #943 dnia: 25 Kwietnia 2007, 00:35 »
hej hej i juz po..tzn dawno po ale dopiero zasiadlammm :mdleje:
dziekuje Kochane za Wszystkie mile slowa :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:
takie spotkania sa dla mnie bardzo stresujace ale to chyba normalne... :drapanie: o tego nie za fajny humor jak pisala sloneczko @ w drodze wiec mam dzikie fazy :dno:
bylo fajnie mama Rysia byla od dzwi usmiechieta i zadowolona wiec od razu kamien z serca :los: posiedziala u nas troszeczke nawet szybko zlecialo :brewki:  :brewki:  :brewki:
a jutro pozwiedzamy miasto waly park kasprowicza zamek cafe 22 :brewki:  :brewki: i oczywiscie swiatynie galaxy :los:  :los: bo mama Rysia 2 raz w Szczecinie ale teraz ma wiecej czasu :przytul:
powiem jedno jestem bardzo zadowolona z wizyty Rysia mamy :skacza:
ale jestem zmeczona oststnio nie mam nawet kiedy spac...ani chwili odpoczynku i zaczynam chodzic po scianach... :przytul:  :popija:  :popija:
jestem na 5 roku w koncu dostalam tabele do zrobienia wiec z praca sie ruszylo...a oprocz tego 5 prac na zaliczenie innych przedmiotow czy oni oszaleli ok niektore proste ale jka na 5 roku ochrony srodowiska mam zrobic plan marketingowy...jak nie mialam takiego przedmiotu ani z ekonomia nic wspolnego apani karze nam badac rynek i to zrobic czy ona na glowe upadla nie mam co robic 2 mieisiace przed obrona tylko jej jakies tam wymysly :dno:  :dno:  :dno: kretynka :dno:  :dno:
mamy takiego Dr K uwielbiam jak on jedzie po politykach...powiedzial nam ze nie robi problemow z egzaminem i zalizenie bo wie jaka jest nasza sytuacja w kraju wiec jak chcemy wyjechac to da sie z nim dogadac...i ze ma nadzieje ze po 5 latach studiow nie bedziemy cale zycie pracowac na zmywaku za granica :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: tez mam taka nadzieje i dodal ze w naszym zawodzie pracuja tylko po znajomosci i z ochrona nie maja nic wspolnegoa  gruba kase trzepia... :mdleje: mam mowi ze znajomosci tez trzeba sobie wyrobic a my chcemy wyjechac odciac sie :drapanie: ale w tej chwili bardzo chce jechac choc na troche zeby odpoczac pozyc inaczej...a pozniej zobaczymy :dno: oj cos mi sie na smety zebralo....tak to jest  :mdleje:
Aniu Twoi rodzice poznaja sie na slubie  beda 2 rodziny zamieszanie...bedzie dobrze :przytul: hehe to moze spotkamy sie kiedys we wloszec bedziemy kolo Turynu
Izunia hehe juz sobie wyobrazilam to spotkanie ale taki czysty spontan jest fajny nasi mieszkaja daleko od siebie wiec raczej by sie nie spotkali

Kllusiu megan ja wiem ze tzeba dbac pielegnowac...ale to musza robic 2 strony...jedna nic nie poradzi... :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
oj chyba pojde spac...mam do Was pytanko czy Wasi mezczyzni tez wielu rzeczy nie wiedza nie rozumiej az trzeba pokazac powiedziec...i czy tak bedzie zawsze :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

buziaki :afro:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #944 dnia: 25 Kwietnia 2007, 09:42 »
Kllusiu megan ja wiem ze tzeba dbac pielegnowac...ale to musza robic 2 strony...jedna nic nie poradzi...
i tu się zgadzam!!!!!
ale ja wierze na 1000000% że WY podołacie temu wyzwaniu...moja Muti mówi że małżenstwo to zadanie do którego nigdy nie jestesmy przygotowani..że trzeba chęci cierpliwosci i tolerancjii..
powiem jedno jestem bardzo zadowolona z wizyty Rysia mamy
to bardzo dobrze :brawo_2:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #945 dnia: 25 Kwietnia 2007, 09:51 »
tylunia, wszystko zalezy wlasnie od ludzi.. znam mnostwo par, ktore mieszkalo razem albo byli ze soba po 6 lat.. i sie rozpadalo .. nastepnie po tym dosyc szybko zwiazali sie z kims innym, slub.. i sa cudownie szczesliwi!  :los: naprawde nie ma na to reguly..

mam do Was pytanko czy Wasi mezczyzni tez wielu rzeczy nie wiedza nie rozumiej az trzeba pokazac powiedziec...i czy tak bedzie zawsze    

hehe tak, oni troche inaczej widza swiat i pewne sprawy.. najwazniejsze zeby o tym rozmawiac i zeby chcieli widziec to nasze spojrzenie..

bedzie dobrze..  :przytul:

aaaa i super ze z przyszla tesciowka okej :ok:  :skacza:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #946 dnia: 25 Kwietnia 2007, 09:53 »
czy Wasi mezczyzni tez wielu rzeczy nie wiedza nie rozumiej az trzeba pokazac powiedziec...i czy tak bedzie zawsze

Oj tak, mężczyźni tacy są! Ale nie przejmuj się Rysiem. Jak go znam, to teraz pewnie tez ma wiele na głowie, studia, ślub i wesele. I na pewno nie mniej się denerwuje od Ciebie! Na pewno mu to przejdzie :) A jak nie, to poradzisz sobie z nim :) Przecież jesteś KOBIETĄ :)  :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #947 dnia: 25 Kwietnia 2007, 10:55 »
Anjuschka, rajdowka, tete
dziekuje Wam bardzo  :przytul:  :przytul:  :przytul: pewnie macie racje juz przestaje sie przejmowac tym... :przytul:  no wiec chcac sie dopbic weszlam na nieruchomosci w szczecinie :mdleje: a tak czy bedziemy zbierac na mieszkanko czy nie ...szok :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: 250-300 tysiecy  :mdleje:  :mdleje: no nie wiem kogo na to stac chyba ze politykow :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

ok a teraz cos na poglad naszego balu :skacza:  :skacza:  :skacza: ja oczywiscie jestem za kamera :los:  :los:

[shadow=red]Bal[/shadow]

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #948 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:00 »
a tak czy bedziemy zbierac na mieszkanko czy nie ...

my też chcemy zbierać na nie a potem po 3-4 latkach pożyczke i reszte spłacić bo nioe dozbieramy do wmerytury tylko że my chcemy kupić domek i tu w Anglii i jak się patrzyliśmy to ok 250-350tys funtów to co nas interesowało.  :mdleje:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #949 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:03 »
Cytat: "sandrunia"
jak się patrzyliśmy to ok 250-350tys funtów to co nas interesowało

na maxa oni powariowali jakiego przecietnego smietelnika stac chya tez tak zrobimy...troche uzbierac ( ciekawe jak nam bedzie to szlo :drapanie: ) i kredyt ale juz nie taki mega :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #950 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:04 »
A filmik  :brawo_2:  widać że bal należał do udanych.  :skacza:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #951 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:06 »
troche uzbierac ( ciekawe jak nam bedzie to szlo :drapanie: ) i kredyt ale juz nie taki mega

zawsze w ramach możliwości wpłacać sobie na lokate z oprocentowaniem czy książeczke mieszkaniowa a kredyt to fakt już nie taki mega  :szczeka:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #952 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:24 »
i kredyt ale juz nie taki mega :skacza:

ja mam kredyt, spłacać go będziemy przez 24 lata, ale lepiej płacic 500zl raty kredytu niż komus za wynajem........... no a my mamy 4 pokoje i udało nam się niesamowicie!!! Dalismy w listopadzie za nie 89tys :)
Ale wiecie, Szczecin a Nowogard....... chociaż nie powiem od stycznia tutaj też się zaczeli cenić, po 140 tys za 3 pokoje i to jakies klatki.....
Kiedy to się skończy?????????????
Tragedia, młodzi maja masakrę z zakupem mieszkania, siedzą zatem u rodziców, teściów, kłótni wtedy dużo i nie daj Boże jakies rozwody......
Asia i Tomek

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #953 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:43 »
asiaItomek, dokladnie atmosfera nie za fajna jak wszystcy na kupie siedza :drapanie:
no no to faktycznie udali sie Wam ja bym mogla splacac 100tys ale nie 300tys masakra :mdleje:
Sandrunia dzieki bal faktycznie byl udany troche niewyraznie widac ale bylo super :brawo_2:  :brawo_2:  no i to nasza sala :przytul:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #954 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:52 »
Niestety a mieszkania z każdym miesiącem idą w góre. Ale zgadzam się z asiaItomek,  że lepiej spłacać kredyt za swoje mieszkanie niż dawać komuś za wynajęcie,tylko że wiadomo jak jest z kredytem,nie zawsze mogą przyznać itp. :( oj ta nasza Polska.
Podam wam głupi przykład łukasza kolegi który pracuje z nim tu w anglii. Chce kupic sobie tutaj samochód ze salonu,nia pamiętam jaki ale nowy 18tys funtów. Gotówką zapłaci ok6 tys a reszte na kredyt i spłaca to w chwile. Jakie to jest porównanie. Tu każdego stać na coś nowego a u nas w Polsce  :mdleje:  ja tam nawet nie chce wracać,chciałam ale odechciewa mi sie bo jaka tam perspektywa czeka dzieci  :drapanie:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #955 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:55 »
Też czasem myślę, że lepiej wziąć kredyt niż co miesiąc płacić 1000 zł za mieszkanie (w tym wynajem 500 zł). Zawsze to 500 zł, mogloby być ratą za kredyt, a mieszkalibyśmy we własnych 4 kontach i można by wszysto. A tak jak wynajmujemy, to nawet nie chce mi się malować na świeżo ścian, bo nie wiem, ile tutaj pomieszkamy.

Jak z Piotrekim patrzymy na ceny mieszkań, to aż nas głowy bolą. I tak myślimy, że chyba jakiś domek pod Szczecinek wybudujemy :) Może będzie taniej.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #956 dnia: 25 Kwietnia 2007, 11:56 »
tak tez to zauwazylam ze tam masz szanse na szybka splate praca i placa a u nas :mdleje:  ta ja tez wole kredyt niz placic komus za wynajem ale jak nie masz pracy nie dostaniesz kredytu a mieszkac gdzies musisz :drapanie: i kolo sie zamyka :blant:

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #957 dnia: 25 Kwietnia 2007, 12:01 »
A Wy z Rysiem gdzie będziecie po ślubie mieszkać?
Na pewno razem :) na początek wynajmiecie coś, u rodziców, czy jak?
Najwazniejsze, aby razem :) Co nie!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #958 dnia: 25 Kwietnia 2007, 12:06 »
Anjuschka, narzie u mnie ale to tak w sumie ok 2 tygodni gora 3  :drapanie: zaraz po slubie w miedzyczasie tydzien nad morze  :brewki: a pozniej chyba lecimy do Włoch :skacza:  :skacza:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #959 dnia: 25 Kwietnia 2007, 12:07 »
No to rozrywani będziecie po całym świecie  :skacza: