tak wyłazi ta ósemka już chyba drugi rok. koszmar
najgorsze jest takie czekanie na zabek

wiecie z jednej strony
,ucieszylam sie ze to 8 do usuniecia i ze ja mam teraz juz wiem ze mam 3 jeszcze
ale luzik np moja kolezanka tez czekala na zeby strasznei ja to bolalo
wrrr
a dzis bylismy z R w Hetmanie przed weselem

ale jestem zadowolona wszystko bylo piekne sala pieknie przystrojona nawet strojenie za para mloda miodzio

co mnie bardzo ucieszylo bo to byla ich wlasna dekoracja wiec nic nie trzeba dodatkowo zamawiac czy dekorowac no chyba ze pokrowce na krzeselka...lub samemu je zrobic ale tylko na krzeselka zewnetrzne wtedy to wyglada tak dostojnie

i jeszcze dam mojej kuzynce papier bialy i ona mi zrobi takie fajne biale papierowe dekoracyjne gwiazdki
poznalismy dzisiaj Izunie {nasza forumowiczke i jej swiadkowa} co tez bedzie miala wesele miesiac po nas bardzo mila istotka pogadalysm,y troszeczke i wyglada ze wszystko bedzie pieknie na naszych e\weselach...pozniej zaczekalismy na pare mloda

ach ta babska ciekawosc
co do pary mlodej panna mloda miala bardzo ladna sukienke i ladnie razem wyg;ladali...tylko jakas smutna byla albo ja coas zdenerwowalo bo w ogole sie nie usmiechala

juz wiem ze na to trzeba uwazac bo nawet przy toascie ( zagladalam przez okno) byla smutna

czy jakos tak w ogole si enie usmiechala

i mimo bezy sukienki-widac bylo brzuszek

bardzo ladny miala bukiet z bialych kwiatuszkow i w ogole u nich byl akcent bialy
a jeszcze podobal mi sie ustrojony ich samochod

sliczny cos takiego sami zrobimy bardzo ladnie oczywiscie cala dekoracja biala
acha fotek nie mam bo nie wzielismy aparatu

a szkoda ale Izunia miala wiec moze wklei albo mi podesle
oki to chyba wszystko troszke ciezko mi sie pisze bo jestem u mojego R w akademiku i mam klawiature na kolanach a jest inna niz moja

ach te przywyczajenia
a wspominalam wam ze R moze szpiegowac??

tak to juz wiem napewno...ON TO ROBI

wpadl jak sliwka w kompot

i wszystko jasne
buziaki