Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82557 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #390 dnia: 15 Lutego 2007, 19:36 »
oki ok juz jestem uch dopiero wrocilam do domku :mdleje: padam
no ale widzialysmy sie ze swiadkowa i poplotkowalismytroszeczke w sumie ponad 3 godziny minela jak chwila zwlaszcza ze widzialysmy sie 1 raz w tym roku :skacza:

dobrze to od poczatku... :afro:

Lisciasta
jestem bardzo bardzo zadowolona po prostu bomba :brawo_2: umowilam sie z Pania na spotkanie zeby zobaczyc co i jak i zaplacic zaliczke aby bylo pewne ze jestem zapisana :los:  Pani bardzo szczegolowo opowiada co i jak pokazywala mi przemiany czyli tzw przd i po i jestem bardzo zadowolona ze tam trafilam :skacza:  nie bede szla na probna fryzurke bo pani kilka razy machnela reka na mojej glowwce i juz widzialam zarys fryzurki i bardzo mi sie podobalo....tylko mam teraz problem klasyczna czy romantyczna  :drapanie: zawsze wiedzialam ze bede miala loczki jest w Pani katalogu taka jedna fryzurka co mis ie bardzo podoba...ale mam ciezkie wlosy i moga mi sie rozprostowac no i dlugie i ciezkie wiec Pani pokazala mi mniej wiecej klasyczna tez na mojej glowe i zonk :mdleje: tez mi sie podoba i chyba bardziej i teraz mam sie zastanowic a ja kompletnie nie wiem :mdleje:
tak samo jak z makijazem mowie ze chce miec bardziej podkreslone oczy Pani ok a jaki kolor czy np chce rozowy( bo bukiet bede miala w tym kolorze) czy bronz...zeby troszke ocieplic moja biala kiecka i srebrna bizuterie :los:
no i kwestia welonu  :afro:
ja chce do gory a Pani proponuje pod fryzura bo moze byc upal w lipcu i fryzurka nie dosc ze oklapnie to jeszcze nie bedzie jej widac :mdleje: ale tu chyba pozostane nie ugieta eh zobaczymy :drapanie:  ale wplacilam zaliczke i juz mam termin pewny :brewki:  :brewki:

w kwiacierni po drodze z Lisciastej  :brawo_2: weszlismy z mama do kwiaciarni Pan przemily zapytalismy o bukiety slubne czy robia maja album itd...Pan nie mial akurat za duzo czasu wiecie 14 sie zblizal :skacza:  wiec wzial mojega maila i powiedzial ze przysle pare propozycji a ja mu fote sukienki wiec cos dobierzemy  :brewki:  :brewki:  bardzo chcialam piorka ale pan po opisie ze moja sukienka jest bardzo bogata...wiecie albany marszczenia odradzil mi je ze i goraco i za duzo :mdleje:  i chyba ma racje zobaczymy :brewki:  :brewki:

taaaa od Rysik dostalam kartke zaraz sprobje ja zfotografowac ale super mowie wam nic wiecej nie powiem tylko pokaze...on dostal odemnie kubeczek :brawo_2:  nie wiem tylko czy fotki wyjda bo Rysik pojechal do domku i zabral aparat wiec mam tylko domowy ale sprobuje :los:

ach wczorajsze wolanetynki spedzalismy w kinie na swiadku koronnym :blant: ale mi sie film podoba i ta piosenka na koncu...glos R. Wieckieiwcza Boski normalnie Boski :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  od razu powiem ze film mnie zaskoczyl bardzo milo...ja zwolenniczka komedii romantycznych zasiadlam w fotelu z mysla ze 1 raz ide do kina na film ktory mi sie nie spodoba :dno: a wyszlam zachwycona :los:  :los:  :los:  :los:  :los:  :los:  :los: ( w sumie pochwale sie Wam bilety kupilam za lotto wygralam 2xtrojke  :brawo_2: -szkoda ze nie raz 6 :brewki:  :brewki: )

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #391 dnia: 15 Lutego 2007, 19:55 »
oki wyslalam bo ostatnio komp mi sie wiesza i nie chcialam zapeszyc :skacza:
co do poradni ugadalismy sie na piatek za tydzien u mnie w Parafi  Pani przez telefon byla bardzo ze tak powiem ...oschla..i miala glos starszej osoby jedyne co mile powiedziala to tyle ze dobrze ze wczesniej sie umawiamy bo pozniej sa problemy z terminami  :skacza: uch dla mnie sukces ze w ogole zadzwonilam :telefon:  a do tego moja psiapsiola ja zna i mowi ze starsza Kobieta i bardzo religijna :blant: Dzizys :mdleje: zeby tylko nie kazala wykresow robic bo bede zmyslac :blant:

kolejna lekcja na tancach fajnie bylo...nawet nam szlo znamy hehe tzn powinnismy znac walca angielskiego :brawo_2: tango :mdleje: i czacze  :brewki:  :brewki: moja ulubiona wczoraj Pani uczyla nas wsluchiwac sie w rytm...i pochwalila mnie ze w ogole wszczedzie potrafie bezblednie go wskazac..i powiedziala R zeby to wykorzystal ... bo tylko ja wiem jak zaczac w rytmie i go trzymac :mdleje: oczywiscie wszyscy na mnie  :Tuptup: a ja nie wiedzialam gdzie sie podziac :blant: ale luzik bylo dobrze :brewki:

wracajac z tancow jechalam jak zawsze uliczka kolo mnie gdzie sa same szkoly a bylo po 22 wiec zwrocil uwage samochod ktory stal na srodku drogi pootwierany i para ktora stala kawalek dalej na chodniku  :drapanie: gdy przejezdzalam obok zobaczylam ze to moja kolezanka z bloku obok :drapanie: wiec juz sama nie wiem czemu zatrzymalam sie zawrocilam i przycupnelam czekajac na nia w sumie wygladala jakby klocila sie ze swoim chlopakiem :drapanie:  i zobaczylam rzeczywiscie w lusterku ze idzie prawie juz kolo mnie otworzylam okno i zawolalam ja ale sie ucieszyla na moj widok po paru slowach co tu robie i czy ona idzie do domu zapakowala sie do samochodu i juz ruszamy a tu z lewej stroy ten facet w czarnym samochdzie odcina nam droge  :drapanie:  :drapanie: kurcze co jest?? a ona ez ten chlopak jakis dziwny najpierw wyskoczyl z samochodu zostawil go otwartego niby pytal o droge :mdleje: a pozniej byl nachalny i chcial ja niemal do samochodu wciagnac wiec ja do niej ze :boks_4: trzebabylo tak od razu i ruszylam samochodem...pewnie chlopak nie wiedzial co sie dzieje i znow tuz na takiej malej krzyzowce chcial zajechac mi droge a ja nie patrzylam na niego tylko szybko zakrecilam i juz bylismy w drodze do naszych blokow...wjechalam w nowe osiedle kolo nas :blant: zgasilysmy swiatla i zakrecilysmy wysadzilam ja tuz przy jej bramie z 2 strony zeby jej juz nie dopad...i sama wyjechalam z osiedla i za jakied 10 metrow zaparkowalam przed swoim :boks_4: uch ale bylam w nerwach..po samochodzie i tym chlopaku ani sladu...widzialysmy ze za nami jedzie powoli pewnie nas obserwowal...M powiedziala mi tylko ze uratowalam jej zycie...i dziekuje...do nastepnego razu..mam nadzieje ze nie miala czegos podonego na mysli uch :mdleje: napisalam mam nadzieje ze skladnie...

pozniej jak opowiadalam w domu to mowilli ze moglam spisac rejestracje i zadzwonic po Policje bo sa u nas na ulicy...tak teraz ja tez bylam madra...fakt moglam :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: ale kto wtedy o tym myslal...chcialysmy mu tylko uciec...

hehe ciekawa jestem tego chlopaka miny...no nie chciala wsiasc do jego samochodu a do mojego niemal wskoczyla :brewki:  :brewki:  :brewki:

i sotatni juz news moj plan na 10 ostatni semestr akademi rolniczej wiecie co pon wt od 12-20 :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  czy oni sa nienormalni w srode na 14 wyklad czwartek piatek wolne :brawo_2:  ale bez przesady to ja teraz jak bylo ciemno wialo padalao szlam po ciemku na 8 i wracalam po ciemku 18 do domu a teraz w lato bede sie smazyc od 12 -do 20

a najlepsze przedmiot gospodarstwo domowe gdzie bedziemy uczyc sie gotowac i pozniej chyba  razem jesc bedzie od 16-18 tak tak pozniej juz jesc nie wolno hehe :skacza: w akademiku AR naprzeciwko drzwi do R pokoju i wiecie co wymysli...ze bedziemy mu jedzienie zostawiac w pokoju od razu obiad  :skacza:  :skacza:  :skacza:  hehe jasne w ogole chlopcy z naszego roku ciesza sie ze w koncu sobie pojedza gotowanych obiadkow :taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #392 dnia: 15 Lutego 2007, 19:59 »
a teraz najwazniejsze bo zmienilam poczte z wp gdzie padal serwer wieczne bledy sprawialy ze nie moglam wchodzic na forum zmienilam sobie na gmaila i przezylam szok chodzi jak w zegarku a do tego jestem w szoku bo jak np przychodzi mi pare powiadomien z jednego tematu to on mi to szuwladkuje pod ten sam temat czyli mam np temat-chwila rozrywki(3) trojka to ze 3 powiadomienia dostalam...pozniej wchodze na tego maila i mam 3 linki odnosniki z czasem kiedy przyszly...moge je rozwinac wtedy mail dzieli mi sie np na 3 lub bez rozwijania wchodze na 1 link i juz mam caly temat.. :skacza: ale sie ciesze w koncu mam porzadek i nie musze szukac czy temat sie powtorzyl...i duzo latwiej mi sie czyta watki :los: oki

buziki ale sie rozpisalam mam nadzieje ze ktos bedzie mial chec to przeczytac :los:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #393 dnia: 15 Lutego 2007, 20:11 »
Cytat: "tylunia"
buziki ale sie rozpisalam mam nadzieje ze ktos bedzie mial chec to przeczytac

tylunia, ja właśnie przeczytała  :taktak: i muszę myśli pozbierać  :drapanie:

Normalnie aż mi sech zaparło jak czytałąm o tej przygodzie z koleżanką i dziwnym nachalnym facetem  :roll: chodzą oszołomy po świecie, nie ma co.  :nie:

Planu na uzcelnie nie zazdroszczę, ja na 4 roku mam dwa dni wolne, ale męczę pozostałe 3 prawie całe na uczelni.
Czyli słuch masz dobry, skoro w sprawie rutmy pochwalili  :brewki:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #394 dnia: 15 Lutego 2007, 20:26 »
Cytat: "katarzyna_84"

tylunia, ja właśnie przeczytała :taktak: i muszę myśli pozbierać :drapanie:

Dokładnie tak jak ja  :hahahaha:

masz kobietko intuicję  :brawo_2: rzeczywiście jakiś oszołom... :mdleje:

Cieszę się, że jestes zadowolona z wizyty na Liściastej...ja nie wiedząć czemu zraziłam się do tego salonu, a nawet nie poszłam sprawdzić co te dziewczyny potrafią.... :drapanie:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #395 dnia: 15 Lutego 2007, 22:14 »
Ale przygoda :szczeka:

Matko ile to oszołomów chodzi po świecie

Bardzo się cieszę, że wizyta makijażowo-fryzurowa :brewki: się udała

Nie mogę się doczekac kiedy w końcu będę oglądac fotki z waszego ślubu

Zresztą nie mogę się doczekac fotek fszystkich forumek :skacza:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #396 dnia: 16 Lutego 2007, 01:13 »
:mdleje: A może to snajper był :mdleje:

Tylunia, jak w dobrym kryminale..Ale spoko, za mną to kiedyś koleś lazł z przystanku autobusowego, wtedy zdałam sobie sprawę  dwóch rzeczy, że mam całkiem niezły czas w bieganiu długodystansowym i że z pewnością zrobię prawko :brewki:

Mój Mariusz ma tylko seminaria magisterskie - farciarz, może się do roboty weźmie :brewki:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #397 dnia: 16 Lutego 2007, 08:29 »
buuu a ja...jestem juz na finiszu oddawania pracy i ...matko ile z tym jest roboty. szok. pelwon papierow do wypelniania itp.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #398 dnia: 16 Lutego 2007, 16:10 »
Matko Boska :shock:

Wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich, wszystkich....

Ale strzeliłam byka :mdleje:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #399 dnia: 16 Lutego 2007, 16:28 »
No nie.
Mój polonistyczny nos coś wyczuł :PPP

:los:

Cieszę się tyluś, że makijazowo-fryzurkowo-bukietowo jest ok :-)))

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #400 dnia: 16 Lutego 2007, 17:10 »
tylunia, łer ar ju??
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #401 dnia: 16 Lutego 2007, 19:49 »
jestem jestem :mdleje:  dzisiaj bylam zrobic sobie wloski..standard- pasemka blond :los:
ale zeby ponad 4 godziny :mdleje: eh zmeczona jestem a teraz mnie psiapsiolka na imprze ciagnie ba barke :drapanie:  :drapanie: a mama mowi o snajperze :mdleje:

Olus to mlody jakis byl napewno nie snajper :skacza:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #402 dnia: 16 Lutego 2007, 21:22 »
Witaj!

dzisiaj bylam zrobic sobie wloski..standard- pasemka blond

to może nam sie pochwalisz fryzurką.

ja wybieram się do fyziera w poniedziałek, potem z marszu lece zrobić fotki do pracy mgr. też robie pasemka blond na swoich ciemnych włoskach...w zasadzie mój naturalny kolor to taki ciemny blond wpadający w coś "kasztanowo - szarego" dlatego lubie conieco rozjaśnić i dodać wesołości fryzurce.

Tylunia - wprawdzie masz jeszcze sporo czasu ale wcinasz juz jakies witaminki na wlosy i paznokcie? ja biore witamine a+e i juz po pierwszym opakowaniu widze poprawe. to to samo co capivit tylko znacznie taniej wychodzi. Mi sie strasznie zaczely sypac wlosy od tabletek, do tego masakrycznie łamliwe paznokcie. powoli sytuacja robi sie opanowana. :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #403 dnia: 17 Lutego 2007, 12:21 »
Ewelinka o dobry masz pomysl nawet nie myslalam o tym :drapanie: ale faktycznie paznokcie to mi sie bardzo lamia z wlosami problemu nie mam :drapanie: a;e zawsze mozna je poprawic...a wczoraj z tymi pasemkami to bylam jakas atrakcja w zakladzie bo przychodzily same stare Panie i na wtepie mowily oooo ale wlosy tak duzo...no a kiedy miec duzo wlosow jak nie za mlodu...normalnie az smiac mi sie chcialo :skacza: ze mam wlosy

bylam na imprezie-fajnie bylo duzo nas :skacza: ale teraz musze dojsc do siebie :blant: kurcze starosc nie radosc :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

ps. obiecuje ze dzis wkleje jakies fotki :blant:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #404 dnia: 17 Lutego 2007, 12:43 »
obiecuje ze dzis wkleje jakies fotki
ja 3mam za słowo!!!! :skacza:

i ...czytam wszystko co  napisałaś :afro:  :afro:  :afro:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #405 dnia: 17 Lutego 2007, 14:16 »
hehe no witaminki pomagją bardzo - przynajmniej mnie :) dlatego polecam. czekam na fotki.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #406 dnia: 17 Lutego 2007, 19:31 »
Masz rację Ewelinko!

Ja mam coś skrzypowatego.
Chyba zaczne łykać.
I herbatkę na cerę.. Znalazłam soatnio w sklepie. Witaxa. Całkiem smaczna ;-)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #407 dnia: 17 Lutego 2007, 20:53 »
ja lykam od czasu do czasu magnez ale to bardziej na odchudzanie  :drapanie:

oki a teraz karteczka walentynkowa ktora dalam R :los:

kurcze imageshack sie zbuntowal sprobuje pozniej :drapanie:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #408 dnia: 17 Lutego 2007, 21:16 »
a karteczka sliczniusia  :skacza:

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #409 dnia: 17 Lutego 2007, 21:32 »
Tylunia az mi glupio mowic ale w tamtym roku mojemu Kochanemu dalam taka sama karteczke jest superrrrr prawda!! Co do karteczek mamy taki sam guscik  :brawo_2:  :los: a przepraszam a i sala tez nam sie podobala ;)
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #410 dnia: 17 Lutego 2007, 23:08 »
hehe no jest swietna prawda Izunia :los: jak bede mogla wkleje srodek :skacza:
wlasnei ogladalam o klinice w szczecinie co laska poszla na operacje piersi( powiekszanie) i zostala kaleka do konca zycia...prolem z wybudzeniem...jest lepiej bo reaguje na bodzce...ale wciaz jest w spiacze a taka ladna i zgrabna byla  masakra :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

a teraz czy ktos widzial ze BRITNEY JEST LYSA :szczeka: oszalalam masakra :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

aaaaaaaaaaaaaa Izunia moja mama byla teraz na ubawie w Hetmanie i bylo 124 osoby i spokojnie sie bawili :skacza:  co mnie bardzo cieszy :skacza: a i gral twoj zespol Pan Artur :los:  z zona i bardzo sie podobal :brawo_2:  :brawo_2: i chyba bede miala jego na poprawinach :afro:

takze ja jestm bardzo zadowolona :los:  :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #411 dnia: 18 Lutego 2007, 16:46 »
ale ladna pogoda tak sloneczko slicznie swieci...kurcze prawie woiosna 9 stopni i juz mam w domku 1 kwiatuszki ( przebisniegi) :blant:

oki probuje jeszcze raz nasze prezenty walentynkowe moja kartka dla R

a to srodek

bardzo mi sie podobal  :los:

i kubek ( moze tego nie widac ale jest tamnapis "chodz ! pobzykamy sobie troszeczke"

Offline froogunia

• uzależniony
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #412 dnia: 18 Lutego 2007, 17:01 »
Hej Tylunia:) A ja żadnego kubka nie widzę :(( Po opisie podejrzewam, że jest super:)

Na pazurki bardzo dobra jest odżywka Sally Hansen ...albo inny sposób to zażelowanie własnych pazurków..ale to już jest zobowiązujące :taktak:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #413 dnia: 18 Lutego 2007, 17:13 »
Hehe kubeczek bombowy :)Kubki to cos co kuchasia uwielbia:)

Offline froogunia

• uzależniony
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #414 dnia: 18 Lutego 2007, 17:38 »
Już widzę...jest bombowy:D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #415 dnia: 18 Lutego 2007, 21:51 »
dziekuje a teraz Ryska niespodzianka dostalam karteczke.... :los:

koperta

z zewnatrz :los:

:los:
karta oczywoscie byla pieknie wypelnion ale zamazalam sami rozumiecie :brewki:  :brewki:

kurcze imageshak mnie nie lubi znowu nie moge wyslac jeszcze pary fotek no coz bedzie w ratach :afro:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #416 dnia: 18 Lutego 2007, 22:26 »
tylunia, karteczki superanckie, kubek tysz  :taktak:  :brewki:
A na pazurki, idealne są odzywki z joko, można sobie dobrać do wymagań swoich pazurków, a są dużo tańsze niż sally hansen, a tak samo skuteczne, przynajmniej na moich i sis pazurkach.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #417 dnia: 19 Lutego 2007, 01:10 »
oo dzieki katarzyna jutro moze sobie cosik zakupie na pazurki :skacza:

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #418 dnia: 19 Lutego 2007, 07:41 »
tylunia, piękne karteczki:)

A kubeczek śliczny-Ja to uwielbiam różnego rodzaju kubki.Np. teraz w domku piję herbatkę z kubka Goździkowej:D

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #419 dnia: 19 Lutego 2007, 14:21 »
super gadzety  :skacza: