0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale rozumiem Wasza decyzje
szczerze mowiac nie wszystkimi dziecmi umiem sie zachwycac
Na zdjeciach super wychodzisz
carlunia napisał/a: Ale rozumiem Wasza decyzje dziekuje Carla to bardzo wazne dla mnie
a wiecie dzisiaj mam ROCZEK na FORUM
tak jak w przypadku Oli i Jagny...... już nie mogę się doczekać
dzisiaj mamy juz naklejone naklejki na butelki slubne
ttaaa... jest jeszcze tyle czasu.... Jak mnie to wkurza! Mój T nawet jeszcze garniturów nie ogladał.... no bo przecież on zdąży..... bbbbrrrrr!!!!!!!!
ps. brakuje mi tylko welonu
welon mam upatrzony
Ba..teraz to juz nie wiem czy go chce
carlunia napisał/a: Ba..teraz to juz nie wiem czy go chce a co będziesz miała zamiast?
A jesli welon to na pewno krotki i skromny bo kiecka wielka..._________________
Cytat: "carlunia"A jesli welon to na pewno krotki i skromny bo kiecka wielka..._________________oo ja tez mysle o takim za tylek tylko z lamoweczka
carlunia napisał/a: A jesli welon to na pewno krotki i skromny bo kiecka wielka..._________________ oo ja tez mysle o takim za tylek tylko z lamoweczka
Ja będę miała właśnie taki trójwarstwowy z lamówką i do pasa.
Ja jesli zdecyduje sie na welon to dlugosc do lopatek. Za tylek dla mnie za dlugi
carlunia napisał/a: Ja jesli zdecyduje sie na welon to dlugosc do lopatek. Za tylek dla mnie za dlugi woem jakie sliczne sa...ja tam zawsze chcialam welon...to tylko raz w zyciu Carla a czym rzucisz o polnocy
Jest opcja rzucania bukietem albo podwiazka
carlunia napisał/a: Jest opcja rzucania bukietem albo podwiazkaw sumie moze byc...tylko szkoda by mi bylo bukietu
No wlasnie tez mi szkoda tego bukietu.