Autor Wątek: Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)  (Przeczytany 216553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)
« Odpowiedź #3720 dnia: 22 Marca 2007, 12:04 »
ja juz sie niemoge doczekac az Marcia wróci zasypie nas info..a ja znów utone w Jej wątku :skacza:  :skacza:  :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3721 dnia: 22 Marca 2007, 22:16 »
Cytat: "tete"
juz sie niemoge doczekac az Marcia wróci zasypie nas info

dokladnie
ale karolek sliczny :skacza:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #3722 dnia: 23 Marca 2007, 00:09 »
:tupot:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #3723 dnia: 23 Marca 2007, 00:13 »
Cytat: "tylunia"
tete napisał/a:
juz sie niemoge doczekac az Marcia wróci zasypie nas info

dokladnie

heh ze tez musiala pojechac  :dno:

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3724 dnia: 23 Marca 2007, 09:11 »
ok Vall przede mna spore zadnako - jako, że opierniczałam sie wczesniej i nie jestem w temacie- postanawiam nadrobic cały wątek - a nie malo tego jest  :mdleje:

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3725 dnia: 23 Marca 2007, 10:25 »
no dobra przeczytałam i tak:
1. zazdroszczę mieszkania  w Krakowie  :los:
2. kot - marzenia mojej mamy mieć takiego,
3. wino zamiast kwiatów na slubie - super pomysł,
4. przykro mi z powodu przykrości zdrowotnych siostry i Lolka - cudny jest,
5. ty w  blond włoskach................ :brawo_2:
6. z sukienek ktore przedstawiłaś ta z koronką mi sie podobała  :taktak:
7. mąż..........hmmmm przystojniak  :brewki:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3726 dnia: 23 Marca 2007, 12:09 »
uf Vall ale sie u ciebie działo....

"Ciesze sie ze Lolek i sis czuja sie dobrze. mały rosnie jak na drozdzach.

co do butów to wez pod uwage fakt, ze suknie masz do ziemi i jak w trakcie imprezy załozysz nizsze buty to spudnica bedzie ci sie "warlac" po ziemi, a to juz nie jest wygodne a i suknie łatwo zniszczyc. co jak co ale buty na własnym slubie i weselu musisz miec wygodne, bo latac bedziesz duzo.

co do dekoracji auta, to a autopsji proponuje kremowe kokardy z czymś zielonym na klamkach i biało-kremowy (zależy od odcieni i rodzaju kwiatów) jeden bukiet na masce. ja tak miałam przystrojone auto i było i ładnie (goście mi mówili) i bardzo skromnie i minimalistyczne. I jeszcze mieliśmy tablice z naszymi imionami.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3727 dnia: 23 Marca 2007, 15:19 »
Cytat: "tete"
a ja znów utone w Jej wątku

nie martw się, zawsze ktoś ci rzuci koło ratunkowe ;)

Cytat: "Gosiaczek80"
co do butów to wez pod uwage fakt, ze suknie masz do ziemi i jak w trakcie imprezy załozysz nizsze buty to spudnica bedzie ci sie "warlac" po ziemi, a to juz nie jest wygodne a i suknie łatwo zniszczyc. co jak co ale buty na własnym slubie i weselu musisz miec wygodne, bo latac bedziesz duzo

popieram, cokolwiek znaczy słowa "warlać' ;) u nas w żargonie nie funkcjonuje..raz, suknia będzie się "warlać" po ziemi, dwa Ty będziesz "warlać" obcasami po niej :), a to może być już niebezpieczne..

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3728 dnia: 23 Marca 2007, 15:36 »
a.katarzyna,  jestem pod wrazeniem ze przeczytalas caly watek Vall :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Vallllll wracaj juz do nas :Rezyser:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3729 dnia: 23 Marca 2007, 15:50 »
:tupot:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3730 dnia: 23 Marca 2007, 21:09 »
1/ na początek -  :hello: a.katarzynko :)

2/ tete - wow jaki avatarek i o to na odel :) Jakaś Kostuchowa panna Młoda :drapanie:  :hahahaha:

Co do butow - to wiem ż emacie racje - ale gdzie ja ma sie nauczyć chodzic na spzilakch :( buuuuuu , a do tego wiem, że kazde buty mnie obgryza, jesli nie maja 2 sezonów (przechodzonych przeze mnie)....

No a tak   to I'm back :skacza:
Targi były fajne - był ruch, więc sie nie nudzialam... Bylam z kolega z pracy :) po targach zliaczylismy wizyte w Irish Pubie :taktak:  :taktak:  (tak , tak - dokladnie), potem obiad w Sphinxie, a potem z uwagi na zmęczenie piwko w pokoju hoteleowym przed tv... :hahahaha: Starość :drapanie:
Z uwagi na fakt, z epobudka była o 4 rano, a spac się połozylam ok 2..to byłam tak padnięta, ze chyba przed 22 padłam..tak mi sie wydaje, nie patrzyłam na zegar :) A w nocy ovudził mnie tv.... starsnie glosno chodzil..i byly ogloszenia matrymonialne  :taktak:  :taktak:  :taktak: Rano znowu na targi...i tak do 16, potem szofer przyjechał, zapakowalismy sie i na 20 bylam w domku :) Także nic specjalnego wam nie poopowiadam.. :ekxpert:
A. przygtował super obiad-kolacje - SPagetti - jami :brawo_2:
Cos mnie boli gardełko, a raczej drapie...boje się, ze cosik z tego moze być :drapanie: A wszystko przez ta durną podoge..wrrrr :dno:
Jutro z rańca na badanka...(krewka), a na 14 do pracy na kilka godzinek  -rozdanie dyplomów; w niedz. tez - otwarcie konferencji.
Przysżły moje ksiązki do filzofii :mdleje: 8 tomów po średnio 450 str  :mdleje: ale prezentują się "zacnie" :skacza: biblioteczka wygląda cool  :taktak:

A teraz najwięskz afrajda dla mnie - Lolek z Sis jutro wracją do Krakowa - będa na miejscu..więc... :skacza: a juz ich 2 tyg nie widziałm, tlyko fotasy :tupot:  :tupot:  :tupot:

Dobra tyle kobiałki - lece do waszych wątków... ale...coś kiepsko mi hula forum :dno:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #3731 dnia: 23 Marca 2007, 23:41 »
Cytat: "Vall"
Starość :drapanie:
 :biczowanie:  :mdleje:
Witaj emerytko  :hello:
Butki śliczne i nawet sama je zanalażłam na allegro, bo może bym sobie takie same kupiła, tylko brązowe, oczywiście na córus wesele, ale kopyto mam słoniowe, więc rozmiarków brak  :nerwus:
Lolek do schrupania - taki cudny  :brawo_2:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #3732 dnia: 24 Marca 2007, 01:35 »
Vall witaj  :hello: ale miałas nadrabiania  :mdleje:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3733 dnia: 24 Marca 2007, 09:35 »
nadrabianie w toku :) wczoraj net odmowil posłuszeństwa, a raczej froum...reszta hulala :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #3734 dnia: 24 Marca 2007, 10:41 »
Martuniu, na gardełko nie ma lepszegoi sposobu jak przepłukanie go łyżeczką wody z 20 kroplami propolisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewentualnie żucie plastra wyszorowanej i sprzon ej cytryny :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3735 dnia: 24 Marca 2007, 10:54 »
gosia_kwiecień, dzieki Kochana, zaraz zabiore sie za cytrynke, a płukanie pozniej bo musze kupic Propolis :) W sumie nie boli anginowo, tlyko drapie okrutnie i piecze - wiec kaszel +katar pewnie mnie dopadnie..ale jescze walcze :)

Rano zaliczylam labarotarium i oddalam krewke...wynik chyba wieczorem w necie..no ale mi trzeba mie cgo w pon. bo co kwartalna wizyta u gina :)

Martwi mnie tlyko to moje gardziołko - bo jutro Sis z Lolkiem wracaja, a jak bede przeziebiona, chora do dupa zbita :dno: nie moge ich narazac, tym bardziej że maly jescze na nic nie szczepiony :drapanie:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #3736 dnia: 24 Marca 2007, 11:34 »
tak  to I'm back

:hello:  :skacza: wiemy, że dobrze się bawiłaś, ale cieszymy się, że już jesteś z nami  :przytul:

Przysżły moje ksiązki do filzofii :mdleje: 8 tomów po średnio 450 str :mdleje: ale prezentują się "zacnie" :skacza: biblioteczka wygląda cool :taktak:

no no wyobrażam sobie - takie księgi  :mdleje: żeby Ci tylko półka się nie złamała pod ich ciężarem  :hahahaha:

wiec kaszel +katar pewnie mnie dopadnie..ale jescze walcze

walcz z przeziębieniem  :boks_4: walcz i nie daj się

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3737 dnia: 24 Marca 2007, 12:01 »
:przytul:  :skacza: no juz jestes! :D

kuruj się kuruj bo faktycznie Loluś jest delikatny i lepiej nie ryzykować...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3738 dnia: 24 Marca 2007, 19:05 »
No i musiałm byc dzis w pracy na kilka godzinek..wrrrrr.... jutro to samo...wrrrr :dno:
Powiem wam w tajemnicy że coraz bardziej mam dośc mojej szefowej.... wrrrrrr :dno: wredne babsko, ktroe zyje tlyko rpaca i w glowie nie mieści sie jej, że zarowno ja jak i mój kolega mamy zycie poza pracownicze.  :popija: Ale mnie rozeźliła.... no i tak jak wahalam sie, czy brac urlop ktory mi rpzysluguje na przygotowanie do oborny tak dzis wiem, ze na 100% wezme..i ja zlejej cipłym.... z góry na dół..... :hahahaha: ale będzie wkurzona już to widze, ale usawa jest po mojej stronie :) i powiem wam, ze cieszy mnei fakt, z ejak juz bed epo wsyztskich nieprzymnościach związanych z obroną...mam nadzieje, ze uda sie mi cos znaleśc fajnego dosc szybko...i poprstu ja oleje....oby to bylo jeszce przed slubem :)
Miałam w planie ją zapraszac...ale dzis ...póki co jest na czarnej liście!! :drapanie: Zobaczymy... dziś sie dowiedziałam..jak uslsyzął ze ledwo mowie - ze bartdzo kiepski moment sobie wybralam na chorobe - to ja do niej, z ena l4 sie nie wybieram..a ona no mam nadzieje :mdleje: Potem mowie, ze w pon. żadnych nadgodzin dla mnie niech nie planuje bo mam wizyte u lekarza, gina o 18.... a ona na to 'ja to sie boje tych towioch lekarzy pewnie znowu cos znajdą"...i to nei ze współczuciem tlyko z wyrzutem, ze sie  wybieram :dno: a na koneic rzucila - pamiętajcie tlyko, ze w przysżla sb i niedz tez pracujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dno:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3739 dnia: 24 Marca 2007, 19:17 »
o dzizes.. to tekstem walnela.

wspolczucia! stara panna jakas czy co??

przyznam sie szczerze ze tez czesto dlugo pracuje ale weekendy staram sie miec wolne.. no i na pewno nikogo nie bede przetrzymywac dluzej jezeli ma jakas umowiona sprawe! to juz jest zlosliwosc.
poza tym co ona tym osiagnie.. motywacja spada do 0 w takiej amosferze..

wytrzymaj Martus do obrony .. nie sluchaj jej gadania i tyle a pozniej wiesz.. ;)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #3740 dnia: 24 Marca 2007, 19:26 »
Martus: pociesze Cie, ze tez mialam taka szefowa, ktorej sie w glowie nie miescilo, ze poza praca istnieje inny swiat i kazdy ma swoje zycie. Codziennie musialysmy zostawac po godzinach, nikt za te nadgodziny nam nie placil, tak samo za soboty. Tamta pani nie byla stara panna tylko rozwodka. Dla niej jej firma to bylo cale zycie. I niech jej bedzie. Takiego szefa nikomu nie zycze :popija:
Cytat: "rajdowka"
wytrzymaj Martus do obrony .. nie sluchaj jej gadania i tyle a pozniej wiesz.. ;)

Dokladnie. Najlepiej jednym uchem wpuszczac a drugim wypuszczac..tyle, ze ja tak nie umiem :mdleje:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3741 dnia: 24 Marca 2007, 19:28 »
Cytat: "rajdowka"
stara panna jakas czy co??

ma małza - ale jakbyście go widziały - takie masakrycznie ciepłe kluchy - taki szwedający sie ciapciuś...ona HELGA :) doslwnie i w przenośni  -z wyksztalcenie garmianistka, włosy mocno w supełek nad karkiem  - zawsze tak samo - w dupe wlazi bossom... nam sie przymila...ale ewidetnie widac, ze nie radzi sobie sama ze soba :) Taka rycząca 40-tka, bez dzieci.... jelsi nie jest w pracy to siedzi w domu w kuchni i z niej nie wychodzi..(tak mowi sama), mąz nawet kanapki sam nie zorbi sobie... Mam wrażenie ze swoje frustracje przenosi do pracy, poza tym - zyje praca i wydaje sie jej ze my tez powinnismy :tupot: Ja rozumie szanowac prace, robic co do ciebie nalezy jak najlpeiej potrafisz - ok...ale nie zbey np przez jej zapominalstwo, leserstwo my obrywamy, albo musimy odwoływac plany bo ona sobie cos przypomni w ostatniej chwili...a laury oczywiscie zbiera nie team tlyko ONA.... i nie raczy nawet podziekowac...a szczerze mowiac wie o marketingu tyle co nic.... :dno:

Na pocztaku - bylismy samodzilenymi -r zjamowlaismy sie marketingim, promocja..i podlegalsimy bezposrendio pod najwzysze szewostwo - pracowalo sie cool.... ona byla w tym czasie podelgłą jednemy kolesieowi (jescz egorszy od niej)...i pracowała w dziale wspólpracy z zagranicą. W ramach roznych roszad..i z jakis "dziwnych ' powodów - zabrano ją stamtąd i zrobiono z niej nasza szefową. Zero pojecia o czym kolwiek..sami i tak odwalmy działke promocyjn-marketingową.... no ale kierownicze stanowisko, kasa lepsza (ma dobrze, i robi wsyztsko zbey sie nic nie zmniło - nie w glowie jej prosic bossów o coskolwiek dla jej podwładnych), jest z jakis powdów w 1 lidze u szefów (chyba z uwagi na nasza dobrze wykonywaną prace), a nas kompeltnie nei sznauje i znami sie nie liczy!! Udaje przyjaciólke..na ty, kawka, etc..a co chwile wychodzi z niej wredna .........

Sorki,ale musiałam to z siebie wyrzucić  :taktak: Już mi lepiej  :skacza:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3742 dnia: 24 Marca 2007, 23:27 »
nie zazdroszcze szefowej znam takie babska straszne sa bo raz sie przymilaja a doope obrabiaja jak sie tylko czlowiek odwroci :dno:
trzymaj sie a jak gardziolko :drapanie:
ciekawa jestem jak ona by umierala gdyby u niej cos lekarze wykryli :drapanie:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #3743 dnia: 25 Marca 2007, 00:26 »
Ja znam dobry sposób: tak mówi moja koleżanka: olej ją ciepłym moczem.....(takie głupie, ale podobno skuteczne) :)
Asia i Tomek

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #3744 dnia: 25 Marca 2007, 00:28 »
ooo, nie doczytałam opowieści, ty Vall już widzę znasz ten pomysł.... fajowo  :brawo_2:
Asia i Tomek

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3745 dnia: 25 Marca 2007, 01:32 »
vallus :przytul: nie martw sie helga, niestety wiekszosc z nas ma szefow a wiadomo boss nie czlowiek, moj jest niby ok ale ma humory gorzej niz kobieta na menopalzie czasem mowi do mnie pet, a na nastepny dzien warczy jak burek podworkowy, rece opadaja  :mdleje: ale jeszcze tylko tydzien i bye bye i niewiadomo jaki straszny potwor bedzie na mnie czekal  :drapanie:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3746 dnia: 25 Marca 2007, 03:12 »
jest coś gorszego od wrednego szefa..wrednych dwoch szefów  :pogrzeb:  wiem, bo doswiadczam  :mdleje:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3747 dnia: 25 Marca 2007, 10:03 »
Dzięki dziewczynki za tak liczny odzew :)

Cytat: "asiaItomek"
ty Vall już widzę znasz ten pomysł.... fajowo

heheheh :) znam, znam  :skacza:

raz sie przymilaja a doope obrabiaja jak sie tylko czlowiek odwroci

dokładnie  :tupot:
Cytat: "irishania"
niestety wiekszosc z nas ma szefow

no niestety  :mdleje:

a jak gardziolko

no niesttey gorzej..tak mnei drapie, ze mam ochote sie podrapać w szyje, to smao z uszami.... no i już 'szczekam" nie ciekawie..ale kuruje sie, kuruje.... i tak sie zastanwiam..Sisi cche zbeyśmy dziś wpadli, ale nie wiem czy powinam..a moz ejak nie bede się zblizac do Lolka  :drapanie:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #3748 dnia: 25 Marca 2007, 11:56 »
Ah Ci szefowie.... Wiem cos o tym - a te Helgi to sa najgorsze....Pewnie w domu siedza pod pantoflem, a w pracy sie wyzywaja pozniej....

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #3749 dnia: 25 Marca 2007, 12:50 »
Vall jeja tą Twoją szefową to nic tylko kopnąć w jej helgowate zrzędne doopsko i niech leci w kosmos :pogrzeb:

No i jak walczysz z tym choróbskiem? Medykamenty jakieś bierzesz? Z Lolkiem no to ja nie wiem  :drapanie: niby jak nie będziesz podchodzić to powinno być ok, ale czy wiruski się nie będą w powietrzu kręcić? :drapanie: