0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a jak wy Boryska obcinacie?? zdradz technike - nozyczkami
akurat w tmy cyklu bylismy ostrożni
Vall GRATULUJE !!
Idz do lekarza-potwierdz ciaze
no dziekuję, ale poki co jestem w szoku i nie umię sie jescze cieszyć - chyba jestem przerażona bardziej
Tak Wam bylo pisane dlatego dacie sobie rade.
dałabys rade jutro isc do lekarza ??
pracę jakąś znajdziesz,
Teraz jesteś przerażona ale jestem pewna że lada dzień będziesz się niemiłosiernie cieszyć
tak zrobie...moja sis jest umówiona na 19.20..wiec albo wleze razem z nią..albo za nią.. jesli okaze się ze nie ma już miejsc...
wszystkie starajace sie dziewczyny - nie znacie dnia ani godziny
Slubik za 5 miesiecy - brzuszek nie bedzie jeszcze zbyt duzy wiec tym tez si enei martw.Jedynie kiecunie trzeba bedzie ciut poszerzyc.
Dzis 1 kwietnia
Antalis napisał/a:Dzis 1 kwietnia hehe to samo pomyslałam
Cytat: "Antalis"Slubik za 5 miesiecy - brzuszek nie bedzie jeszcze zbyt duzy wiec tym tez si enei martw.Jedynie kiecunie trzeba bedzie ciut poszerzyc. tak myslisz, bo własnie myślimy czy nie przełożyć (p.s. termin porodu miedzy 7-10 grudnia)
Teraz macie zajaczka a potem bedziecie miec Mikołajkowy prezent _________________
Ale jak była na zdjęciu miar to mówiły ze nie kazdy model sukni da się rpzerobic..
No faktycznie - nie pomyslam w ten sposób
nie pamietam kiedy maluch sie urodzil
Lolek bedzie miał kuzyna lub kuzynkę
ja sama choc staralismy sie o maluszka to po zobaczeniu wyniku bylam przerazona i jakos to do mnie nie docierala.
Boje sie czy maluszke bedzie zdrowy, czy mu nei zaszkodziłam, a jelsi jest ok, to czy go donosze...jakos mam same czarne wizje
Boje sie czy maluszke bedzie zdrowy, czy mu nei zaszkodziłam, a jelsi jest ok, to czy go donosze...jakos mam same czarne wizje...
Takze mam nadzieje ,ze to nie zart prymaaprilisowy
teraz zadbaj o sibie, a wszytko będzie ok..nie jestes sama..
skoro to nie żart, to GRATULACJE
A narzeczonemu juz powiedzialas?
Vall, gratuluje z calego serca
Jagna77 napisał/a:Takze mam nadzieje ,ze to nie zart prymaaprilisowySadze ze to nie jest temat do takich zartow - licze na to ze Vall jako dorosla osoba nie zrobialby nam tego.