Autor Wątek: Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)  (Przeczytany 217281 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)
« Odpowiedź #4020 dnia: 1 Kwietnia 2007, 18:50 »
Cytat: "rajdowka"
p.s. naprawdę nie chcesz powiedzieć rodzicom?

No właśnie  :drapanie:
Mogłabyś zrobic super niespodzianke na świeta :D
I tak się dowiedza i tak !
Tak wiec mozesz wymyślec cos super :D
Np dac rodzicom koszyczek a w srdku wsród jajeczek bedzie mała dzidzia :D

Albo na pisance , którą dacie rodzicom napiszecie ze zostana dziadkami :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #4021 dnia: 1 Kwietnia 2007, 18:54 »
Taka cudowna wiadomość!
:przytul:

będziesz miała dr i znajdziesz coś w dydaktyce

no ale czy ktoś zechce mnie z fasolka - wiem, ze nie musze mowic..ale to bedzie nie fair :drapanie:

naprawdę nie chcesz powiedzieć rodzicom?

to nie ze nie chce - boje się ich reakcji - śmieszne w moim wieku - ale teraz bez pracy :( ...wiem, ze dr bedzie spełeniem marzen mojego taty... Najgorsze jest to, ze wszytsko tak naraz na mnie spadlo... ehhhhhhh - widac musiało tak być !

Obawiam sie, że zycie samo beze mnie zweryfikuje równeiz to kiedy rodzice sie dowiedza....ZOBACZYMY!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4022 dnia: 1 Kwietnia 2007, 18:57 »
Cytat: "ela"
Mogłabyś zrobic super niespodzianke na świeta

teraz to wydaje mi sie za wczesnie - teraz jesli jutor sie potweirdzi jest 4 tc i 1 dzien... wiec jescze jakies 2 znaim serduszko sie zobaczy itd...wole tak czy siak nie zapeszac..i poczekac jak wszytsko bedzie dobrze sie ukladac z maleństwem :drapanie:

Ale nie mowie na 100% nie - obaiwam sie ze bed emiala bardzo zszaragne nerwy..i mzoe cos nie pójśc po moejje myśli! :mdleje:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #4023 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:04 »
No prosze jakie mam zaleglosci w wateczku Kochana gratuluje dzidziusia...glowka do gory wszystko sie ulozy najwazniejsze jest Wasze zdrowko!!!Kochana wszystkiego dobrego Wam zycze!!!!

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #4024 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:13 »
no, nadrobiłam:)  Valluś.... jeśli nie wkręcasz, to GRATULUJE SERDECZNIE KOCHANA !!!!! :uscisk:
Asia i Tomek

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4025 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:18 »
Cytat: "Vall"
Ale nie mowie na 100% nie - obaiwam sie ze bed emiala bardzo zszaragne nerwy..i mzoe cos nie pójśc po moejje myśli!

no wlasnie dlatego masz o siebie dbac i nie myslec o niczym zlym!  :przytul:

no ale czy ktoś zechce mnie z fasolka - wiem, ze nie musze mowic..ale to bedzie nie fair  

Martus.. ja wierze ze na uczelniach maja inne podejscie.. to jest inny rodzaj pracy i mysle ze nie bedziesz miala problemu! naprawde.. jakos tak mam przeczucie ze cudownie Ci sie wszystko ulozy! tylko troszke w siebie uwierz!  :przytul:

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4026 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:18 »
wole tak czy siak nie zapeszac..i poczekac jak wszytsko bedzie dobrze sie ukladac z maleństwem

Ale czemu ty wogóle takie mysli do siebie dopuszczasz ?  :boks_4:  Bedzie dobrze i już !!!!!!!!
Serduszko już bije , a dzidzia ma milimetr :D

..........Początek. W czasie, kiedy Ty przyzwyczajasz się do uczucia ekscytacji związanej z faktem bycia w ciąży, rodzące się w Tobie nowe życie rozwija się już bardzo intensywnie. Zapłodnione jajo zagnieżdża się w ścianie macicy, gdzie od tej pory trwać będzie szybki proces rozwoju. Po zagnieżdżeniu, jajo dzieli się na warstwy komórek i oficjalnie staje się embrionem. Powstałe warstwy komórek przekształcą się w poszczególne części ciała Twojego maleństwa, takie jak układ nerwowy, szkielet, mięśnie i organy

Łożysko. . Zaczyna się kształtować łożysko, organ w swoim kształcie przypominający dysk, który stanowi łącznik pomiędzy Twoim układem krążenia a embrionem. Łożysko przyczepia się do ściany macicy w miejscu zagnieżdżenia zarodka. Z jednej strony łożyska wybiega pępowina. Płyn owodniowy, który przez cały okres ciąży otulać będzie Twoje maleństwo, zaczyna wewnątrz łożyska tworzyć otaczający embrion worek, nazywany błonami płodowymi.......
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4027 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:19 »
Vall,  :przytul:  gratuluje cudownej wiadomości!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4028 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:26 »
ela,  :przytul:
Cytat: "ela"
Bedzie dobrze i już !!!!!!!!
 :uscisk:

ja wierze ze na uczelniach maja inne podejscie
mam przeczucie ze cudownie Ci sie wszystko ulozy! tylko troszke w siebie uwierz

Dziękuję Karolinko :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4029 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:26 »
Anusia-szczecin, THX :uscisk:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #4030 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:35 »
[shadow=red]MARCIA[/shadow] ja Cię przepraszam..przez to zamieszenia dopiero teraz doczytałam!!!!gratuluje :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
bardzo bardzo bardzo się ciesze!!!!!!!!!!!!Ja wiem że teraz miliony mysli Ci krążą po głowie-ale wszystko się ułozy-macie siebie-macie Dzidzie!!!!!!! :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
naprawde dostaliscie mały CUD od życia-Wasz mały-wielki CUD :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4031 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:38 »
tete,  :przytul: Pieknie napisałas  :przytul: dziękuję  :uscisk:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4032 dnia: 1 Kwietnia 2007, 19:43 »
Cytat: "tete"
bardzo bardzo bardzo się ciesze!!!!!!!!!!!!Ja wiem że teraz miliony mysli Ci krążą po głowie-ale wszystko się ułozy-macie siebie-macie Dzidzie!!!!!!!                    
naprawde dostaliscie mały CUD od życia-Wasz mały-wielki CUD

:taktak:  :taktak:  :przytul:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #4033 dnia: 1 Kwietnia 2007, 22:47 »
ja wierze ze na uczelniach maja inne podejscie

rajdowka napisał/a:
mam przeczucie ze cudownie Ci sie wszystko ulozy! tylko troszke w siebie uwierz

Dziękuję Karolinko

hmmm dwie kwestie - rajdoweczka ma racje - inna postawa srodowiska naukowego  :los:
hmmm poza tym jesli nikt nie zapyta - a pytanie o ile nic sie nie zmienilo nie jest zgodne z prawem - to po co mowic? wiem bycie fair jest wazne - ale czasem racjonalizm wazniejszy  :brewki: no i ochrona wlasnych interesow oczywiscie :blant:
wiem wiem brzmi jak z machiavellego racja stanu itp ale przemysl czy bycie 100% ucziwa w tej kwestii bedzie dla ciebie korzystne?? :drapanie:

trzymam kciuki za ciebie kochana  :los: za male szczescie kielkujace w sobie  :los: trzymaj sie cieplutko  :przytul:  :przytul:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #4034 dnia: 2 Kwietnia 2007, 00:03 »
Martusiu kochana  :skacza: G R A T U L A C J E  :skacza:
To cudowna wiadomość - szczęscie wielkie zamieszkało w Tobie  :skacza:
Niczego sie nie bój - na dziecko nie ma złych momentów, nowe życie musi tylko cieszyć, a szczególnie u dwojga kochających sie ludzi - przeciez to owoc Waszej miłości, Waszej namiętności  :przytul:  :przytul:  :przytul:
Dzieci rodza sie i chowają w każdych warunkach, w czasie wojen i w ogromnej biedzie, u zupełnie samotnych kobiet, które na nikogo nie moga liczyc - Ty masz kochającego Cie mężczyzynę, na pewno cudownych rodziców, oparcie siostry i nas tu wszystkie bez wyjątku, bo każda życzy Ci, byś szczęsliwie przebrnęla te 9 miesięcy stanu "błogosławionego", a potem cieszyła sie z macierzyństwa, które mimo że przynosi troche trosk, to jednak daje mnóstwo radości i szczęścia  :przytul:
Lolek dostarczył Ci tyle wzruszeń - teraz będziesz miała swojego "Lolka"  :przytul:

Jesteś dzielną dziewczynką i z wszystkim sobie doskonale poradzisz  :serce:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4035 dnia: 2 Kwietnia 2007, 02:26 »
Gratuluję Marta, ze szczerego serca...

...u mnie zakończył się pewien etap...

Będziesz wspaniałą mamą i żoną, jestem tego pewna :dzidzia:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #4036 dnia: 2 Kwietnia 2007, 03:12 »
Vall tylko ty i nikt inny nie potrafi tego zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dwa dni, dwa dni!!!!! nie czytralam twojego watku, juz tu sie chce rozpisywac na temat bossa i ze rzucic powinnas w cholere ta robote co ci tylko skrzydla zwiazuje a tu prosze, jakies zdjecie z dwoma czerwonymi kreskami :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  i co to ma byc :drapanie: ja jestem fanka nr 1 sex and the city ale jakos nie doswiadczona w tego typu sprawach, ze niby co???? a potem o jakiejs fasolce wszyscy pisza :drapanie:
 :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
wychodzi na to ze Vallus bedzie miala male vallatko :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
o prace sie nie martw, dobrze zrobilas(mowie ci to ja, co sama rzucila dobrze platna prace bez powodu-niby ze malo ambitna byla)jestes mloda, zdolna, ambitna zycie dopiero sie dla ciebie zaczyna.Nie warto sie dusic gdzies gdzie zmiarzdza ci idealy i marzenia,spokojnie znajdziesz cos innego masz pol roku zanim bedzie wszystko "widzialne"a poza tym nie wszyscy podchodza do maciezynstwa jak do patologii :taktak:

a ze zdenerwowana jestes, kurcze kto by nie byl, nie spodziewalas sie ze tak szybko, ale przeciez spodziewalas sie ze kiedys i jak mowi Kllusia dzieci rodzily sie w gorszych czasach i warunkach.Martus masz wszystko, kochajacego mezczyzne u boku, dowod waszej milosci rosnacy w Tobie, kariere rozwijajaca sie jak czerwony chodnik na wejscie do gali oskarowej, troszke cierpliwosci i oskar tez bedzie :los:
Gratuluje ci z calego serca i ciesze sie ze powiedzialas nam o swoim szczesciu  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4037 dnia: 2 Kwietnia 2007, 08:50 »
Witam Kochane w poniedziałek.... Kllusia, ANeczka  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Byłam rano na becie w południe wynik - i zobaczymy :drapanie: jelsi bedzie positiv...to dzownei do lekarki czy jest sens zebym przychodziła czy poradiz mi telefonicznie co moge co nie..z mojej małej apteczki :drapanie:

Bardzo kiepsko spałam.... nerwy.., do tego samrki wróciły z wilekim hukiem, po za tym cłay czas czuje brzuch jak na @ i biegałam sprawdzac..ale nic...
Pani w Labolatroium pobierając mi krew zapytała "to co trzymamy kciuki". a ja odp. "sama nie wiem" :drapanie:

Ehhh...jeszce 3 godzinki .... :tupot:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4038 dnia: 2 Kwietnia 2007, 08:53 »
Martus  :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4039 dnia: 2 Kwietnia 2007, 08:58 »
A co do ślubu - to jesli potwierdzi się nowina z wczoraj to termin pewnie zostanie, ale charakter imprezy się zmieni... mała, skormna  - tylko rodzice i świadkowie... Szkoda pieniędzy - te przydadzą się na inne sprawy. Poza tym jesli sie potwierdzi to bedzie to 6 miesiąc... kto wie jak sie bedziemy czuli...

Ehhhhh  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4040 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:02 »
A co do ślubu - to jesli potwierdzi się nowina z wczoraj to termin pewnie zostanie

:brawo_2:

Poza tym jesli sie potwierdzi to bedzie to 6 miesiąc... kto wie jak sie bedziemy czuli...

Martus, moja kumpela w 5-6 miesiącach wyglądała kwitnąco! już była po tym "złym samopoczuciu" :D
Poza tym jeżeli się potwierdzi będziesz miała Malego Strzelca a one sa fajowe :D
Głooowka do gory  :przytul:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #4041 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:25 »
Martuniu kochana co za wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję, to przezde wszytskim, zobaczysz, jacy bedziecie szczęsliwi!!!!!!!!!!!!!!!
Minie pierwszy szok i szczęscie do was dotrze, a jak się już Dzidzia urodzi, to szczęscie stanie się megaszczęsciem!!!!!!!!!!!!! Zobaczysz tak mają wszyscy, oczywiście normalni, a Wy jesteście przecież normalnymi, czyż nie ;) teraz się obawiasz swoich uczuć, ale nie martw się, o nie zadbają szybciutko twoje hormony i instynkt, jak u wielu wielu innych ludzi :)
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisała Klusiunia, bardzo mądre rzeczy :) !!
Papierochy rzuc precz i koniecznie idź do lekarza w sprawie wwzytskich leków, co do szczepienia, to ja jestem w tej wiedzy na bieżąco bo z piatku: szczepienie przeciw żółtaczce nie szkodzi dziecku :)
W piątek szczepiłam się na różyczkę, więc p doktor mnie bardzo przestrzegała przed ewentualną ciążą przez 3 miesiące, natomiast radziła mi też doszczeopineinie się na żółtaczke i powiedziała, że to szczepinei nie koliduje z ciążą i można je zrobić w każdej chwili, a poleca, bo przecież szpital mnie czeka
Jeszcze raz Ci napiszę, ze bardzo ale to bardzo się cieszę :) :) :) I gratuluję :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4042 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:33 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
Jeszcze raz Ci napiszę, ze bardzo ale to bardzo się cieszę    I gratuluję

:przytul:  :przytul:  :przytul: ale poczekajmy do południa i wyników bety  :tupot:

szczepienie przeciw żółtaczce nie szkodzi dziecku

no to przynajmniej tutaj ulga :)

Papierochy rzuc precz

no of course - od razu posżły w kosz !

koniecznie idź do lekarza w sprawie wwzytskich leków

jak tlyko beta potwierdzi to ide wieczorem!

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4043 dnia: 2 Kwietnia 2007, 09:57 »
Czekamy  :tupot:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4044 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:04 »
Oh - wałsnie nasza Kochana Andzia  :przytul:  :przytul:  :przytul: poprawiła mi humor  :tupot:

Dowiedizała sie od sowich kadrowych, ze w wyapdku gyd dowie sie ktoś o ciązy w okresie wypowiedzenia (własnego czy nei nie ma znaczenia) - moze skierowac do kadr pismo (Andzia mi przesle takowe w najbliższych dniach jak bedzie konieczne) wraz z zaświadczeniem od elkarza i wtedy uniwaznione zostaje wypowiedzenie :) A ja moge wziąsc L4... Ehhhh  - skoro tak jest, to jesli  beta potwierdz - chyba mogę zacząc się cieszyć choc trochę :drapanie:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #4045 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:11 »
:skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:

MARTUNIU !!!!!

G R A T U L A C J E

:skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
Marcia wiesz jak mocno i z całego serca życzę Wam tego Maleńkiego Szczęścia. Głowa do góry !!!
Co do wypowiedzenia to pomogę jak tylko będę mogła, ale jestes na wygranej pozycji :)
Pamiętaj, że pozytywne myslenie to połowa sukcesu, a Ty przecież jestes optymistką na maksa i TEN na górze wie co robi :) :) :)
Dzis jest 2.04 piekna (bo ON napewno bedzie świętym) choć smutna dla nas Polaków data... a Ty w tym dniu możesz dowiedzieć sie o cudzie nowego życia, Waszego szczęścia !!!!!!
Martuniu czekam i pamietaj że służe pomocą i jestem jakbys potrzebowała :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4046 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:15 »
Cytat: "AndziaK"
pamietaj że służe pomocą i jestem jakbys potrzebowała

:przytul:  :przytul:  :przytul: nawet nie wiesz jak już mi pomogłaś  :przytul:

Cytat: "AndziaK"
mocno i z całego serca życzę Wam tego Maleńkiego Szczęścia.

Dziekuję :Zakochany:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4047 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:19 »
ktoś mnie uprzedzil! :D  :skacza:

wlasnie tez rozmawialam dzisiaj z szefowa HR w tej sprawie  :los:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4048 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:21 »
rajdowka,  :przytul:  :przytul:  :przytul: i tez mówila tak   samo :hahahaha: ??

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #4049 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:24 »
Martuniui kochana, ja mniej więcej wiem jak się czujesz, bo ja się czułam podobnie w ubiegłym cyklu, jedyna różnica w naszej sytuacji to taka, ze ja już jestem mężatką, a Ty dopiero niedługo nią bedziesz ;)
W każdym razie podobnie jak Ty nie mam pracy ( bo dojazdy na studia co 2 tygodnie do szczecina), kończę studia, jakis remont w planach, ze zdrowiem jedna niewiadomam była bo z wyników wyszło,z e różyczki nie miałam, plus ząbek do stomatologa, z wizyta zwlekam, bo mnie nie boli, poza tym to ósemka, ale plomba wypadła i dziura taka że hej ;), jedyna różnica między nami to taka, ze wszystkie inne pozostałe wyniki miałam superos, bo wyszło, ze wszędzie środki normy, jedynie przed ciążą trzeba ten zabek zrobic i w ogóle u stomatologa się pojawić no i się zaszczepić na tę różyczkę.
No i do czego zmierzam, okazało się, ze @ mi się spóźniała, gdzie ja zawsze zegarek moge nakręcać, bo zawsze 28 dni, sobota 11.30 ;), a dodatkowo ten cykl to taki zwariowany, ze nie zauważyłam u siebie owoulacji, gdzie tez zegaerk można nakręcać i objawy wszystkie ;)
W 5 dni po terminie zrobiłam betę, miałam podobne wątpliwości, choc być może mniejsze od Ciebie,  pierwszy raz odebierałam takie badania i nie wiedziałam, jak interpretować takie wyniki, w kazdym razie odbieram, a tam wynik : środek normy :)  
w szoku byłam kompletnym, bo na 99,9% nie było możliwości zapłodnienia: terminy podejrzane to moje pobyty w szczecinie, a poza tym mój M miał taki zapieprz w robocie plus jeszcze dodatkowo doszły Mu studia na które się zapisał, ze normalnie możliwości nie było ;), bo padał na pyszczek już o 22.00 i zanim wróciłam z łazienki, to On już chrapał ;) ale z drugiej strony jakiś tam seksik był, nie powiem parę razy ;)
W każdym razie przypominam sobie to uczucie kompletnego niedowierzania, ze to tak łatwo zajść w ciążę i nic nie czuć ;) A przy tym ta euforai, jednak ja pragmatyczka, stwierdziłam, ze niech mi to ktoś zinterpretuej, panie z laboratorium: że jestem,
ale ja nadal niedowiarek poleciałam do gina, a tam niestety poinformowała mnie p. doktor, ze nie jetsem, bo licza sie wyniki ponizej, gdzie jest opis z tygodniami, a ten środek normy to jets dla zdrowej "nizaciążonej" kobiety i moj wynik jest niższy.
Finał był taki, ze @ przyszła w sobotę o 11.30 ;), ale równo 7 dni po terminie, natomiast ten cykl jest ok, owulacje przechodziłam modelowo ;)

W kązdym razie do czego zmierzam, otóż ja koniec końców byłam rozczarowana,z e nie jestem w ciąży ;), mimo, ze być może musiałabym wziąż dziekankę i o rok później się bronić, bo nie mogłabym jeżdzic w takie dalekie podróże co 2 tyg

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)