0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a na slubie bedziesz wygladala cudownie!!!! i jeszcze z takim malenkim cudem w brzusiu.. szok..
Wy to potraficie poprawić humor...
Kurcze rodzicom to chyba będę musiała powiedziec wcześniej
Musze chyba w święta
Będzie Strzelec Vallusiowy To najlepszy znak pod słońcem he, he - bo ja tez Strzelczyk
Ale bedzie szczęścia, łez wzruszenia i gratulacji
pisalas Martus o tym co lekarz mowil ze mozesz miec problemy itp... a tu zobacz! ha!
dokładnie - przewrtonośc losu
obyś miała rację!
A tak w ogóle to kiedy Martus dzieci rodzić - na emeryturze
A jak wygląda kwestia toxo?
Vall - jakiego masz nicka na 28dni?
A na której dawce szczepionki przeciw WZWB byłaś?
dużo ciąż dookoła, więc nie wiadomo kiedy na mnie padnie
Sama kiedyś po prostu chciałabym "wpasć"
A na której dawce szczepionki przeciw WZWB byłaś? Ja się planowałam zaszczepić i pewnie w niedlugim czasie rozpocznę kurację, bo w sumie jakoś tak bardzo dużo ciąż dookoła, więc nie wiadomo kiedy na mnie padnie
Za dlugo jzu z kocurem rpzebywam, chorowałam i mam przeciwciała
Dla ochrony przed wypowiedzeniem lub rozwiazaniem umowy o prace w okresie ciazy nie jest istotny termin przedstawienia zaswiadczenia lekarskiego o ciazy, lecz wylacznie obiektywny stan rzeczy w chwili wypowiedzenia badz rozwiazania umowy o prace (wyrok Sadu Najwyzszego z 15 stycznia 1988r. I PRN 74/87)
Beth napisał/a:Sama kiedyś po prostu chciałabym "wpasć"przedślubem czy po bo z tegoo co wiem, to jesteś przeciwniczką brzuszka przed ołtarzem
a naszym zadaniem jest modlić sie aby Niunia była zdrowa, a Martunia spokojna przez całe 9 miesiecy
to ja Ci wysłałam pw na 28dni.pl