Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90215 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #1440 dnia: 12 Kwietnia 2007, 22:35 »
och carluniu  :przytul:  :przytul:  :przytul:
przykro slyszec ze dorosli ludzie a tak sie zachowuja  :mdleje:
nie martw sie - ulozy sie jakos  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1441 dnia: 12 Kwietnia 2007, 22:36 »
Cytat: "_kasiek_"
nie martw sie :)

Staram sie to olac. W sumie najwazniejsze dla mnie osoby na moim slubie beda. Najbardziej mi zalezy na moim mezu(bedzie na pewno :skacza: ) i moich rodzicach. Reszta moze nie istniec. Jak mam miec wokol siebie osoby, ktorym bardziej zalezy na zdaniu innych niz na moim to niech spadaja. Dam sobie rade bez nich. Ale plazem tego nie puszcze i im to wypomne. A ze mna lepiej nie zadzierac bo jestem baaaardzo pamietliwa :boks_4:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1442 dnia: 12 Kwietnia 2007, 22:39 »
Cytat: "megan"
och carluniu :przytul: :przytul: :przytul:
przykro slyszec ze dorosli ludzie a tak sie zachowuja :mdleje:
nie martw sie - ulozy sie jakos :przytul: :przytul: :przytul:

Dziekuje, ze ze mna jestescie :przytul:  :przytul:  :przytul: Bez Was to bym juz dawno chodzila w malo twarzowym kaftaniku z wiazanymi na pleckach rekawkami :drapanie:
Moja mame to chyba w ramki oprawie, ze jakos to wszystko znosi. Dzis sobie wymyslilismy ze na nastepne swieta wyjedziemy. Ja i moj maz z moimi rodzicami. P. pojechal do swoich rodzicow i wychwala pod niebiosa moich rodzicow. Ciesze sie strasznie, ze tak go moi rodzice polubili i on ich lubi :los:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #1443 dnia: 12 Kwietnia 2007, 23:09 »
uuuffff... carlunia, przebrnęłam (ale się przyznam, że troszkę skakałam- za dużo pościaków do nadrobienia)ale wiem najważniejsze:
-suknia piękna
-mąż przystojny
-Ty- bardzo ładna kobietka
-babcia- przsadzona :(
Walcz o swoje i nie daj sie, nie zapraszaj jakis nieznajomków :)
Asia i Tomek

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1444 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:05 »
Asia: zdaje sobie sprawe, ze duuuuzo wody by uplynelo zeby to wszystko dokladnie przeczytac. Niedlugo pokusze sie o male podumowanie ze zdjeciami w jednym miejscu bedzie wszystko i na pewno bedzie latwiej ogarnac :taktak:
Cytat: "asiaItomek"
-suknia piękna
-mąż przystojny
-Ty- bardzo ładna kobietka

Dziekujemy :uscisk:
Cytat: "asiaItomek"
babcia- przsadzona :(

Posiedzialam na forum i juz mi lepiej. Balsam na moje rany ;) A co do obcych mi ludzi: nikogo wiecej zapraszac nie zamierzam. Wstyd by mi bylo nawet przed moim mezem bo co to za rodzina, ze ja jej nie znam?? Dla mnie to co najmniej dziwne, ale moja przemadra babcia tak dbala wlasnie o kontakty z rodzina, ze nie mialam okazji ich poznac. I moim kosztem tego naprawiac nie bedzie :]

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1445 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:10 »
A co do obcych mi ludzi: nikogo wiecej zapraszac nie zamierzam. Wstyd by mi bylo nawet przed moim mezem bo co to za rodzina, ze ja jej nie znam?? Dla mnie to co najmniej dziwne, ale moja przemadra babcia tak dbala wlasnie o kontakty z rodzina, ze nie mialam okazji ich poznac. I moim kosztem tego naprawiac nie bedzie :]

pewnie - co za bezsens  :mdleje:  :mdleje: zapraszac kogos kogo sie nie zna badz xxxx lat nie widzialo  :brewki:
u mnie bylo tak z moja matka - a moze ciocie Lilke ... a ja na to jaka ciocie Lilke :drapanie: okazalo sie ze babke widzialam jak mialam 7 lat ostatnio a w Szczecinie mieszka  :mdleje:  :mdleje:  :pogrzeb: i po co - cioci nie ma i innych takich osob tez nie
trzymaj sie cieplutko skarbie  :przytul:  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1446 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:21 »
Cytat: "megan"
trzymaj sie cieplutko skarbie :przytul: :przytul:

Staram sie :) Nic mi tak dobrze nie robi jak siasc do komputera jak nie ma P oczywiscie w poblizu..inaczej dawno humor sam by sie poprawil  :brewki: Kotek sobie smacznie spi na lozku, nikt sie do mnie nie odzywa (a ja czasami potrzebuje chwili ciszy, zeby nikt nic do mnie nie mowil..ale ciezko taka chwile wygospodarowac :drapanie: ), jestem sama ze soba i jedyne o czym teraz mysle to drugi kotek do domu. Kicia nie bedzie samotna, moze bedzie robila cos poza spaniem w kolko :mdleje: Ma kocisko talent do spania. Jeszcze takiego kociego spiocha w zyciu nie widzialam. Spi od godziny 17tej do chwili obecnej. Pozwolila mi laskawie lozko poscielic :los: I spi dalej  :hahahaha: Nie wspomne o tym, ze ma znaczna nadwage bo babcia jej tu wczesniej dogadzala krowkami i innymi lakociami. Nie moge w tym domu spokojnie skonsumowac krowki bo od razu kot sie pojawia i patrzy znaczaco na to co ja odwijam z tego papierka :brewki: A jej mina mowi sama za siebie: "dawaj bo sama sobie wezme". Kicia w ogole ma ciagle mine a la Garfield. Nawet czasami tak na nia wolam :skacza: Kino mam tu z nia, ale zawsze chcialam miec wiecej niz jednego kota. Bedzie im weselej a dzis stwierdzilam, ze od mojej rodziny(oczywiscie nie mam tu na mysli rodzicow bo bez nich nie istnieje)  wole koty. Rozumiemy sie bez slow. Zbednych slow. Spojrze i wiem co chca. I one wiedza kiedy mi zle. Zawsze wtedy mam zajete kolana :taktak:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1447 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:33 »
:przytul: Carluniu uściski dla Ciebie i mamusi - ja przerabiam ciągle cos z moją mamuś, a jak do nas dzwoni to obie z Ania dostajemy drgawek :brewki: Wieczorem musze zawsze zdac jej relacje z całego dnia  :boks_4: ciągle ma jakiegos focha nie wiadomo o co  :drapanie: Normalnie jak z jajkiem trzeba sie obchodzic, choc przy obcych to po prostu miód nie kobieta - tylko nami ciągle chce rządzić. Może właśnie dlatego ja jestem inna dla córus, choc czasem  :los: opeer dostanie  :skacza: Ale my kłocimy sie burzliwie za to krótko  :skacza: I na szczęście nie mamy dużej rodziny, bo pewnie tez swoją liste babcia by nam podała  :mdleje:
Trzymajcie sie dzielnie  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1448 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:39 »
Kllusia: moja mama ze swoja ma slaby kontakt. Super sie rozumiala ze swoim tata, ktory zmarl jak mialam 2 latka. Moja mama zawsze mowila, ze nie chce miec takiego domu jak sama miala, babcia zawsze jej powtarzala, ze nas rozpieszcza i na zbyt wiele pozwala. Ale jakos ja nigdy od swojej mamy nie musialam uciekac, zawsze sie super rozumialysmy i zawsze mialam w niej przyjaciolke. I przyplace kiedys ciezka depresja jak jej zabraknie. Dlatego dzis mialam ochote zadzwonic do babki z awantura zeby dala jej spokoj bo nie pozwole zeby swoimi fochami mi mame wykonczyla. Jak nie ma sie czego czepnac to niech sie pociagu zlapie..ale dalam spokoj bo z Wielkim Fochem sie nie wygra. Przy najbliszej okazji sie odwdziecze. Podziekuje za wsparcie przy organizacji wesela i troske o zdrowie mojej mamy. Nie wiem po kim mam ciety jezyk ale w slowach przebierac nie bede. Niech sie obrazi. Jak nikt nie mial odwagi powiedziec prawdy to moze znowu moja kolej :drapanie:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1449 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:44 »
MOja kicia - na znak miłości - całowała mnie dzisiaj w czoło  :skacza: tzn, podgryzała lekko, co u niej jest właśnie najwyższym wyrazem uwielbienia, za to cholera dzikus jeden na kolana nie przyjdzie ani razu. Nie to co Kacperek...
Też bym chciała miec drugiego kotka, ale boję sie reakcji Zuzki, za to Ania już przekabiaciła swojego księciunia - po śłubie kupują rudego Maine Coona
To taki "maluszek"

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #1450 dnia: 13 Kwietnia 2007, 08:23 »
Cytat: "Kllusia"
Maine Coona

słyszałam o tych kotach, są piękne
moja koleżanka ma dwa ale ni widziałam ich jeszcze na żywo, ten ze zdjęcia jest przepiękny!

Carlunia jak tam dzisiaj humorek? Taki piękny dziś dzień w Olsztynie :okularnik: , aż rano chciało mi się wstać
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #1451 dnia: 13 Kwietnia 2007, 09:02 »
Jak ja niestety nie przepadam za kotami.... to ten jest ślicznie uroczy :)

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #1452 dnia: 13 Kwietnia 2007, 09:27 »
carlunia jestem zbulwersowana zachowaniem babci  :ban: ale Ty się nic nie przejmij i olej jej uwagi ciepłym ....... mlekiem  :hahahaha: To Wasz ślub i mają Cię otaczać ludzie Wam bliscy, a nie obcy (bo skoro się z ciotkami nie widujesz to jakby obce są  :drapanie:  :drapanie: ) trzymaj się dzielnie i nie dajcie się z mamą  :boks_4:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #1453 dnia: 13 Kwietnia 2007, 13:55 »
To taki "maluszek"

hhhmmmmm. prawie taki piekny jak mój........ :)
Asia i Tomek

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1454 dnia: 13 Kwietnia 2007, 17:05 »
Karolinko nosz co za babsztyl wredny.. olej ich i tyle! wyobraz sobie co u mnie w rodzince musza gadac ale mam to gdzies  :los:

zapraszam tych ktorych lubie i ktorzy cos dla mnie znacza lub znaczyli, byli jakos w moim zyciu!  :los:

a kotas jaki wieeelki  :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1455 dnia: 13 Kwietnia 2007, 20:52 »
To taki "maluszek"

hehe rosna ogromniaste - widzialam jednego na targach - byl wielkosci zeby nie sklamac malego owczarka  :los:
ech slicznuch :los:  

Cytat: "carlunia"
ale dalam spokoj bo z Wielkim Fochem sie nie wygra. Przy najbliszej okazji sie odwdziecze. Podziekuje za wsparcie przy organizacji wesela i troske o zdrowie mojej mamy. Nie wiem po kim mam ciety jezyk ale w slowach przebierac nie bede. Niech sie obrazi. Jak nikt nie mial odwagi powiedziec prawdy to moze znowu moja kolej

carluniu - szkoda nerwow - powiedz jej co myslisz - ja bym tak zrobila bo wiem ze inaczej by mi nie ulzylo
a jezyk ciety kochana - nie wazne po kim wazne ze jest toz to ogromna zaleta i w naszych czasach niezmiernie wazny orez w walce z roznymi maszkaronami  :los:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1456 dnia: 13 Kwietnia 2007, 21:25 »
Dziekuje dziewczynki, ze jestescie :przytul:
Dzis juz mi zdecydowanie lepiej. Mamie tez. Caly dzien rozmowa i tak schodzila na ten tor chociaz obie staralysmy sie go omijac. Hipokryci sa wsrod nas po prostu. Jako nestorka rodu mogla zadbac o to, zeby sie rodzina jakos trzymala i chociaz, zebysmy sie znali. A tak nie ma o czym gadac. Szkoda slow ;)
Moj kochany mezus wlasnie juz do mnie jedzie. Zrobil mi dzis niespodzianke bo caly dzien nie bylo wiadomo czy sie wyrobi z czasem. Dzwonie o 16tej a on do mnie, ze juz jedzie :hahahaha: Po drodze rozdal 2 ostatnie zaproszenia i w droge. I teraz czekam niecierpliwie. Powiedzialam mu, ze nigdzie go juz samego nie puszcze bo za kazdym razem jak mnie tu zostawia to sie jakas tragedia wydarzy. Poprzednim razem kolezanka zmarla, teraz babka mi oszalala :popija: Dzis jeszcze okazalo sie, ze musimy szukac innego samochodu do slubu niz byl w planach. Brat ma sie tym zajac, ale jakos ostatnimi czasy nie bardzo na niego licze. Moze nie zawiedzie chociaz on :mdleje:
Jutro zaczynam trucie i wiercenie dziury w brzuchu o drugiego koteczka :brewki: Ja widze same plusy, ale moze P wytoczy mi jakies argumenty? :) Nie rozwazam kupowania kota. Chce dac jakiemus biedactwu nowy domek. Jak cos to kolejna wyprawa do schroniska mnie czeka :taktak:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1457 dnia: 13 Kwietnia 2007, 21:29 »
Moj kochany mezus wlasnie juz do mnie jedzie. Zrobil mi dzis niespodzianke bo caly dzien nie bylo wiadomo czy sie wyrobi z czasem. Dzwonie o 16tej a on do mnie, ze juz jedzie  Po drodze rozdal 2 ostatnie zaproszenia i w droge. I teraz czekam niecierpliwie.

:skacza:  :skacza:  :skacza:  :brawo_2:

Dzis juz mi zdecydowanie lepiej. Mamie tez. Caly dzien rozmowa i tak schodzila na ten tor chociaz obie staralysmy sie go omijac. Hipokryci sa wsrod nas po prostu. Jako nestorka rodu mogla zadbac o to, zeby sie rodzina jakos trzymala i chociaz, zebysmy sie znali. A tak nie ma o czym gadac. Szkoda slow

to dobsz!  :przytul:  :brawo_2:  :uscisk:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1458 dnia: 13 Kwietnia 2007, 21:37 »
Cytat: "rajdowka"
to dobsz! :przytul: :brawo_2: :uscisk:

Pewnie, ze tak. Nie bede sie lamac. Najlepsze jest to, ze ludzie spoza rodziny ciesza sie z tego, ze ich zapraszamy, od razu mowia, ze przyjada a tu rodzina takie numery wywija :mdleje:
P. zalatwial dzis u siebie zapowiedzi. Ksiadz z grubej rury od razu wypalil, ze za zapowiedzi nalezy sie 100zl :mdleje: Ja placilam 20 a ten ma taki cennik. Ciekawe ile za slub tam sobie licza :drapanie: Dobrze, ze sie o tym nie przekonam. I jak zwykle okazalo sie, ze co kosciol to inne obyczaje.  :hahahaha:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #1459 dnia: 13 Kwietnia 2007, 22:00 »
Carlunia to zapowiada Ci sie ciekawy weekend przy boku mezulka :skacza:
Dzielna z Ciebie kobitka ze tak dobrze znosisz te rozstania z mezem...
A kotek to pewnie ja tez bym wziela ze schroniska,lepiej komus zycie uratowac niz kupowac za Bog wie jakie pieniadze... :skacza:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1460 dnia: 13 Kwietnia 2007, 22:18 »
Cytat: "kuchasia"
A kotek to pewnie ja tez bym wziela ze schroniska,lepiej komus zycie uratowac niz kupowac za Bog wie jakie pieniadze...

Dokladnie tak samo mysle :) Zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Dzielna z Ciebie kobitka ze tak dobrze znosisz te rozstania z mezem...

Tym razem to juz ostatnie. Przynajmniej mamy taka nadzieje ze go nie wysla zaraz na jakies szkolenie :mdleje:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #1461 dnia: 13 Kwietnia 2007, 22:24 »
Carlunia to zapowiada Ci sie ciekawy weekend przy boku mezulka

oj chyba tak  :brewki:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1462 dnia: 13 Kwietnia 2007, 22:29 »
Cytat: "sandrunia"
kuchasia napisał/a:   

oj chyba tak :brewki:

Bede wykorzystywac moj dar przekonywania i negocjacji :brewki:  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #1463 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:19 »
Carluś zawsze ktoś sie znajdzie, co ma "złote myśli" i chciałby doradzac, dyrygować...i tak tez na początku u nas było...ale ja odrazu uprzedziłam męża żeby ustawił wszystkich i robimy po swojemu i zapraszamy kogo chcemy...początki były trudne ale się udało :P Jak ja na poczatku usłyszłam listę osób...i słyszłam, że nie znam tego wujka albo ciocię etc...to odrazu wyrzucałam  :skacza: mały foch był ale trudno...były z nami osoby na których nam zależało  :los:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1464 dnia: 13 Kwietnia 2007, 23:25 »
sandrunia napisał/a:
kuchasia napisał/a:

oj chyba tak  

Bede wykorzystywac moj dar przekonywania i negocjacji

dasz rade skarbie - w koncu masz tylko meza do przekonania a tu juz cala gama argumentow idzie za toba  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
no i beda fotusie kotusia  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline ajako
  • forumowicz
« Odpowiedź #1465 dnia: 14 Kwietnia 2007, 20:57 »
Ksiadz z grubej rury od razu wypalil, ze za zapowiedzi nalezy sie 100zl :mdleje:

OOOOOOOOO jacie, ale cennik!!!!!!!!!!!!!! :dno:  :dno:  :dno:  :dno:
Przegiecie na maxa naprawde!!!!
Wlasnie tez sie tego obawiam ile nas skasuja= u mnie w parafii za zapowiedzi i pozwolenie na slub w innym kosciele i u mojego P. w parafii tak samo. no i jeszcze później w kosciele gdzie bedziemy brali ślub............. kurcze  :blant:  :blant:

A Wam Karolciu miłego weekenda życze!!!! :przytul:  :przytul:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #1466 dnia: 14 Kwietnia 2007, 21:51 »
Karola, tera zjuż ne myśl o sprawach przykrych, skup się na weekendzie u boku męża :skacza: Miłego wieczoru i czekamy na decyzję w sprawie nowego kociaka :brewki :tupot: :

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1467 dnia: 14 Kwietnia 2007, 22:40 »
Dzisiejszy dzien byl po prostu super. Przede wszystkim dlatego, ze spedzilam go z moim kochanym mezem. Nie wiem z jakiej okazji dostalam dzis od meza sliczne kolczyki. I w ten sposob zmienila sie wizja bizuterii slubnej. Sa piekne po prostu. A zaczelo sie od tego, ze weszlismy ogladac zlote lancuszki na komunie dla coreczki znajomych, na ktora jestesmy zaproszeni na poczatku maja. A skonczylo sie na kolczykach :skacza: Cudne. Zrobie zdjecie to same zobaczycie. A pozniej sama sobie zrobilam prezent. Brak w mojej garderobie bialych bluzek wiec zrobilam sobie prezent w Orsayu :taktak:
Na temat kotka nie bylo okazji porozmawiac. Mis wczoraj przyjechal, zjadl kolacje i padl na twarz. Dzis negocjacje beda trwaly do poznych godzin nocnych :skacza:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1468 dnia: 14 Kwietnia 2007, 22:42 »
o foty foty foty!!!  :los:  :skacza:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #1469 dnia: 14 Kwietnia 2007, 22:43 »
carlunia, cieszę się że miałaś taki udany dzień.. no i czekamy na foty twojego nabytku biżuteryjnego  :brewki:

I trzymam kciuki żeby rozmowy w sprawie kociaka wypadły pozytywnie  :brewki: :ok: