AZZURRA!!!!!! Ja przez Ciebie pracy magisterskiej nie napiszę!Weszłam sobie na wątek, myśle poczytam chwilke, niedawno założony to dużo nie będzie i zaraz zabieram się do pisania pracy, a tu co? Nie dość że dużo, ciekawie (wszystko mnie interesuje), to jeszcze sam chcę swoje 5 groszy wtrącić. A co tam, najwyżej z pracą nie zdążę, a co...
Po pierwsze słówko do Twojego Mężczyzny: surdut mi się podoba, chociaż ja mojego M. jakoś w surducie nie widzę (chociaż to wysoki Mężczyzna), ale całkiem całkiem...
Interesuje mnie diadem, bardzo mnie interesuje, bo wiem że sukienki lubimy podobne a też się nad taką ewentualnością zastanawiam.
No i fotki Twojej sukni, jak będziesz miała to proszę, bardzo proszę... (ciebie w niej)
Pisałaś, że kiedyś zazdrościłaś innym dziewczynom, kiedy miały 3 miesiące do ślubu, to wyobraź sobie, że ja mam jeszcze ponad rok, prawie półtora... Oj cierpliwości mnie uczy ten mój M. Ale cierpliwość będzie nagrodzona, wiem że szykuje niespodziankę na oświadczyny.

No i z racji tego, że to pierwsze odliczanie, na które trafiłam, więc będę je regularnie odwiedzać.
Powodzenia w przygotowaniach