Autor Wątek: Rybka rusza z odliczaniem!  (Przeczytany 56913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Rybka rusza z odliczaniem!
« Odpowiedź #180 dnia: 6 Czerwca 2006, 14:46 »
z gatkek wybrałabym 1ke lub 2kę.. zalezy co ci się bardziej podoba..

ja miałam totalnie aseksualne gatki z koronki
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #181 dnia: 6 Czerwca 2006, 14:51 »
Ten pierwszy komplecik jest piękny...Delikatny
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 6 Czerwca 2006, 15:12 »
piękne te kompleciki!!
1,3,4,7 - moje faworytki - istne cuda!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #183 dnia: 6 Czerwca 2006, 20:39 »
Dziewczyny byłam na przymiarce! Za tydzień mam suknie do odbioru! TYlko musze zaplanować gdzie ją ukryje!

Ale od początku. Miałam na dziś umówioną przymiarke. Poprosiłam teściową żeby mi towarzyszyła. WLazłam za parawan, rozebrałam się i Pani wsiuneła na mnie suknie. I pierwszy dramat tbo kwiat na suknie nie jest tam gdize powinien tzn nie na boku tylko na środku! I oczywiście nie da się go przesunąć bo zostaną ślady! I będę musiałą lekko krzywo spódniece założyć żeby przesunąć ten kwiat! (liczy się widok z przodu, pradwa???), potem było ok, długość też ok, a na koniec....Pani mi się każe rozbierać, ale nei zasłoniła parawanu bo cały czas orzmawiałyśmy, i tak wystąpiłam przed teściową w samych stringach i momentami bez stanika......pod ziemie się można zapaść. DO tego jak obejrzałam zdjęcia to widze ze jak baleron wyglądam w tej sukni! Po co ta kobita zdjęcia z dołu robiła?????? PRzecież ja nosze rozmiar 38-40 czyli nie powinnam tak wyglądac! Jestem załamana...............

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 6 Czerwca 2006, 20:51 »
No dobra a ten "baleron" to gdzie bo ja go nie widze.
Bardzo ładnie wyglądasz !!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #185 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:13 »
rybko, jest ślicznie..wyglądasz słodko..po co ta strapiona minka :?:  zupełnie niepotrzebnie..a kto w ogóle bedzie wiedzial, gdzie ma być kwiat..cudnie wyglądasz i proszę się nie załamywać, bo inaczej poduchą po głowie cie wytrzaskam, a uwierz, że to pomaga  :D

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #186 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:24 »
Rybka mi się podoba twoja suknia i jak będziesz już frzyurką itd to będziesz ślicznie wyglądać, więc nie gadaj nam tu głupotek... Masz rację, że zdjęć od dołu się nie robi, ale Ty i tak wyglądasz ładnie w tej sukni tylko minkę musisz uśmiechem rozjaśnić i będzie extra :)

ps. podobały Ci się jakieś suknie z tych co Ci powklejałam czy nie bardzo??

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #187 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:26 »
ja również się dołączam.. wyglądasz świetnie... tylko że trochę spięta na tych zdjęciach i ta ponura minka... ale w dni 0 będzie na pewno SUPER!!! :D

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #188 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:27 »
Wcale nie wyglądasz jak baleron  :evil:  Pasuje do Ciebie ta sukienka i ładnie w niej wyglądasz  :D  A kwiatek faktycznie będzie lepiej wyglądał z boku niż tak centralnie ( moje skromne zdanie  :oops: ). Głowa do góry, PM będzie zachwycony.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #189 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:35 »
Dziewczyny jesteście cudowne....właśnie topie smutki w przepysznym różowym winku,ake i to nie pomaga!
Mine mam żadkąna zdjęciach bo mi się ten kwiatek nie podoba na środku, do tego teżciwa mnie na rękawiczki namawia, i wogóle to mi się odechciewa tego ślubu.
Sylwanika stroje bomba tylko czy to ejst gdzieś do kupeinia???? Bo te propozyjce które wam pokazałam to są w sklepie który znam.

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #190 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:41 »
Rybko nie musisz nic topić bo naprawde strój jest super i będziesz pięknie wyglądać, a jeśli nie chcesz rrękawiczek to po prostu podziękuj Teściowej za dobrą radę, ale powiedz że masz inny plan  :twisted:
hmm te sukienki sa z amerykańskiej strony jak znajdę linka to Ci go wyślę :P wiem, że to sklep wysyłkowy i nawet nie było tak strasznie drogo tylko ogromny mankament to bark możliwości przymiarki wcześniej:(

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #191 dnia: 7 Czerwca 2006, 06:07 »
Rybko, wyglądasz bardzo ładnie w tej sukni!! A kwiat na prawdę nie rzuca się w oczy i nie wygląda jakby miał być gdzieś z boku!! Poza tym jeśli zamawiając sukienkę zaznaczyłaś, że ma być z boku to ja na Twoim miejscu kłóciłabym się, żeby robili C nową spódnice i już! No chyba że zamawiałaś orginalną... to chyba wtedy będzie problem  :|
Cytat: "rybkawiedenka"
do tego teżciwa mnie na rękawiczki namawia, i wogóle to mi się odechciewa tego ślubu.

Rybko skąd ja to znam?? Nie dalej jak miesiąc temu ten sam horror przeżywałam!!!! Ach te teściowe...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #192 dnia: 7 Czerwca 2006, 10:08 »
Dziewczyny, nadal jestem w podlym nastroju,.......jakos tak mi zle. MIle ze wam sie suknia podoba, mam nadzieje ze efekt koncowy, z fryzura i makijazem bedzie duzo lepszy.......

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #193 dnia: 7 Czerwca 2006, 10:59 »
Jak są zdjęcia z dołu, mina skrzywiona i włosy smętnie spadają na ramiona to rzeczywiście można się przyczepić. Ale uczesz się, uśmiechnij i wyprostuj to sama siebie olśnisz! Ja też oglądając zdjęcia z przymiarki widzę, że nie wyszłam najpiękniej... złaszcza ta ponura mina mnie dobiła, a przecież mierząc kieckę byłam szczęśliwa. :)

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #194 dnia: 7 Czerwca 2006, 11:14 »
Rybko bardzo Ci pasuje ta sukienka, ślicznie w niej wyglądasz. Tak jak dziewczyny pisały - uśmiech, fryzura i makijaż bedzie idealnie.

A rękawiczek nie daj sobie wcisnąć jeśli nie chcesz - w końcu to Twój dzień!

Podrawiam i nie smutkaj się już   :przytul:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #195 dnia: 7 Czerwca 2006, 11:37 »
Rybka, juz tak jakoś jest że na przymiarkach młode mają nietęgie miny!ale tylko na przymairkach!zdjęcie rzeczywiście niezbyt fartownie zrobion(bo z dołu) ale suknia prezentuje sie cudnie (tak lekko i zwiewnie) a w niej wyglądasz bardzo ładnie!
pomyśl sobie jak dojdzie fryzurka, makijaż, kwiaty no i ta euforia związana ze ślubem!będzie cudnie!!!
Nie martw się!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #196 dnia: 7 Czerwca 2006, 11:55 »
Kochane jesteście! SUknia jak ją miałam na sobie rzeczywiście prezentuje sięśłiczne! DO tego sama sięwidziałam i wiem ze leży idealnie! DO tego Pani tak mi gorset scisnęła ze mam takie jak osa!Mam zamiar domóić jeszcze do sukni szal żeby nie mieć tak zupełnie gołych ramion ale na to mam jeszcze czas. Tak na trzeżwo myśląc to suknia nadal mi się podoba, jest kobieca i pięnie się mieni. Tym że kwait jest nie z boku się nie przejmuję, przesunę lekko spódnice i będize ok, nikt nie zauważy. ALe jakoś tak na tych zdjęciach markotnie to wszystko wygląda... No nic, odbiorę suknie w przyszłym tygodniu to jeszcze raz ją ubiore, mozę uda mi sięzrobićfryzuręna ten dzień i wtedy będę myślała.  Mam jużskrawki materiałów i będęw BOże ciało dopasowywała cośkoorystycznie do garnituru, bo mam go u rodziców w Warszawie i doiero wtedy tam będę. POtem zaczne poszukiwania jakiejś koszuli. W sumie to fajnie ze suknia już będzie moja na ponad 2 miesiące przed śłubem!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:56 »
rybkawiedenka, a masz zaplanowane jakieś próbne fyryzury czy makijaż :?:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #198 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:08 »
Probną fryzure już miałąm, teraz już tylko czekam do świerpnia żeby mi własy trosze podrosły żęby siętak nie posypała, ozdoby mam kupione. Nad makijażem się nie zastanawiałam. CHyba sama się umaluję.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #199 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:49 »
Rybko!
Bardzo ładna suknia i na pewno będziesz prześliczną Panną Mlodą!
Nie smutkuj się...to pewnie stres przedślubny Ciebie chwyta... Następnym razem kiedy przymierzysz suknię to pięknie się uśmiechnij i nie pozwól sobie zrobić zdjęcia "od dołu" a zobaczysz jak ślicznie będziesz się prezentować!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #200 dnia: 7 Czerwca 2006, 19:42 »
Oj dziewczyny......juz mi troche lepiej. Dziekuje za słowa otuchy! Dziś teścowa mnie spytała jak tam zdjęcia, czy wyszłły...więc jej powiedizałąm o salcesonie i baleronie i wszsytkim innym...... na to ona ze chyba zartuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakośnie moge się nastawić pozytywnie!

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #201 dnia: 7 Czerwca 2006, 23:24 »
Ach ty nasza rybko. Wyglądałaś ślicznie w sukienusi, a kwiatki bardzo mi się podobają. Nie ma co patrzeć na zdjęcia. Ja też jak zobaczyłam zdjęcie swojej sukni to nie chciałam jej włożyc, ale gdy włozyłam to nie chciałam jej zdjąć. Najważniejsze moja droga abyś się w niej dobrze czyła. Najważniejsze żeby nie poddawać się i iść dalej przed siebie. Jesteśmy z tobą. :P

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #202 dnia: 8 Czerwca 2006, 08:39 »
Dorotko dziekuje. Ja sama jak patrzylam na siebie to uwazam ze suknia jest super sliczna i ze wygladam w niej bardzo ladnie! No, mam nadzieje ze zrobie sobie w niej jeszcze ladniejsze zdjecia i od razu bedzie mi lepiej!
A teraz co z nowosci. Skonczylam wczoraj robic wszystkie zaproszenia i dzis juz bedziemy kilka rozdawac. Jak narazie wyglada na to ze jeszcze nikt nam nie odmowil, ale to nigdy nie wiadomo. Dalam im czas do konca lipca. Podczas slubu siostry M bedziemy mieli kilka osob ktore tez chcemy zaprosic wiec moze wtedy im zaproszenia wcisniemy.
Ach, i z nowosci to stworzylismy chytry plan zeby zajsc w ciaze zaraz we wrzesniu lub pazdzierniku. Ach, juz sie nie moge doczekac!

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #203 dnia: 8 Czerwca 2006, 10:37 »
Cytat: "rybkawiedenka"
stworzylismy chytry plan zeby zajsc w ciaze zaraz we wrzesniu lub pazdzierniku

Życzę powodzenia.

U nas się udało. My z Rafałkiem zaplanowaliśmy, że dziecko ma się urodzić w dzień jego urodzin, czyli 1.03, ale Roksanka wyskoczyła szybciej 22.02 (a termin był naprawdę na 1.03). Do końca nie pokazała czy jest dziewczynką czy chłopczykiem, taka spryciula.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #204 dnia: 8 Czerwca 2006, 11:22 »
No ja licze na to ze nam tez sie uda! Tak strasznie chcialabym miec teraz jeszcze taka malutka istotke!!!!!!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #205 dnia: 9 Czerwca 2006, 07:47 »
ALe sie  za wami stęskniłam!!!! Już mi dużo lepiej!!!! WIem że dla M będę najpiękniejsza i nie ważne czy będę baleronem czy salcesonem! Wczoraj rozdaliśmy kilka zaproszen, wszyscy potwierdzaja swoje przybycie.
Namawiam koleżanki żeby zakładały suknie wieczorowe i balowe bo fakt że rbimy impreze a nie wesele nie powinien miec wpłytu na fakt że każda z nas uwielbia taki strój! Zadko kiedy ma się okazje do wystąpienia w sukni więc ja swoich gości do tego namawiam!

Podjęłam już decyzję ze wystąpie na cywilnym i na kościelnym w tej samej sukni. WIąrze sięto nie tylko z kwestią finansową, ale również a faktem że nie poto szykuję sobie śłiczną suknie żeby mnie w niej zobaczyło tylko 15 osób! Tzn najważniejszy jest M, ale chciałabym dać naszym przyjaciołom, rodzinom i dalszym gościom przyjemnośc obejrzenia suknie, bo wszyscy o nią pytają!

Dlatego też mam plan żeby założyć na cywilny i kościelny tę samą suknie, ale na impreze po cywilnym się przebiore, żeby nie zmiszczyć lub nie poplamić tej ślubnej. CHcę chwile w niej pobyć, zatańczyć może pierwszy taniec a potem przebrać ją na coś bardziej wygodnego ale nadal balowego. I teraz potrzebujęwaszej rady,
mam kilka pięknych balowych suknie, np tę ze zdjęcia na początku wątku, szytych na zamówienie, na miare, nikt oprócz M mnie  wnich nie widział, i mogę każdą z nich założyć, ale, no właśnie, ale......czy nie ładniej by było gdybym pozostała w jakimś jasnym oscieniu? COśkremowego, złotego albo białego???? CO wy o tym myślicie????

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #206 dnia: 9 Czerwca 2006, 19:31 »
Nie macie zdania? Trudno, poradze sobie jakoś sama...

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #207 dnia: 9 Czerwca 2006, 20:03 »
rybka - szczerze nie mam zdania ale nie dlatego, ze temat "olewam" tylko nie mam pojęcia jakie ty masz te kiecki? może jakieś fotki?
hmmm....może rzeczywiście coś kremowego, złotego :roll:
biały kolor zostawiłabym dla tej jedynej!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 9 Czerwca 2006, 20:05 »
rybko, jak mam zdanie ;) myśle, że lepiej żebys założyła coś zbliżonego w kolorze Twojej sukni ślubnej..jeśli Twoi goście (zwłaszcza kobiety) będa przestrzegać zasady, że panna młoda ma sie wyróżniać i jej kolor sukni także, będziesz do końca błyszczała i będziesz niepowtarzalna..a naprawde slicznie ci w takim kolorku :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #209 dnia: 9 Czerwca 2006, 20:39 »
Hmm... trudno coś doradzić, bo to zalezy jakie sukienki (o jakim kroju) lubisz najbardziej i jaki byś chciała mieć kolor. Impreza to impreza, więc ja bym obstawiała za jakimś ciemniejszym kolorkiem. Ta z pierwszej strony Twojego wątku jest bardzo piękna!