Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #240 dnia: 20 Lipca 2006, 10:09 »
Cytat: "busia"
Hmm, jak dla mnie, to ta spódnica trochę za bardzo wydziwiana, ale to tylko moje zdanie  Najważniejsze żebyś Ty się w niej dobrze czuła

własnie ta spódnica mnie urzekła :) nie tortowata i ma swój urok:)

a czuje sie w niej REWELACYJNIE :)

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #241 dnia: 20 Lipca 2006, 10:12 »
Suknia ładna choć jeśli o mnie chodzi to nie lubie dodatków kolorowych w sukniach ale to oczywiście moje zdanie, najwazniejsze ze Tobie sie podoba i żebys sie dobrze w niej czuła.
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #242 dnia: 21 Lipca 2006, 09:01 »
Lilkuś, a mnie suknie się bardzo podoba!
I choc nie zauwazyłam, że ma odcień rózowy to i tak jest piekna! Pierwsze moje słowa: "Ale ładna suknia, inna niż wszystkie "
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #243 dnia: 21 Lipca 2006, 09:18 »
Cytat: "okruszek"
I choc nie zauwazyłam, że ma odcień rózowy

i o to chodzi, ze jest bardzo delikany róż, prawie niewidzoczny  8)  ja sie odrazu w niej zakochałam bo jest "troche inna niż wszystkie"

Cytat: "kami"
Suknia ładna choć jeśli o mnie chodzi to nie lubie dodatków kolorowych w sukniach ale to oczywiście moje zdanie

kazdy moze mieć swoje zdanie :) ja nie chcę czystej bieli bo blado w niej wygladam  :? dlatego zdecydowałam sie na delikatny róż:)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #244 dnia: 22 Lipca 2006, 10:30 »
Lilkuś, suknia ładna ! ja też lubię coś innego :) !!
ale masz już bliziutko do ślubu:) super!!

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #245 dnia: 22 Lipca 2006, 12:51 »
Cytat: "Lilkuś"
kami napisał/a:
Suknia ładna choć jeśli o mnie chodzi to nie lubie dodatków kolorowych w sukniach ale to oczywiście moje zdanie

Cytat: "Lilkuś"
kazdy moze mieć swoje zdanie  

No właśnie każdy może mieć swoje zdanie dlatego również i ja je wyraziłam :D  :D
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #246 dnia: 22 Lipca 2006, 13:34 »
Katrinka czy na Twoim avatarku jest Twoja wymarzona suknia??? jak tak to boska !:):):)

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #247 dnia: 22 Lipca 2006, 14:19 »
Tak tak jedna z wymarzonych !! wczesniej w tym wątku wklejalam rowniez suknie,ktora jest sliczna i zamierzam niedlugo ja przymierzyc!! :) pozdrawiam !!
a teraz licze kazdy dzien zeby bylo juz blizej slubu .. a tu 378 dni trzeba jeszcze czekac ...

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #248 dnia: 22 Lipca 2006, 16:05 »
Katrinka, Ja mam troszkę więcej :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #249 dnia: 22 Lipca 2006, 18:26 »
Katrinka mój ślub też 4.08.2007 ale tak strasznie ten czas leci, że nawet się nie obejrzymy a będziemy stały przed ołtarzem :) My zaczeliśmy w zimie wszystko załatwiać i wtedy też miałam całą masę sukien-kandydatek ;) Wszytsko zapisywałam skrzetnie na dysku w odpowiednim katalogu ale na końcu maja dysk padł :( i wszystko szlag trafił :( Teraz jakoś mam mniej czasu i podchodze do tego z rezerwą. Pewnie jak będzie pora na kupowanie sukni to przeglądne kilka stron internetowych i wyruszę do salonów :) I jak siebie znam to i tak nie będę zadowolona bo mam ogólnie pesymistyczne podejście do swojego wyglądu :( No ale to jeszcze troche czasu więc nie będę przynudzać - Pozdrawiam goraco!
Buziaczki  :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #250 dnia: 22 Lipca 2006, 19:41 »
I jak siebie znam to i tak nie będę zadowolona bo mam ogólnie pesymistyczne podejście do swojego wyglądu

AniaX nie martw sie, gdy zaożysz tą waściwa, gdy będzie ten bysk w oku jak ja zobaczysz to stwierdzisz, ze wygląszacz cudowniieeeeeee  8)  8)  8) ja mialam to samo....

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #251 dnia: 22 Lipca 2006, 21:05 »
jato dopiero bede miec problem vo wydaje mi sie ze we wszystkim mi brzydko no i tez nie chce białej wacham sie pomiedzuy ciemniejszym ecru , takim ala złotawym lub wanilia lub kolorem szampana! niby juz jakis zamysł mam co do jej wygladu ale jeszcze zadnej nie mierzyłam , w ogóle to sie ze mnie smieja ze ja to bede wygladac jak do komunii bo mam tylko 159 cm wzrostu! A Wy dziewczynyjuz macie megaa duzo pozałatwiane! ja jak na razie sale ( umowa i zaliczka), niby juz zespól ( jestesmy zapisani - kolega narzeczonego- całkiem fajnie graja no i to znajomy - ale tu na innym watku dziewczyny mnie w skryrykowały ze jak płacimy za zespól 70-80 zł za godzine tzn ze to BADZIEWIE ) no i upatrzonego fotografa ( kazał przyjsc we wrzesniu)- fotograf wyniesie mnie reportaz + plener+ studio 1400 zł ( to dużo czy mało bo sie nie orientuje?) no i chyba pojedziemy autem chłopaka kolezanki srebrne aUDI A4 !

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #252 dnia: 23 Lipca 2006, 07:32 »
Cytat: "Aniutek83"
ale tu na innym watku dziewczyny mnie w skryrykowały ze jak płacimy za zespól 70-80 zł za godzine tzn ze to BADZIEWIE )

Ania, jesli zespół Ci się podoba, to nie ważne co mówia dziewczyny..one przecież nawet nie słyszały jak oni grają i spiewają, więc nie są żadnym autorytetm w tej kwestii
fotograf wyniesie mnie reportaz + plener+ studio 1400 zł

to zależy, ile zdjęć Wam napstryka i czy jest możliwość otrzymania Waszych zdjęć na płycie CD..jaki jest czas sesji..jaki jest wybór formatów wykonywanych zdjęć, rodzajów papieru, albumów i czy są one w cenie..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #253 dnia: 23 Lipca 2006, 08:48 »
tak tak dostaniemy 2 albumy dla nas + 2 dla rodziców i zdjecia na płytce! Pan powiedział ze wybór formatu nalezy do nas jakie bedziemy chcieli .My chcemy tylko 5 ujecd w studio wiec niewiele! No tak z tym zespołem to mi sie troche przykro zrobiło bo ja ich słuchałam ijakos wcale nie różnią się od tych za 2 czy 3 tys. Moze dlatego ,że bierzemy zespół z małej miejscowosci i to jeszcze kolega narzeczonego z pracy( to tez zostało skrytykowane w zadnym wypadku nie znajomi) My rezygnujemy z kamerzysty takze mozemy przeznaczyć troszke wiecej na fotografa!

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
« Odpowiedź #254 dnia: 23 Lipca 2006, 09:19 »
Nie przejmuj się! Poprostu chłopakom jeszcz nie uderzyło do głowy i nie wymyslają bajońskich cen. Jeżeli chodzi o mnie to wziełabym taki zespół, ktróry mi sie podoba i potrafi bawić gość, a czy kosztuje 700 zł czy 2000 to nie ma znaczenia i w tych za 2000 zdaża się że są beznadziejni. Ważne żebyście Wy byli zadowoleni bo przecież to Wasz najpiękniejszy dzień w życiu. Pozdrawiam i głowa do góry. A z fotografem to cena standadrowa za takie usługi. My płacimy 1200 za plener i fotoreportaż z wesela.
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 23 Lipca 2006, 10:39 »
AniaX, ojj zleci nam zleci :) na pewno wybierzesz cudowną suknie dla siebie i będziesz najpiekniejsza w tym dniu !!
Aniutek83, Ty również !! bo to Panna Mloda jest na slubie najpiekniejsza:) !
a o zespol sie nie martw wazne ze wam sie podoba!!
a za fotografa placimy podobnie jak wy i mamy fotoreportaz i plener !!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #256 dnia: 23 Lipca 2006, 18:08 »
no to fajnie ze płacicie podobnie my mamy tlko 5 ujec w studio bo ja jakoś za tymi zdj nie przepadam i beda to raczej czarno białe portrety zadne sztuczne pozy!Ogólnie jego zdjecia bb mi sie podobały! to fotograf z bedzina! a zespól mi sie tam podoba- maja saksofon , i w sumie to tsacy multiinstrumentalisci! i  kolega narzeczonego to nie wexmoe bajońskiej sumy! a w sumie to po tym innym wątku wpadłam w panikę ,potamtych postach ,ze wszyscy maja zesp[oły za 2 czy 3 tysiaki bo inne to dziadostwo itp.!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #257 dnia: 23 Lipca 2006, 18:13 »
aniutek, przesadzasz troszke z tym zespołem.
jest to opisane już w kilku wątkach a poza tym to nie wszyscy uważają że jak zespół gra za 600 zł to zaraz jakies badziewie. Nie bierz sobie tego tak do serca, bo oszaleć można  :wink:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #258 dnia: 23 Lipca 2006, 20:08 »
okruszku skoro masz od tego oszaleć to juz się na ten temat nie wypowiadam! hmm ja poruszałam ten temat tylko na jednym watku jeszcze! a nie chce byc winna Twojego szaleństwa  :D

Offline MiA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #259 dnia: 23 Lipca 2006, 20:57 »
ja też witam panny młode 2007 roku :Daje_kwiatka:    :D jestem jedną z Was  :D  

i narazie widzę,że otwieram "sezon ślubów w 2007r" na śląsku  :jupi:  

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #260 dnia: 24 Lipca 2006, 08:53 »
tlko 5 ujec w studio bo ja jakoś za tymi zdj nie przepadam

co Ty Ania, taka ładna dziewczyna z Ciebie i nie chcesz zdjęć......cena za fotografa rzeczywiście przyzwoita..
a zespól mi sie tam podoba- maja saksofon

jak ja uwielbiam ten instrument..nam zalezało na tym instrumencie i na szczęście udało się nam znaleźć rewelacyjny zespół..tak się mocno zachwyciliśmy, że nawet nie zapytaliśmy o cenę tylko wstępnie zarezerwowaliśmy..
Cytat: "MiA"
narazie widzę,że otwieram "sezon ślubów w 2007r" na śląsku

w jakiej miejscowości masz ślub :?:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #261 dnia: 26 Lipca 2006, 22:05 »
Hejka!
witajcie ponownie po małej przerwie...
my posuneliśmy się troszkę do przodu w przygotowaniach...to jeszcze sporo czasu ale ze wzgledu na fakt iż dzieli mnie z narzeczonym spora odleglość satarmy sie załatwiać conieco gdy tylko jestesmy razem. Tak więc odbylismy juz pierwsza rozmowe z ksiedzem. Na szczescie nie ma jakichś zastrzeżeń by ślub odbył sie w innym kościele. ufff....sam termin w Otmuchowie będziemy rezerwować we wrzesniu jak ksiadz wróci z urlopu. Znaleźliśmy też fajnego fotografa i kamerzyste w jednym. Ceny ma przyzwoite i nawet ładnie fotki robi. Co do filmu to zrobi taki jaki sobie zażyczymy czyli wg naszego scenariuszu. To mnie troszke cieszy bo nie lubie gdy coś dzieje sie schematycznie. Hmmm co jeszcze.... pisałam już chyba o tym wczesniej że sale już zarezerwowalismy, a jakieś 2 tygodnie temu byłam rezerwować termin do krawcowej. Jeszcze sporo przygotowań przed nami ale małymi kroczkami i na spokojnie sobie radzimy. Powiem szczerze że jeszcze nie bardzo czuje to, że już w przyszłym roku o tej porze będę żoną...  powiem wiecej...nawet nie potrafie sobie tego tak całkiem wyobrazić. Jesteśmy już dłuuugo z michałem, czesto jestesmy po pare tygodni razem   , ale to nie to samo. Niby robie to co do obowiazków domowych nalezy ale jako na razie jego narzeczona ma to dla mnie nieco inny sens. Jejciu... dziwne uczucie...dla mnie sie wszystko zmieni, otoczenie, znajomi...całe życie. jak wy sie czujecie jako przyszłoroczne panny młode...? widzicie sie w tej zaszczytnej roli??
Pooooozdrówkkaaa!!!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #262 dnia: 26 Lipca 2006, 22:52 »
okruszku skoro masz od tego oszaleć to juz się na ten temat nie wypowiadam! hmm ja poruszałam ten temat tylko na jednym watku jeszcze! a nie chce byc winna Twojego szaleństwa

Aniutek, jednak mnie nie zrozumiałaś. Ale niech tak zostanie.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #263 dnia: 27 Lipca 2006, 07:51 »
okruszku a może i źle- w kazdym razie tego tematu już nie poruszam na radzie! Ale ja mam spowolniony umysł w wakacje od tego upału no i do tego blondynka więc moje złe zrozumienie Ciebie wytłumaczmy Tym! No też myślę,że cena przyzwoita za tego fotografa moze wyjdzie tak do 1500 .Tym bardziej ,ze nie mamy kamery przez co cała rodzina mnie od dawna ( poza moim bratem) truje ,ze jak to bez kamery itp. A EWELINA nie Tylko TY bedziesz w nowym otoczeniu ja równiez, poniewaz po slubie wyprowadze się do męża , który mieszka 60 km ode mnie na Śląsku ( bo my to ZAGŁEBIE RULEZ) , i to tam hen daleko na Sląsku i ja tez tego troche nie widze! bo jak pomyslę ,ze wszyscy wokól mnie beda nawijac gwara a tylko nie ja .Nikogo tam nie znam , tyle co sasiadów i rodzinę narzeczonego i nikogo wiecej. Tam jest troche inaczej sa inne zwyczaje itp. No i zal mi bedzie moich wypadów do Katowic , do których smigam 15 minut autkiem a stamtąd do Kato jest ok 50 km.A na razie bedziemy mieszkac z tesciami bo obok stoi dom , który musimy wykończyc. mOja mama już sie załamuje ,ze bede daleko itp. Oosta gdzie tam ładna jestem po prostu zwyczajna i przecietna ALE DZIĘKUJE ZA MIŁY KOMPLEMENT! :D

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #264 dnia: 27 Lipca 2006, 07:52 »
aha i jakoś zapomniałam powiedziec ,ze jakos całkiem nie widze się w roli powaznej zony...

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #265 dnia: 27 Lipca 2006, 08:35 »
aha i jakoś zapomniałam powiedziec ,ze jakos całkiem nie widze się w roli powaznej zony...

Aniutek83, absolutnie się tym nie przejmuj! Jestem od Ciebie troszkę starsza, mój M skończy w tym roku 29 latek a do poważnych osób nam strasznie daleko! Czasami się zastanawiam jak długo można być takim dzieciakiem. Tylko, że my to strasznie lubimy :oops:
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #266 dnia: 27 Lipca 2006, 08:41 »
mój narzeczonyskończył w tym roku 27 i tez jakos nie widze go w roli powaznego Pana męża ... czasami to sie tak wygłupiamy ,ze szok! mama mi gada ,ze ona Nas nie widzi w tej roli ! ale co tam. Jakos to bedzie...!!! :D

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #267 dnia: 27 Lipca 2006, 08:53 »
A Mój S w sierpniu kończy 26 a czasem zachowuje sie jak dziecko   :D  szczegolnie w domu jak jestesmy sami dla siebie :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #268 dnia: 27 Lipca 2006, 09:15 »
dziewczyny ucze sie wklejac foty to ja na sylwestra w wisle

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #269 dnia: 27 Lipca 2006, 09:25 »
sorki,że drugie  ale musze sprawdzic czy wychodza  TO JA NA WESELU U SIOSTRY NARZECZONEGO