Hejka
Kurde właśnie mi się skasował teks dla Was wrrrr jak ja tego nie lubię. Dobrze od początku...
Nasze przygotowania trawły jak dotąd dosyć nieudolnie, gdyż o ślubie myślimy od zeszłego roku ale dopiero teraz coś ustaliliśmy. Nie wiedzieliśmy na początku gdzie wybrać czy w Bielsku czy w Krakowie i wkńcu zdecydowaliśmy się na moje rodzinne miasto Bielsko.
Rozważaliśmy bardzo mocno Kraków ale z sal, które oglądaliśmy rzadna nie spełniała naszych wymagań rónież cenowych- mimo że byłoby mniej gości do nocowania... bo czy tu czy tam mamy furę gości do nocowania.
Nasza sala mieści się w starym kinie Apollo i jest do remontu, jednak do tej pory go nie przeprowadzono bo cały czas ktoś chce jakieś przyjęcie zrobić...

miejmy nadzieję że do września się z tym uwiną.
Oprócz tego zarezerwowaliśmy kościół ale nie wiemy czy nie za późno bo na 16 (ze względu na dojeżdżających gości) i hcyba to zmienimy na wcześniej (ze względu na zdjęcia).
No w tym kościele to wogóle są małe jaja... bo będzie ślub mieszany i nie mamy znajomych żeby się na ten temat wypowiedzieli- może tu się ktoś taki znajdzie?
Mój akt chrztu się zagubił i wogóle nie wiem jak to będzie...
Oprócz tego zastanawiamy się nad muzyką- DJ czy żywy zespół i to też stoi pod znakiem zapytania. Musimy to przemyśeć bo czasu coraz mniej.
to be continued...