hmm Kasia wiesz co 14 to raczej za wczesnie jest- goscie Ci do rana nie wyrobia! ja wiem jak u mojego W. sa śluby o 11 lub 12 to ok 12 wszyscy mają już dosyc ja czsami prawie zasypiałam! my sie zdecydujemy na 15 lub 16 ale raczej to bedzie 16 bo mój W. musi sie dotachac do mnie 80 kilosów !! zobaczymy co ksiadz powie! A w sierpniu kiedy zarówno Ty i ja bedziemy brac slub to jest jeszcze długo jasno u Cioebie nawet jasniej bo masz z poczatkiem sierpnia a ja z końcem tylko ROK nas dzieli!
aa nie zamówiłam butków wczoraj nIE TRZYMAŁYSCIE KCIUKÓW

mama mnie zasponsorowała niestety!powiedziała,ze w okolicach kwietnia mnie zasponsoruje no cóz trudno!
Ale wybrałam sie do fryzjera- pani powiedz ,że ten niski kok nazywa sie grecki i to sie robi na jakiejs siatce czy czymś i zebym nie obcinała włosów bo mam dziwne długoscina nich! No i bedzie ,mnie przygotowywac juz do finalnego koloru TYLKO TE CENY TAM AHHH! ale widziałam efekty pracy tego zakładu włosy+ makijaż to chyba warto zaryzykować

? pani powiedz ze pani ładnie by było w loczkach hmmm ja i loczki RACZEJ stanowcze NIE!