Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1050924 razy)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #2400 dnia: 25 Września 2006, 13:46 »
Cytat: "AndziaK"
MNIE sie nie podobają takie fotki.

Wlasnie mi tez sie niepodoba studio dlatego nie chcemy taich zdjęć.A to tez zawsze pare groszy w kieszeni :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2401 dnia: 25 Września 2006, 13:48 »
U mnie zastój na razie  :mrgreen:  Nic w sprawach ślubno-weselnych nie ruszylo :/
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #2402 dnia: 25 Września 2006, 13:50 »
Podziwiam Cię, że robisz to tylko ze wzgledu na teściówkę,

ja uwielbiam swoja teściową i wiem, że ona mnie juz kocha..a czego się nie robi dla najbliższych :)

Ojej nie wiedziałam, że masz wesele w Szczyrku

tak, mamy w Szczyrku, a R. pochodzi z Mysłowic..ze względu na to, że R. ma całą rodzine przyjezdną (40 osób), ja może 10 osób, co daję ok. 50 osób dojeżdzających..nie mielibysmy mozliwości ulokowania ich na miejscu..szukalismy tu w okolicy hotelu, ale cenowo nie opłacało się..poza tym ciężko znaleźć tutaj hotel z taką ilością miejsc..

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2403 dnia: 25 Września 2006, 14:01 »
Andziak ja chcialam zauwazyc ze napisalam dzis co u mnie nowego ale chyba nikt tego nie przeczytal bo zero odzewu :(
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #2404 dnia: 25 Września 2006, 14:04 »
Cytat: "oosta"
ja uwielbiam swoja teściową

Ależ Ty masz szczęście. Moja nie jest najgorsza i nie moge narzekać, ale czasami chce narzucić nam swoje zdanie, a co będzie jak razem zamieszkamy?  :shock:

Co do hotelu, to my musimy mieć spanie dla 70 osób przyjezdnych i stąd wesele w remizie nad którą są pokoje gościnne na taką ilość osób.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2405 dnia: 25 Września 2006, 14:04 »
Cytat: "anusiaaa"
Czesc dziewczynki!!!

Zaproszenia juz wybrane, zdjecia powinnam miec zaniedlugo to oczywiscie wam je pokarze i poczekam na wasze opinie Poza tym wczoraj pol dnia siedzielismy z Moim Grzesiem i skanowalismy zdjecia, ktore beda nam potrzebne do NAszej Weselnej Prezentacji w PowerPoincie

myśle, ze zaproszenia pokażesz, jak tylko będziesz je miała..a te zdjęcia zeskanowane to jakie? może mała próbka na forum..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2406 dnia: 25 Września 2006, 14:06 »
Anusiaaa oczywiście że zauważyłam, ale po tym poście zamilkłaś więc myślałam, że Cię nie ma  :(

I nawet zaciekawiła mnie ta prezentacja, tylko ona ma być pokazana na weselu czy to jako prezenty dla rodziców?

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2407 dnia: 25 Września 2006, 14:07 »
Co do hotelu, to my musimy mieć spanie dla 70 osób przyjezdnych

dobrze, że Wam się udało znaleźć takie miejsce..my w sumie będziemy mieć około 80 osób..dla wszystkich będzie nocleg..przynajmniej sprawa z transportem nam się rozwiązała, bo każdy będzie miał własny..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2408 dnia: 25 Września 2006, 14:12 »
U nas każdy do Krzeszowic dojeżdża we własnym zakresie, a w dniu ślubu pod salę podstawiamy autokar i on wiezie gości do Kościoła i z Kościoła z powrotem pod salę.

Potem bedziemy mieć kolegę który będzie dyżurował z samochodem w razie "W". Goście z Krakowa niestety ale muszą sami zapewnić sobie powrót.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2409 dnia: 25 Września 2006, 14:14 »
Oczywiscie ze pokaze zaproszenia jak tylko dostane zdjecia tych modeli, ktore wybralam :)

A jesli chodzi o prezentacje to bedzie wyswietlana po oczepinach chyba, na pewno w czasie wesela. Jak juz bede miala cosik do niej zrobione (kilka sladow) to na pewno wam pokarze :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2410 dnia: 25 Września 2006, 14:15 »
Goście z Krakowa niestety ale muszą sami zapewnić sobie powrót.

to chyba nie bedzie problem..ja tez do Krakowa dojeżdzalam raz na własny rachunek i nie było z tym kłopotów..wszystko da się pogodzić..

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2411 dnia: 25 Września 2006, 14:18 »
A jesli chodzi o prezentacje to bedzie wyswietlana po oczepinach chyba, na pewno w czasie wesela

pamiętam, że pisałaś to już wcześniej..ale trzeba mieć kupę pomysłów na taką prezentację..podziwiam..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2412 dnia: 25 Września 2006, 14:22 »
To anusiaaa czekam z niecierpliwością na fotki zaproszeń i chociaż fragment prezentacji.

Naprawdę podziwiam Was, bo na to potrzebne są pomysły i czas, wiele czasu.

Gosiu ja wychodze z założenia że jak ktoś chce to i przyjedzie i wróci na własny koszt. W końcu żadko się zdarza, żeby gospodarze zapewniali dojazdy z i do miejsca zamieszkania.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2413 dnia: 25 Września 2006, 14:41 »

Naprawdę podziwiam Was, bo na to potrzebne są pomysły i czas, wiele czasu.

Przed nami dlugie zimowe wieczory..ja mam glowe pelna pomyslow, moj Grzesio jest Informatykiem wiec ma pomysly natury technicznej np. zrobi takie cos ze twarz sie bedzie zmieniac od dzidziusia do teraz jak wygladalismy :mrgreen: Wiec mysle ze wszystko sie ladnie uda :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #2414 dnia: 25 Września 2006, 14:44 »
Witajcie dziewczynki! jestem jestem tylko byłam w Katowicach zeby sie spotkac z kumpela , która na chwile wróciła z Londynu i przywiozła mi prezenciki 2  :D
Gosiu a widzisz miałas racje z tym hotelem Astra teraz w sobote sasiad robił wesele własnie w tej restauracji a ja akyrat przrjezdzałam tam do kolezanki i otworzyloi tam obok tej restauracji AStra hotel astra! ty to masz informacje!!!!!
U nas mój W. wynajmuje autokar dla swoich gości bo to 70 km ,a Ci co zechca przyjechac własnymi autami dla nich wynajelismy juz 3 domki( 10 osobowe)
Anusiaa to czekam na fotencje!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #2415 dnia: 25 Września 2006, 14:46 »
a gosiu wiesz widziałamakurat jak byłam w szczyrku jak było wesele i fotograf ( chyba niedaleko alpina m,a studio) robił im foty- powiem Ci bbbbb fajne!
a dzis jadc sobie autobusikiem koło zamku w Bedzinie widziałam sesje plenrowa Młodej pary na zamku super i taka fajniutka pogoda!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2416 dnia: 25 Września 2006, 14:48 »
np. zrobi takie cos ze twarz sie bedzie zmieniac od dzidziusia do teraz jak wygladalismy

Nie no świetny pomysł !!!!!  :D  8)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2417 dnia: 25 Września 2006, 14:54 »
Cytat: "Aniutek83"

Gosiu a widzisz miałas racje z tym hotelem Astra teraz w sobote sasiad robił wesele własnie w tej restauracji a ja akyrat przrjezdzałam tam do kolezanki i otworzyloi tam obok tej restauracji AStra hotel astra! ty to masz informacje!!!!!

a no mam..na necie fotki widziałam tej restauracji..fiu fiu fiu..full wypas..ale podobno drogo..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #2418 dnia: 25 Września 2006, 14:59 »
Ja tam byłam jak zalatwialismy sale i powiem Ci jacys dziwni byli bo powiedz,ze robia wesela od minimum 80-85 osób i minimalny puiłpa menu to 160 zł bez alkoholu, ciast, owoców i napoi! Jak masz mniej osób to musisz za nie zapłacic czy cos takiego! I mysmy z tego zrezygnowali no i otoczenie tez  jest nie za ciekawe w samym srodku wielkiego osiedla  z blokami 12 pietrowymi i obok plac zabaw dla dzieci! zA bardzo nie ma gdzie wyjśc no chyba ,że do Mc Donalda na hamburgera bo tez jest zaraz obok!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2419 dnia: 25 Września 2006, 16:01 »
Wlasnie dostalam maila od kumpeli co nam zaproszenia bedzie robic ze dostaniemy wszystkie wzory za 4,50 ( a normalnie kosztuja ok. 6 zl)  :mrgreen: i gratis doda jeszcze nam pieknie wykonane recznie podziekowania dla rodzicow :mrgreen: Super, strasznie sie ciesze :) A zdjecia zaproszen bede miala jutro albo pojutrze!!!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #2420 dnia: 25 Września 2006, 17:12 »
Czesc kobiety, ja tez jestem, niestety jeszcze w pracy :(
Wczoraj bylam z R za obraczkami i znowu inny model mi sie spodobal :( jestem okropna, nie patrze wiecej na obraczki i na suknie bo coroz innego mi sie podoba :( Obraczki bede zalatwiac w marcu, tak samo zaproszenia.  chyba wszystko bede zalatwiac w marcu bo wczesniej chyba nie ma sensu :(
 spotkalam sie czoraj z tesciowa, upragnione spotkanie z nia, od kwietnia sie nie widzialysmy i normalnie sie zjezylam :!:  :!:  :!:  Do listy gosci dopisala jakis swoich kuzynow i kuzynki, ktorych Robert  nie zna i moze 1 raz w zyciu ich widział. Ja nie wiem, nie placi za nic, nie doklada sie do wesela a wymaga. A  powiedziala, ze ona bedzie spac ze swoja mama u mnie i R w mieszkaniu po weselu a ja bede spac z R u mojej mamy, wyobrazacie to sobie :?:  :?:  :?:  Kurna ale sie zjezylam na nia :evil:  :evil:  :evil:

I dla tego chyba narazie nic wiecej nie bede zaltwiac slubnego bo co mam sie stresowac na zapas :!:  :!:  :!:
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #2421 dnia: 25 Września 2006, 17:17 »
Anusia ta prezentacja w power poince to fajna sprawa, bardzo pomysłowe :) Moj R tez informatyk i moze pomyslimy o takiej prezentacji :) Przepraszam ciebie jak zgapiam pomysł  :oops:  Powiedz, to nie bede :) zreszta ja bym chciala ale to i tak wszystko R musialby sie bawic z tym a nie wiem czy mu by sie chcialo :(
[/url]

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #2422 dnia: 25 Września 2006, 17:22 »
Hym z tymi listami gosci to zawsze sa jakies zonki, wiesz Cafe? U nas tez bylo duzo problemow z tym zwiazanych, zreszta kilka z nich jeszcze zostalo...Kogo wykreslic, kogo nie trzeba zapraszac, kogo wypada (nie lubie jak trzeba kogos zapraszac bo wypada...co to  za powod...?) Wiec moze porozmawiaj z R na temat ustaleń Twojej Tesciowej i moze razem dojdziecie do jakiegos porozumienia...My tak zrobilismy i powoli we wszystkim wychodzimy na prosta :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2423 dnia: 25 Września 2006, 17:27 »
Cytat: "cafe"
Anusia ta prezentacja w power poince to fajna sprawa, bardzo pomysłowe Smile Moj R tez informatyk i moze pomyslimy o takiej prezentacji Smile Przepraszam ciebie jak zgapiam pomysł Embarassed Powiedz, to nie bede Smile zreszta ja bym chciala ale to i tak wszystko R musialby sie bawic z tym a nie wiem czy mu by sie chcialo

Cafe spoko, mozesz robic smialo taka prezentacje jak ja, wcale sie nie obraze a nawet bedzie mi milo ze moglam kogos zainspirowac :mrgreen:
A z tymi tesciowymi to juz tak jest, zawsze wscibiaja nos gdzie nie trzeba :evil:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #2424 dnia: 25 Września 2006, 17:32 »
Całe szczescie ze R tez nie chce tych kuzynek mamy ;) Ale wiecie co? jak sie je wykresli to ze strony R bedzie tylko ......5 osób :D No ale nie moja wina ze ze strony ojca nikogo nie zapraszaja bo mama R jest rozwiedziona a i sama jest jedynaczka. No ale własnie bo WYPADA zaprosic jakas tam ciocie, to jeszcze ok, rozumiejm,  ale jej dorosłe corki? ktorych R juz na 100% nie zna? to lekka przesada jak dla mnie. A tak sie martwiłam ze tesciowa nic sie nie wtraca ;) to teraz mam  :evil:
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2425 dnia: 25 Września 2006, 17:35 »
Cytat: "cafe"
A tak sie martwiłam ze tesciowa nic sie nie wtraca Wink to teraz mam

heheheeh wywolalas wilka z lasu :twisted:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #2426 dnia: 25 Września 2006, 17:46 »
ehhh szkoda gadać Anusia :(
Opisz mi prosze jak mozesz jakto bedzie z ta prezentacja? poprostu podczas trwnia wesela, jak muzyka nie bedzie grac wyswietlicie z rzutnika czy komputera? jak to siebie w tej glowce wszystko obmysliłas? Jej no i zazdroszcze wam zdecydowania na zaproszenia, ja to jestem straszna, raz mi sie chce samej robic zaproszenia a raz.... kupic, wypisac i z głowy.  jakos przestało mi sie podobac organizowanie wesela :(
[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #2427 dnia: 25 Września 2006, 17:56 »
ahh Gosiu( cafe) co ty sie przerjmujesz, jak sie nie dokłada to co ona sobie moze? To wasze wesele i może niech twój r. pogada ze swoją mama! My jak bysmy mieli wsystkich zapraszac bo wypada to by bylo ze 150 osób! ja po prostu to olewam! Muszazrozumiec, ja robie takie wesele na jakie mnie stać!A jak komuś sie nie podoba to do widzenia!A i tak wiem,że u mnie beda osoby , które i tak mnie obgadaja od stóp do głow! ale tacy sa ludzie!niestety! Gosiu a wiesz co - mi tez sie odechciewa i tyle!
Anusiaa kochana ty to pomysłowa jestes, ja na to wszystko za ciemna chyba jestem!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2428 dnia: 25 Września 2006, 17:59 »
Muszazrozumiec, ja robie takie wesele na jakie mnie stać!A jak komuś sie nie podoba to do widzenia!

Dokładnie!! U Nas jest tak samo, tylko , że ja najpierw musiałam przejść to z moim M.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2429 dnia: 25 Września 2006, 18:11 »
ja robie takie wesele na jakie mnie stać!

i tak powinno byc ! Ja napewno nie wziełabym pozyczki nawesele .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -