Hej hej - no widze, że tu fryzjerzy, suknie...
My wczoraj widizlismy sie z dj, zaklepne mamy, że bedzie -super facet... toche poopowiadął gdzie i co gra..My mieliśmy pórbke na weselu w zełśzym roku, dlatego bardzo chceiliśmy właśnie jego... Przyjedzie, mimo, że ma 150 km dojazdu, z cłaym sprżetem i innymi atrakcjami

Powiedizła 1300 z dojazdem itd..gra to bólu, czyli dopóki jest zabawa..Co do szczególowych ustaleń - jaksi specjlanych naszych życzeń, ewentualnego wybory zabaw..to oczywiście bliżej wrzesnia... Polecił się także, jeśli chodzi o ewentualną pomoc przy dekorownaiu sal..nie zeby chciał akse, ale z emoze duzo zasugerowac bo bywajac ma wiele pomysłu i okazji do podejrzenia..no ale jak wiecie ja preferuje minimalizm

akto obie sukienki bardzo ładne ale na mój gust druga jest ładniejsza
Ja popieram zdnaie Lilkuś..nie lubie takiich bezowatych, kołodrowatych..drug amimo," frędzelków" jakas zgrabniesjz ami sie wydaje..

super sie zachowal
Zazdroszcze takiego fachowca, ja to nawet nei wiem do jakeigo pojde itd..musz eporpsic mame o pomoc, bo ja meiszkając w krkau nei wielekie mam pojęcie o fryzjerahc w meisjcu dgzie bede brac slub..ale myśle, ze cos sie wymyslim, tym bardziej, ze nei plauje jakiś specjlanych upięc - jestem zdecydowana na raczej luźne upiecie, delikatne..albo rozpuszczone z jakis małym akcentem..welonu nie plauje więc