Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58418 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
moj kupil w salonie z garniuturem butki
Pandi moze tez byc tak ze takie kijki ktore wsadzaja do butow aby sie nei wyginaly rozciagnely tak bardzo... bo tak samo ja mailam kilkakrotnie... ze buty byly idealne ale pieta odstawala przez ten kijek... niekiedy to sie samo ulozylo ale niekiedy dupa.. buty chlapaly ;/

Offline Pandi
  • maniak
Uparł sie na lasockiego i juz :D nie bede jechala do grudziadza po meskie buty ;).. 199 zł za pare mysle, ze to nie az tak duzo, a są naprawde świetne.

sylwusia085 te akurat mialy tylko papier w środku i chodzi o rozciagniecie na szerokość. :D

Kupiłam na allegro naklejki do ksiego gości, aby nie wpisywali sie po kolei na kazdej stronie, tylko co drugą.
Plus dzis domowiłam sobie naklejki na paznokcie slubne ;) - sliczne kwiatki z cyrkonia - 2 rodzaje jakby nam sie cos odmyslilo z moja kumpela, ktora bedzie robic mi pazurki :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Pandi a coż to za naklejki do ksiegi gosci, bo nie bardzo czaje?  dawaj linka pliss ;p

Offline Pandi
  • maniak
Takie pierdołki, gołąbki, obraczki, serca, narożniki .. Link proszę do jednego z arkuszy : http://allegro.pl/show_item.php?item=2227855076

Plus powklejam zdjęcia naszych gości - to mi jakos zapełni zastraszającą ilość pustych kartek ;) ..

Offline emm-a

• Chuck Norris
my jednak na ksiegę gosci się nie decydujemy  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
podziwiam Cię, że będziesz ozdabiać księgę, ja chyba zostawię tę twórczość dla gości ;-) dobrze, że PM chociaż wie jakie chce buty i tylko szukacie gdzie hehe, mój to nawet po garnitur nie bardzo ma ochotę chodzić, a z butami hmm jeszcze zobaczymy :)

Offline Pandi
  • maniak
W Toruniu jedynie sa te buty dostepne. Poczekamy na nowa kolekcje, najwyzej w czerwcu kupimy

Za to moje buty sa juz do odebrania z Grudziądza :D ..

Ozdabiać nie - zapełnic strony - tak, hehe

Dzis jedziemy na sale mam 25 pytan do wlascicielki, mam nadzieje, ze mi odpowie rzetelnie, zebym znow nie musiala jezdzic :D

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Świetny pomysł z ozdabianiem księgi ;D
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Pandi
  • maniak

No to mamy wersje delikatna makijazu na zdjęciu - na zywo jakos bardziej jest on widoczny :).

Dzis juz po wizycie na sali - dekoracje sali mam z głowy, bo zlece to pewnej Pani i za niska cene mam kwiaty - swiece - podswietlenia stołu - organze - podswietlenia kolumn - cyli full wypas :D.

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Jak dla mnie to ten makijaż jest wcale nie widoczny, ledwo go widać na zdjęciu a co dopiero z daleka na żywo. Nie myślałaś nad czymś mocniejszym?
Gabriela
Zofia

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
bardzo ładny makijaż
na żywo pewnie jeszcze ładniejszy
Natysa a kto będzie z daleka patrzył? z oddali kilometra to nikt go nie zauważy
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Ja zgadzam się z Natyską , trochę mocniejszy powinien być. Musi być wyrazisty

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Natysa a kto będzie z daleka patrzył? z oddali kilometra to nikt go nie zauważy
Kto tu mówi o kilometrach? Nikt tak blisko jak jest zdjęcie zrobione patrzeć nie będzie oprócz składania życzeń. Ja myślę, że nawet metr dalej już będzie nie widoczny.
Gabriela
Zofia

Offline Pandi
  • maniak
Nie maluje sie na codzien wcale oprocz rzes i taka kolorystyka mi odpowiada, a po drugie nie chce byc wykitowana.
To mnie najbardziej zadziwiło, że jak patrzyłam w lustro, to te cienie byly bardzo widoczne - nawet wydawało mi się, ze troche przesadziła ta babeczka od makijazu, dopiero na zdjeciu okazalo sie, ze efekt jest taki a nie inny, czyli delikatnie podkreslone oczy

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Makijażu nie będzie widać na zdjęciach, nie ważne że na co dzień się malujesz. Makijaż musi być widoczny. W tych kolorach da się zrobić mocniej naprawdę :)

Offline Daisy87
  • uzależniony
a jak nie chcesz mocniejszych cieni to moze chociaz mocniejsza kreska?  ??? naprawdę bedziesz wyglądać na zdjęciach blado i bez wyrazu moim zdaniem i nie bierz mi tego za złe- takie dobre rady starszej koleżanki ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
taki sredni ten makijaz, nie wiem czy ten pomarancz to jest Twoj kolor, jakos mi nie pasuje to oczu i wlosow... ogolnie dobrze zrobiony, a sprawdzalas czy sie cienie nie walkuja po jakims czasie? te cienie sa polyskujace cczy matowe? tzn mienia sie w sloncu? jak tak to dobrze... chociaz tyle bedzie widac ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
wiecej ciemnego cienia na dolna powieke w zew. kaciku + eyeliner na gorna + rzesy ... i byloby git :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no i korektor pod oko

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
zgadzam się z malonową:)
Oczka trzeba podkreślić mocniej, aby były wyraźne na zdjęciach:) i nie musi być od razu maska na twarzy, tu chodzi o mocniejszy akcent na Twoje oczka:)
Masz tendencję do podpuchniętych oczu? Polecam przed ślubem nałożyć płatki kolagenowe z zieloną herbata Dax Cosmetic - napinają skórę i niwelują worki:D, mój ukochany wynalazek hehe - ja dodatkowo trzymam w lodówce i chłodny pod oczka przed ważnymi wyjściami:P
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
miało być "z malinową":D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
dla mnie tez troche za słabo i też uważam,ze na fotkach nie będziesz zbyt wyrazista, ale jeżeli w mocniejszym masz czuc się źle, to sądzę, że bez sensu się na niego decydowac po to tylko,żeby zdjecia dobrze wyszly.... Może niech wizażystka sprobuje troche mocniejszego makijażu, zrobisz fotki, zastanowisz się - po to sa probne makijaże  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline moniq

• Chuck Norris
albo kreskę czarną na dole dorobić
sama nie wiem na żywo inaczej na fotce inaczej
ja się nie maluję na co dzień cieniami
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak

Na panienski raz jeszcze bede do niej sie wybierać - spróbujemy mocniej w tych samych kolorch - bede miała ciut inny odcień skóry - moze stworzy coś innego :). Nie ma zadnej napinki na szczescie :D

malinowa eyeliner to totalnie pomylony pomysł - ja mam male oko z kreska bedzie jeszcze gorzej. Żadnych kresek - nie pasują mi one po prostu. Z tym kącikiem to fakt

Kolory mi sie podobają i zostaną, bo zaden róż ani szarości nie wchodzą w grę.. 2 miesiace czasu na poprawki ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
caly myk w tym, ze odpowiednio namalowana kreska by otworzyla oko... ;)
ale jak kto lubi ;)

kolorystyka jest dobra...ladnie pokresla kolor teczowki :)

Offline nusiak
  • maniak
dokładnie, nie chodzi tu o płaską długa kreskę, tylko taką która na końcu idzie ku górze i przy zew. kącikach jest grubsza:)
Takie kreski robią cuda z oczkami hehe, wiem bo ostatnio tylko tak maluję oczy:P
Kreska nie musi być zrobiona eye linerem, może być zrobiona ciemnym cieniem w tonacji makijażu:D ja właśnie preferuje kreski robione cieniem, bo są delikatniejsze i takie lekko roztarte mają fajny efekt:)
Jednak Ty się musisz dobrze czuć:) więc nasze dobre rady, to tylko rady :)
[/url]  [/url]

Offline Pandi
  • maniak
Malinowa czeka mnie alpejska kombinacja - w domu jak wrociłam wszyscy mowili, ze mocno pomalowana jestem - a tu na zdjęciu nic, hahaha i bądź tu madry w tym wszystkim .. o tej kresce rozmawiałam z makijażystką i odrzuciłyśmy na wstępie ;).

nusiak moja sis ma oczy stworzone do takiego makijazu - ja mam ciut inny układ.

Offline Pandi
  • maniak
Mniejsza w ten makijaż - próbny - i chwała poprawkom ewentualnym ;).

Byliśmy wczoraj na sali i znów zakochałam się w całym układzie. Sporo rzeczy dodali, rozwinęli się w kwestii dekoracji. Mam nawet fotki przykładowych ustawień stołów, krzeseł, kielichów z kwiatami i świecami.
Żałuje, ze nie dostałam nowego zaktualizowanego menu na 2012 - tez ciut pokombinowali - poprzesuwali karkówkę na obiad z kolacji - a tak się cieszyłam, że Isza kolacja będzie miała coś ekstra, skończymy na grillowanej piersi z kurczaka, a znając życie do 10 czerwca - spotkania na sali, gdy ostatecznie ustalimy menu - mogą sami coś zmienić, albo mi poprzestawiać w głowie :P.

Wszyscy zadowoleni, dodatkowo miejsce zyskuje nowy teren zieleni - bo tworzą park - już mielismy wizje sesji itd.
Udało się zatrudnić Panią, która zajmie się dekorowaniem sali + podświetlany stół, kolumny również - ale koloru nie mozemy wybrać. Kwiaty, świece, organza, pokrowce na krzesła. Sporo pracy nam odejdzie, cała usługa nie wyniesie nas az tak dużo - a stres z głowy.

Ucieszyłam się tez z faktu, ze nie ma wesela w piątek i z calymi zapasami zabierzemy się 29 czerwca - dopilnujemy dekoracji sali, ukladu winietek, produkty na spokojnie podowozimy, napoje, a wodka chlodzic się będzie cała noc ;) .

Dostaliśmy podpowiedzi odnośnie napojów, owoców, dodatków do fontanny czekoladowej, piw itd. Mniej kombinowania :D 

Offline moniq

• Chuck Norris
ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądać
już nie mogę się doczekać relacji  :P
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak