Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 269804 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1320 dnia: 11 Listopada 2011, 11:42 »
z tym dopięciem to też nie  bardzo sie da bo mam za krótki nawet tył a do tego trzeba mieć troche włosów :) chociaż i tak jestem w fazie lekiego zapuszczania żebym mogła je chociaż troche wymodelować i jeszcze przede mna 5 miesięcy to może coś z tego wyjdzie :) a pozatym ja nie będe mieć welonu to krótkie włosy  będa chyba wyglądać ok ;) a z tym fryzierem to też musicie sie naszukać bo z tego co obserwuje to nie kazdy specjalizuje sie w tego typu upięciach a to za ważny dzień żeby eksperymentować :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1321 dnia: 11 Listopada 2011, 16:21 »
jeszcze to znalazlam

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1322 dnia: 12 Listopada 2011, 15:10 »
Podobają mi się te upięcia, ale wszystkie są raczej na dole głowy, a ja poszukuję jakiegoś wyżej. Jakieś pomysły?

Tak poza tym przypominam o spotkaniu w poniedzialek o 16 w Czekoladowej na woj.polskiego :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1323 dnia: 13 Listopada 2011, 13:11 »
ja tez lubie takie naturalne upiecia :) powiedzcie jak myslicie jakiej długości włosy trzeba by miec aby bez doczepiania włosów udało się takie fryzurki uczesac?? ja mam włoski za ramiona i ciagle zapuszczam ale nie wiem czy zdarzą mi urosnąć wystarczajaco :D

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1324 dnia: 13 Listopada 2011, 19:10 »
Hej dziewczyny chyba nie dotrę na spotkanie
mój PM wraca we wtorek po 4 tygodniowym rejsie  :skacza:
już się doczekać nie mogę, ale muszę odgruzować chatę i ogólnie przygotować się :brewki:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1325 dnia: 13 Listopada 2011, 20:14 »
buuś myślę, że jak je czymś wspomożesz to do wakacji spokojnie dasz radę :) ja polecam tabsy HA-PANTOTEN OPTIMUM(ale nie classic, bo są słabe) i odżywki WAX PILOMAX z henną...widać znaczną poprawę...szybciej rosną i nie wypadają........ja mam włosy prawie do stanika...niestety musiałam dużo ściąć w wakacje, bo końcówki dużo przeżyły  :pogrzeb: ale rosną szybciutko  O0 także buuś ZAPUSZCZAMY ZAPUSZCZAMY :tak_2:

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1326 dnia: 14 Listopada 2011, 11:00 »
cherrypie o tak sukienki w stylu lat 50 są super ja chce taka założyć na poprawiny :)  Szyłam taka na studniówkę ale krawcowa nie do końca mnie zrozumiała i odrobinę muszę poprawić i będzie idealna :)

malinowa__mamba chodziło mi o coś takiego

ale te co wkleiłaś niezłe są :)

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1327 dnia: 14 Listopada 2011, 11:42 »
Paulinka, w Sz-nie jest ciężko znaleźć coś takiego na prawdę retro w stylu lat 50tych. W UK juz łatwiej, ale raczej nie będę lecieć do UK kupować sukni.  Ostatnio przejeżdżałam jagiellonska i tam na wystawie w Arvenie wisi taka sukienka w stylu Audrey Hepburn, krój jest ładny i kształ tez uroczy,  ale bardzo nie podobaja mi sie te "grochy" na spódnicy. Poprostu dobór materiału na spódnicę nie w moim stylu, wolałabym tiul albo samą taftę.

Buuuś z włosków do ramion tez mozna coś naturalnego upiąć, ale jeszcze masz czas więc te 2-3 cm na pewno więcej do ślubu będzie ;) Ja polecam jeszcze biotyne w tabletkach,  wlosy i paznokcie po nich rosna jak szalone, poprawia sie kondycja skóry :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1328 dnia: 14 Listopada 2011, 17:39 »
w Elizabeth na Deptaku coś takiego w stylu lat 50 widziałam....ale to tak na ślub typowo, nie poprawiny....bialutka cała...z tym, że jakoś specjalnie się nie przyglądałam,więc nawet nie jestem w stanie powiedzieć jaki materiał...ale coś  było ;D

2-3cm?do lipca?co tak mało ???...ja mam włosy bardzo liche, ale z tabletkami to 2cm na miesiąc wyciągam O0 O0 O0

a jak tam dzisiejsze spotkanie? kto był?(jest?bo w sumie pewnie jeszcze siedzicie :P)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1329 dnia: 14 Listopada 2011, 18:47 »
ja napisalam u siebie czy spotkanko sie odbedzie nie napisal nikt ze idzie wiec nie poszlam ;p siedzxiaalm  dluzej w pracy mam nadzieje ze ejdnak sie nei dobylo bo byloby mi szkoda ze stracilam ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1330 dnia: 14 Listopada 2011, 18:58 »
ja niestety musiałam w tym czasie słuchać jakże pasjonującej seminarki na uczelni:/ :Blee: :Maruda:

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1331 dnia: 14 Listopada 2011, 21:59 »
Spotkanie się odbyło :)
Byłam tylko ja i Monia ale i tak było super :)
Nie miałam jak wcześniej wejść, żeby napisać ale myślałam, że wszystko było jasne :)
Natępne spotkanie za miesiąc ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1332 dnia: 14 Listopada 2011, 23:27 »
ajjjc Natyska.. szkoda ze nie napisalas ;[ no trudno na pewno mialyscie troche czasu na ploteczki zazdraszczam wam.. na gto nastepne na pewno wpadne ;p ale umowimy sie na 10000% .. ja dzis na 16 i tak bym nie dala rady bo w pracy dkluzej siedzialam. ale mam nadzienje ze na nastepnym sie spotkamy na pewno ;p opowiedz co tam pysznego pilyscie... bo ja tam nigdy nie bylam a tak bym chciaaaaala ... ;p zawsze slinka leci na sama nazwe tego miejsca.. ;p

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1333 dnia: 15 Listopada 2011, 09:35 »
A ja w ogóle nie wiedziałam, gdzie wy się umawiałyście na to spotkanie, napisała tylko jedna osoba tutaj, że jakieś jest, ale nie miałam pojęcia kto idzie, więc nie poszłam.
A moja mama mnie nawet namawiała.

TAK TO JEST JAK SIĘ GDZIEŚ UMAWIA NA  SPOTKANIE W  WĄTKACH NA KTÓRYCH NIE WSZYSCY SĄ!

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1334 dnia: 15 Listopada 2011, 10:33 »
a wracając do fryzurek jak wam się ta podoba?

=7

Chyba bym się na taką zdecydowała, to fryzura do półdługich włosów. Na co dzień mam takie mocno falowane, ale dość dobrze mi w prostych, tylko mam chyba zbyt pucołowatą twarz :(

Trzeba by było jeszcze uszy pozakrywać :D to nie wiem.
Pewnie mi powiecie  czy w takiej mi będzie dobrze, jak mnie zobaczycie na żywo kiedyś :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1335 dnia: 15 Listopada 2011, 18:23 »
xanth trochę małe to foto...a jak się w nie klika wyskakuje, że tej foty ni ma :( wklej raz jeszcze większe plis, bo widzę coś tam ciekawego :)

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1336 dnia: 15 Listopada 2011, 18:28 »
JUŻ DAJE!!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1337 dnia: 15 Listopada 2011, 18:34 »
od razu lepiej ;) chodzi Ci rozumiem o to największe foto.....jak dla mnie ładnie to wygląda, ale tak trochę mało odświętnie...może bardziej na poprawiny?

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1338 dnia: 15 Listopada 2011, 19:15 »
spotkanie było super :-) z natyską się świetnie rozmawia :-)
A przypominałam o nim kilka razy - również tu - 12 listopada o 15.10, szkoda że nas więcej nie było, ale w grudniu można to nadrobić :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1339 dnia: 15 Listopada 2011, 20:11 »
emm-a czytałam wielokrotnie, że jesteś 'miszczem' biegania :bieznia: i chętnie będziesz namawiać innych do przebieżek...więc czy mogłabyś mi napisać na priv jak tu biegać, żeby efekty były(mam na myśli kg w dół :waga:)...jak długo?jak często?wolno/szybko?na przemian z marszem?(coś takiego słyszałam, że na zmianę marsz/bieg po 2 min ???)....bo jak już się męczyć to chociaż z sensem żeby to było :tak_2:

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #1340 dnia: 15 Listopada 2011, 20:12 »
Chętnie i ja bym was poznała :) moze w grudniu wpadne do szczecina na spotkanko :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1341 dnia: 15 Listopada 2011, 23:22 »
a ja sie nieskromnie pochwale ze wczoraj tez biegalam ale nie mialam mocy w ogole... ja robie tak ze kolko biegne pol kolka ide, kolejne kolko biegne koljne pol ide, kolko nastepne biegne i nastepne ide.. i juz nie mocy...  zajmuje nam to ok 40 mi ;p chociz raz udalo sie to wykonanc w ok 30 min ;]  jutro tez ide ;D

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1342 dnia: 16 Listopada 2011, 12:40 »
też  bym chętnie pochodziła na biegi... bo jednak moje ciałko potrzebuje trochę sportu, a ja tak nie lubię go uprawiać :( no i nie mam z kim biegać. wszyscy za daleko. ech...
zazdroszczę :D mi pozostaje tylko ograniczenie jedzenia, bo zajadam się jak za dwoje :D

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1343 dnia: 16 Listopada 2011, 12:56 »
A ja przeszukałam cały wątek i o spotkaniu nic nie znalazłam :/ moze źle szukałam, no nic może następnym razem się uda :) Ja tez zaczynam ćwiczenia, bo mój PM mówi,że jak nie zacznę ćwiczyć to nie rezerwujemy sali weselnej hehehe no to od jutra na siłownię plus ćwiczenia w domku. On ma obsesję na punkcie zgrabnej sylwetki, to troche jest wkur^%$# ale on to chyba ma to po teściowej... grrrrrrrrr  :ckm:

W ogóle ostatnio coś mnie jego rodzice irytuja, nie wiem dlaczego... I teściowa tez coś zaczyna wyczówać, że mniej ja lubię, albo mam taka obsesję. Ostanio mamy nerwowke w firmiey, duzo projektow, malo czasu i  jestem zestresowana, malo spie, wiec wydaje mi sie, ze to chyba przez zmeczenie wszystkie negatywne emocje sie we mnie budza.

Ostatnio nawet rozwazalismy przeprowadzke do Poznania lub Wa-wy, większy rynek niz Sz-n, a nie wyobrażam sobie trzaskać 1000km tygodniowo, bo trzeba do Wawy na spotkania jechać lub trzeba coś załatwić. Poznan byłby w złotym środku, ale ja się obawiam przeprowadzki do miasta, ktorego nie znam :/ Chyba dopiero w przyszłym roku podejmiemy tą decyzję. J abym wolała Wrocław od Wawy czy Poznania :)

Wracajac do biegania, to ja chyba wole biegac na biezni, bo zauwazylam, ze na biezni moge biec 30min bez przerwy, a na swiezym powietrzu 5 minut i ja juz puchnę i sapię i dyszę i twarz zamienia mi sie na purpurowa :mdleje: Ciekawe dlaczego tak jest.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1344 dnia: 16 Listopada 2011, 13:50 »
hm moze przez to ze ziemia nie rowna??? a bierznia zassze prosto pod tym samym katem ;p
co do pracy- ja mam taki problem z moim Pm. wnerwia mnie ta ciagla praca... widze ze juz go dopadaja pewne symptomy. ;/
tak wiec kochana zwolnij swiat sie nei zawali jak raz na jakis czas wyjdziesz gdzies, odpoczniesz czy zrobicie sobie spotnan weekend w jakims milym spa...

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1345 dnia: 16 Listopada 2011, 14:31 »
No niestety ciągła praca moze doprowadzić człowieka do pewnych stanów emocjonalnych niezbyt przyjemnych dla niego samego i jego otoczenia. Odbija się to na naszym związku, na naszych rodzinach, jedynie co to kontrahenci sa zadowoleni, bo wszystko mają na czas albo i przed czasem, pieniążki są, ale co nam po tych pieniążkach jak coraz bardziej nieszczęsliwi jestesmy, nawet nie mamy czasu ich wydawać  :-[

Może trochę ruchu dobrze mi jednak zrobi. Gdzieś czytałam, że ruch zapobiega depresji  :bieznia: :bieznia:

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #1346 dnia: 16 Listopada 2011, 15:37 »
ja też przedwczoraj zakupiłam magiczny karnet na fitness.... na pierwszy ogień poszedł step... nie jest źle, ale w złym miejscu wystąpiły zakwasy i do jutra muszę się ich pozbyć bo idę na kolejne zajęcia :) no i w czwartek nauki zaczynamy w końcu! :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1347 dnia: 16 Listopada 2011, 19:12 »
coś w tym jest cherrypie...jak kiedyś na bieżnie chodziłam to też dłużej spokojnie biegłam, a w plenerze jakoś słabo  :Blee: ciurkiem to może z 10min przebiegnę...więc jak już ledwo zipię to trochę marszu(z pół piosenki  :dj: ) i znów bieg...ale później to już coraz krótsze te biegi, bo umieram  :Naciaga:
z bieganiem w plenerze o tyle wygodniej, że po prostu jak mam czas, to wychodzę z domu i biegnę przed siebie...a z karnetami na siłkę to nie dość, że trzeba zabulić, to jeszcze trzeba dojechać/wrócić,a czas na wykorzystanie karnetu też jest ograniczony....a ja to mam słomiany zapał... :-\ w dodatku z czasem jest kiepskawo u mnie....

więc póki co zostaje przy bieganiu po osiedlu :bieznia: :bieznia: :bieznia:

dodatkowo chodzę raz w tygodniu na fitness na reggae :blant: :blant: :blant: :skacza:

Gdzieś czytałam, że ruch zapobiega depresji
 :drapanie: a ja zawsze myślałam, że to czekolada :drapanie: ...to wszystko tłumaczy :los:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1348 dnia: 16 Listopada 2011, 19:31 »
;] ja dzis tez biegam...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1349 dnia: 16 Listopada 2011, 19:38 »
ja wstaję rano(zaczęłam w tamtym tygodniu)...dzisiaj nawet wstałam, ale ból brzucha mnie zaciągnął z powrotem do łóżka :-[ :-[ :-[ a teraz to już wykończona po uczelni jestem...w dodatku cimno i zimno...jeszcze ktoś mnie zgwałci :brewki: :brewki: :brewki:

zapomniałam dodać, że jeszcze ambitnie :taktak: :taktak: :taktak: wczoraj zaczęłam 6 weidera robić, więc jakieś brzuchy na wieczór trzasnę :bicz: :bicz: :bicz: